77 Comments

 1. Pustite vi visoku politiku. Da mi vidimo štaćemo za ovu vodu što grad dobi đžabe.Kako to izbslansirati da ne ispadne samo sela platila a ovi dobili na lijepe oči. Il su nagrađeni što glasaju za sns d.

 2. Pa malo ja prelista ovu temu.Kad bih vas covjek trazio u maticnom uredu od vas ni traga ni glasa.Sto se tice teme ni jedan post se ne odnosi na istu,vec politicko pljuvanje,prozivanje porodice itd.Iako sam misljenja da sve sto se radi/radilo da se kaze da je dobro i nije.Vecinu realizovanih projekata i onih koji ce se realizovati su u saradnji sa vladom RS.Gdje su konkretno nasa lokalna djela bez vlade RS.Ali dobro i to je jedna pozitivna politicka mudrost.Dosadanji nacelnici nisu ni na takav nacin odradili.Inicijativa za novo Komunalno preduzece na onakav nacin kako je nacelnik prezentovao mogao biti pun pogodak za ustede kad se samo pomisli evo npr.koliko se izdvaja za zimsko ciscenje ili odrzavanje cvijecnjaka na godisnjem ,a npr. za to isto mozemo iskoristiti radnike iz tog Komunalnog preduzeca.Itd……..

  • Pa Kuzmanović, jajaro, 8 godina je Tomaš upravljao sa komunalnim preduzećem Park, a to znači da je dobro doprineo njegovom uništavanju. Zaposlio 19 radnika viška, tolerisao kriminal, postavio onog lopova za direktora, i ti sada pametuješ. Zaštitio bivše uz naplatu ili reket. Pokri se ušima Kuzmanović, jedino ti oprašta ako imaš neki razlog da mu se uvlačiš u dupe

   • Novarlic alter ego.Kad budes znao kako se zoves mozda i prozborim koju.Ne brini se ti za mene toliko.Dobro je meni da ti ni svjestan toga nisi, a da se nekom u dupe uvlacim.Ni caci svome a kamo li nekom drugom.Puno sam ti vremena posvetio i ovoliko sto sam napisao.

  • Upravu si. Miladin Stanic i Nemanja Vasić prelaze u SNSD i preuzimaju OO SNSD Prnjavor. Dogovoreno između Tomaša, Petrovića, Aleksića, Simića, Mikića.

 3. Mali Perin je idealna za knjigovođu u nekoj STR radnji. On se ne druži sa građanima, živi neki svoj život kao zaljubleni tetrijeb. Ne gleda ništa ni lijevo ni desno, zato je kupio takve okvire za naočale. Naravno vodi računa da mu brada može biti duga najviše 1,63 mm.

 4. Vratiti dio para od priključka Povelič ljudima sa sela koji su platili. A drugi dobili đžabe pitku vodu, koga vi pravite budalama. Vukan mora pod hitno u Prnjavor da se to objavi šta je urađeno.

  • Prnjavor! Vukan je dvorska luda i ne treba u Prnjavor. Njega je preko SDS/a u skupstinu proguro ustasa Meketalo i Englezi da kod Srba pravi pometnju. Zadnja pometnja je da je taj bajni poslanik izjavio da su Ikonu Svetog Nikole donijeli Srpski dobrovoljci iz Domasa i sada je to zvanicna verzija Ukrajinske strane i na tu izjavu se poziva Ukrajinska Prvada. Ko prati vijesti na Ukrajinskoj pravdi mogao je to primijetiti. E zato teba taj blentavi Vukan Srbima. Ne branim Baju traba opozicija ali ne da ju predstavljaju blesovi.
   Sto se tice para koje su uplatili Ilovcani Smrticani i Palackovcani za vodu one su uplacivane na jedan racun u banci u Prnjavoru gdje je sef bio pokojni kondukter. Para nema. Pojela maca. Tadasnji nacelnik gataric je uplatio iz tih para 10.000 eura u pederski klub u Italiju kao clanarinu. Nisu oni mogli maznut lovu od ljudi iz Vijacana ili Otpocivaljke. Cast tim ljudima. Ilovcani su uvijek imali pare. Oni su cak angazovali onog poliupismenog Boigoljuba S da zategne puske da kao brani da Drago K. ne odvvede vodu u Prnjavor. Peder je naguzio Ilovcane. I treba ih naguzit kad vjerujy zlikovcima okupljenim oko kratkog nemanje i izdajnika Meketala.

   • Magarče zar je bitno ko prenosi vjest o kradenoj ikoni? Nisu krivi glasnici, već lopovi i posjednici kradenih svjetskih vrijednosti i blaga. Da Dodik nije toliko bahata seljačina ogrezla u kriminalu sigurno ne bi bio uhvaćen sa skinutim gaćama! Ovako je osramotio RS i čitav srpski rod, a pravne poslijedice ga tek čekaju. Nema više Tegeltije” potkovanoga”, ponovo se pokreće i priča o vili na Dedinju, RAOPU, ide i Rafinerija Brod…tika,taka…

     • Možda i jesam glup, nisam testirao IQ. Ali znam da Bog ne prašta krađu jer je to rečeno i u 10 Božijih zapovjesti! A pogotovu krađu i šverc svetinja! Ta IKONA je velika svetinja i svi oni koji su u ovome učestvovali morali bi se zapitati šta i kako će im to Bog vratiti! Ali znaj smrtni grijeh je i lažno svjedočiti a ti to ovdje u opisu svojih ” stranačkih zaduženja” stalno činiš! Pa ako već moraš lagati za račun SNSDa, laži, ali ne pominji IKONU jer vjerovatno i ti imaš nekoga do koga ti je stalo, a Bog najčešće po tim vrača. Ako znaš koju molitvu pomoli se i otiđi na ispovjest i pričest
      ( iskreni savjet)!

      • Lazni ikonopisce! Ti si u svom prvobitnom tekstu zaurlao kao da su od tebe ukrali ikonu Svetog Nikole.A ja smatram da nisam u svom tekstu naglasio stranacku pripadnost ako si tako razumio sta ti ja mogu. Najbizarnije je sto ti pises istim tektom kao Latini i Muslimani u BiH o toj pravoslavnoj ikoni koja pripada pravoslavnima ma gdje bili na svijetu, a koja se sada ispostavilo da potice iz Ukrajinske SSR ko zna iz koje crkve ili Manastira. Ikona je bila klasifikovana kao nacionalno blago Ukrajine prije drugog rata jer je to tada bila metoda popisa. Ja sam u konotaciji slucakja oko pomenute ikone pmenuo ludacko ponasanje i ujedanje jednog dilakana koji napada Srpske borce dobrovoljce bez osnova i optuzuje ih da su oni donijeli ikonu iz Dombasa, sto nema veze uopste. Iz tog proistice da je to ideologija Nato pakta. To moze samo dilakn Srbin koji nije zadovoljan svojim statuso u drustvu jer smatra da jen rodjen za vladara a nezna ni kolac odostiti a kamoli olovku a tamo neki Baja uzeo vlast. Procitao sam na Ukrainskoj pravdi koju uredjuju novinari Galicijani u sluzbi Nato pakta u Ukrajini da je to za njih tako da su Srpski dobrovoljci ukrali i zamisli dali Dodiku da je pokloni kako oni kazu okupatorima Rusima. Novinari Ukrajinske pravde imenuju dilkana ko poslanika i pozivajus ena njegovu izjavu! Latinski Ukrajinci sa zapada Ukrajine smatraju da u Ukrajini nema Rusa isto kao ovi tvoji iz SDA da u BiH nema Srba. To ako nisi znao su ideologije krvolocnog Nato pakta samo zavadjaj i vladaj i jos doturi oruzje. Tu informaciju i situaciju oko ikone je dilkan Vukanovic iskoristio da pljune na Srbe da bi on bio malo jaci eksponent. Ti isto ako ovi iz SDA urlas o kradji i sramoti za Srbe. Nemogu se Srbi osramotiti kad u rukama drze Ikonu Svetog nikloe koja je blago u ovom slucaju Ukrajine a za nju brinu i urlaju ukrajinci koji ne priznaju pravoslavlje. Ja sam u tekstu tvom vidio tebe medju njima i rekao ti d asi glup. Ti kontekst mojeg pisanja njisi rayumio i nazvao si me pogrdnim izrazom. Pitam ja tebe lazni ikonopisce zasto preko interpola Ukrajinci jednom zvanicno ne zatraze ikonu Svetog nikole. Izjavljeno je da ce biti vracena i to pravoslavnima a ne vama koji ne priznajete pravoslavne. Nisam znao da ce jedna dvorska luda Vukanovic da me natjera tebi glupom da pisem konstelaciju svoih odnosa oko ikone a samo je pomenuta kao jedan dokaz postupanja dvorske lude u Srpskom parlamentu i uopste. Svako osvoji mandat. Nije djaba Meketalo i vrh SDS/a radili da zbunjivaci i ludaci udju u Srpski parlament. Moraju oni da rade za Nato pakt!!! Ucijenjeni su!

       • Jedina dvorska luda je Dodik! Blamaža sa ikonom je do sada neviđena! Činjenica da ju je Lavrov vratio govori sve!!! Niko nikada do sada nekome nije vratio diplomatski poklon. Sve su ovo Dodiku sami Rusi smjestili da bi mu vratili za potpis ANAPa i ulazak u NATO, a da je to tako pokazala je vojna vježba NATOa na Manjači. Dodik je sada po nalogu zapada udario i na Vučića , ali to mu je zadnji trzaj tik,tak…

        • Vrle možda je tako a sačekaćemo i vidjeti! Ne možemo mi ništa! Ti si svojevremeno mogao!

       • Prnjavorčanine, sve tačno u dlaku samo da ti dam pojašnjenje za ikonu od čije priče su popušili SDS-ovci, PDP-ovci i njihovi muslimani kao što svaku priču popuše od 2014 godine od kada je SDS i PDP stao na stranu muslimana! Zato im svima smeta Dodik! Što se tiče Ukrajinaca oni su danas potpuno na strani svojih neprijatelja, super si to objasnio a da su zajedno sa npr muslimanima, da sa njima žive poklali bi se do zadnjih granica a na daljinu se potpomažu za svoj brži nestanak za koga oni misle da je to neki njihov napredak. Sjećaš se onog zajedničkog skandiranja ujaka i Ukrajinaca za Srbe : Ruska k..va ! Ja kažem bolje da sam i to nego da od mog smrtnog neprijatelja mislim da je moj prijatelj!Kad se prave Ikone napravi se i njih dosta nekad i desetine hiljada i to se prodaje po svijetu, ima ih svagdje i svako ima pravo ko hoće da kupi neku staru ikonu i sl. nema tu ništa oko ikone niti kakve sramote, to je samo da izvineš isprcalo mozgove muslimana i njihovih vjernih nato sluga SDS-a i PDP-a ! Pun je London ikona primjera radi, kao i drugi gradovi i te ikone su u prodaji i pečatirane i sve. Da je ta Ikona kako su se nadali neki ukradena ona bi kako si sam rekao bila na Interpolovom spisku, ujaci, muslići i SDS PDP nato “Srbi su baš zagrizli veliki mamac i zamalo se od njega zadavili zato su danas ljuti kao guja i jadni prijete nekakvim izborima buahahaha Zato je i Bakir ljut jer uvijek popuši priču , kako bi Bakir volio SDS i PDP u Vlasti sa njim kao od 2014 do 2018 godine plus godina gratis znači do 2019 godine što im je babo obezbijedio a nije po zakonu smio ali sve je bilo pogurano raznim ambasadorima pa ako budu od iduće godine ponovo u Sarajevu sa starim bratom Bakirom ponovo ima da pričaju razne priče o genocidnosti srpskog naroda itd kao usraša Meketalo i drugi. Nije Meketalo lajao reda radi na Srbe već da ga tzv sud bih poštedi (privremeno) , da ga ne hapse već da hapse ljude koji su bar jednom u životu uzeli pušku u ruke! Ne znaju simpatizeri=buzdovani SDSa i PDPa još ništa jer im nije javila tvbn ni neće i jer im mozgom misli Meketalo i njemu slični!

       • Kako su ga samo lako SDS-ovci, PDP-ovci i muslimani njihovi medijski pokrovitelji popušili priču da je Ikona ukradena pa kao da bi neko javno poklanjao neku ukradenu ikonu hahahahaha kako BUZDOVANI NASJEDNU NA PRIČU ZA MALU DJECU TO JE NEVJEROVATNO ! Sami su sebi krivi kad nemaju ničim razmišljati.

        • Ajd što su glupi ovi iz SDS i PDP ali šta bi Sergeju Lavrovu šefu Ruske diplomatije da vrati Ikonu, Velikom Srpskom voždu. Predpostavljam da su ga slagali ovi iz opozicije ili ovi iz Federacije BiH a možda i strani faktori koji hoće destabilizaciju Republike Srpske i njenog “čuvara” iz Bakinaca.A možda Rusi imaju najjaču obavještajnu službu na svijetu.

         • Priča se priča da Rusi dolaze, Osmane, šta ti znaš šta je visoka politika , i Lavrov i Dodik su vama muslimanima i SDSu kao i PDPu dobro zabiberili, pa vi ste toliko ispušili da nema broja, vi najbolje primate!Zato svaku šarenu lažu gutate kao zmija ribu i obavezno se udavite!

          • Evo Jure i Bobana a za njima Dodika i Dragana.

        • E crveni botu, stvarno si jadan! Sam ti ne znaš da je ikona kradena i crvena sekta sav ostali svijet zna, pa i tužilaštvo koje je lopovčinu privodilo na saslušanje, i Lavrov koji ju je vratio, Interpol i ambasada Ukrajine… Sve ti je džaba u našeg cara Dodana dugi prsti!

         • Care Trojane crveni botiću , crven si kao krv a usput i zelen kao trava, evo upavo vaš “Srbin” Vukanović za srpsku zastavu reče da je crveno-zeleno bijela , natovac koga ti obožavaš! Stoko izdajnička komunistička i lažljiva! Pa ako je ikona ukradena a ne zna čak ni interpol ni razne ambasade zašto ne prijaviš ti i daš sve podatke već se samo gušite u svojim lažima i Ukri i ti i svi srpski neprijatelji jer uvijek se zadavite sa svim od čega za sebe pokušate izvući neku dobit , pa makar to bila mrva hljeba! Krivo ti je što svaku lažu za koju pomislite da je istina popušite samo tako, hahahahaha

          • Ko laže i krade taj i ubija! David, Krunič, Vukelič, Garić… = Ikona, Šume Srpske, Rafinerija, RAOP, Glinica,zgrada Vlade, dijalizni pacijenti, F. Zdravstva…

          • Za Tinu (Hajrudina) ispod: Misliš na SDS i na PDP i na Mirka Šarova i RJ ?

       • De ti pusti crvrnu propagandu i otiđi se ispovjedi i Bogu pomoli, veliki je grijeh Antihristov sluga biti, a ko lopove i kradljivce svetinja pravda upravo je to.
        Misli malo i svojom glavom, kad ovi za koji mjesec budu prošlost, sam sebe ceš pitati
        :” Zašto ja ispadoh tolika budala i nečovjek”?!

        • Lažni ikonopisče! Nisi dostojan meni priču držat a i predlagat da ja idem na ispovijest i Bogu pomolit! Ti si glup da samnom o tome diskutuješ! Dali ja idem u crkvu na ispovijest ti ne moraš znati! Objasnio ti je dobro i dodatno Gavro! Nisi odgovorio na moja pitanja u prethodnom tekstu! Ipak si glup!!!

         • Za Crkvu nisam siguran, ali u školu nisi išao! Jer da jesi znao bi da se ” dali” piše rastavljeno. Mani se ikona i politike, lati se Bukvara!

        • Lažni Ikonopišče, nećeš nikad znati zašto si bio tolika budala i nečovjek! Po tebi se ikone ne smiju poklanjati, ma šta ti znaš ti nisi kršten jer ni nisi Srbin!

    • @Ikonopisac, očigledni si neki SDS-ovac, PDP-ovac ili Musliman jer su vam rečenice gotovo iste,nema razlike!Takvi kao ti bolje znate i od Interpola da je ikona “ukradena” jer vidimo traži je Interpol ali u krcu, takvi kao ti znate bolje i od samih predstavnik nato pakta da je Dodik nešto potpisao a nije….. Potpisao je Mladen Ivanić engleski špijun pa se moralo ispravljati i ispravilo se. IZBORI SE TEŠKO DOBIJAJU LAGANJEM , ŠTO VAS UČI RTVBN, PA I DRAŠKO JE VIDIO DA OD SAMOG LAGANJA NEĆE IMATI NIŠTA AKO NE UKLJUČI PERFORMANSE I RIJALITI ŠOU JER JE ZNAO DA RIJALITI ŠOU NAROD NAJVIŠE VOLI !

      • za HDZ,bolje reći za stari SDS == pošto si opičen istinom i ne vidiš dalje od svog nosa, moram ti saopćit bolnu vjest , MI u Koaliciji SDS+PDP+SDA mrzimo Dodika ! Dali bi da nam se odreže po ruka samo da Dodik ode iz politike pa taman živjeli još lošije.Tu je srž problema a i vi isto mislite kao i ja i u to sam siguran.
       Ja, glavom i bradom IVAN BEGIĆ,po nacionalnosti Hrvat ako niste znali, dirigujem u PDP-u i Glavni sam u PDP-u , dajem izvršne komande svima a posebice vama u SDS-u !Vi imate poseban tretman koji ste sami izabrali mada nemam milosti ni prema kome!
       Faljen Isus i Marija !

        • hahahahahaha samo se ti Čedo tješi , kad vama naređuje jedan Begić,a naređuje, pa jedan Bakir i drugi jasna je Koalicija i to ona Prvomartovska SDA+SDS+PDP ! Usput, da ti kažem PDP je sve ukrao od SDS-a i SDS-a uskoro neće ni biti,biće samo engleski PDP i komunista Mladen Ivanić!Prva zvanična posjeta Draška Stanivukovića na zahtjev Ivana Begića je bila Biskupu Komarici a ti se samo tješi da sve to nije istina ahahahaha

       • Šta lupetaš crveni botčiću?Samo sebi daješ autogolove! Pa svi smo gledali koji visoki zvaničnici SNSDa u funkciji ( nažalost,ali ne još dugo) rukovodstva RS idu kod Pape na poklanjanje i prijem novih naređenja, šta za Vatikan i Hrvatsku moraju uraditi a na štetu Srpskoga naroda. A što se tiče Begića u čemu je razlika nacionalne karte njega i Tomaša, Cvijanovićke,Karana…?

        • za Papine lisodupce. Da li su tebi rekli da su i predstavnici SDS-a i PDP-a bili kod Pape i ljubili mu ruku i da je pokojni Papa posjetio Banjaluku za vrijeme SDS-a i PDP-a ? Ako neko posjeti Papu ne znači da mu liže nešto,ili da ga obožava ali seljaku kao tebi je teško govoriti o visokoj politici kad ne znaš ni nisku a i tebe ovdje kako vidim pogađa istina i to je suština tvog komentara, zato si se i javio ! Pa zbog pogotka istine kao strele u srce najlakše je nešto svaliti na drugoga a pojma nemaš i sam sebi skočiš u stomak, takvi ste vi iz Bakirovog Saveza, ko vam je kriv što su vam gusice lidera zinule na pare i za pare rade sve! Što se tiče Begića pa svaka i budala zna da je velika nacionalna razlika njega, Tomaša,Cvijanovićke,Karana….Po tebi nema razlike jer te istina pogađa!Šta je to bogati urađeno na štetu srpskog naroda, crvenozeleni botiću, jel to misliš na SDS i na PDP koji su lajali po svijetu kako je Republika Srpska genocidna i kako treba da nestane i svašta nešto, a ? Ako si neki Omer ili zaluđen (nato) Srbin tvoje razmišljanje je shodno svojoj svrsi jer danas se ne razlikuju Omeri, Hasani od nekog SDS-PDP “Srbina”, ista im je priča kao da su više tijela a jedan mozak i usta!

        • papin, Begana ti je ugurao Meketalo. Spasava svoje dupe izvršava naređenja zapadnih ambasada kao i svaki Srbin iz SDS PDP SDA Saveza.

    • @Ikonopisac , ma ti si musliman i djeluješ propagandno na dio srpskog naroda koji je omađijan takvom vrstom šou programa a radiš u svoju korist pa nećeš valjda raditi u korist kako vi kažete “genocidaša” osim što preko SDS-a i PDP-a izvlačite korist za muslimanski tzv korpus!

    • Lažni ikonopišče , vidiš da te Bog vuče da se krstiš i vratiš korijenima, jer non stop govoriš o ikoni, to te Bog opominje! Završićeš u ludari ako se ne krstiš i ne postaneš Srbin!

   • Vukan kakav takav al ih otkriva, vidite li vi ljudi šta ono radu. Ukradoše što se ukrasti može. Elektrane u minusu, šume u minusu gdje to ima. Kakva je to logika. A za ilovčane jesu platili al kakva je logika da grad ne plati ništa. Ti sad ovaj načelnik kupi poene ba tome. Zato treba Vukan da to malo objavi da se pobune ovi sa severnog dijela. Odbornici s tog dijela opštine nesmiju pisnuti čuvaju fotelju.

    • za Prnjavor, Vukanović je rekao da nijednom Srbinu BiH nije tijesna pa sumnjam da si ti Srbin, bar nisi normalan Srbin , prije si neki muslić koji botuje za Bakira lagajući srpski narod onaj dio koga je lako prevariti posebno u doba svjetske krize!
     Nebojša Vukanović: Nijednom Srbinu BiH nije tijesna
     https://www.youtube.com/watch?v=cVZ6clu71bs

    • Prnjavore, Vukanović je lopov, oteo od familije imanje u Dubrovniku, prepisao uz pomoć advokata sve na sebe, ali tebi to ne smeta ni ne zanima tebi je to u redu jer to radi tvoj drug, vjerovatno se i ti sličnim mutnim radnjama baviš!

    • Prnjavore, ma da, bitno da ni tebi kao ni jednom Srbinu BiH nije tijesna kao ni Vukanović Ludari

   • O kakvim vi pederima u italiji.zasto uplata 10 000.objasnite i nama koji nismo u toku.

   • Komentar posvećujem Prnjavorčaninu,
    Bravo, svaka čast..iskreno se nadam i vjerujem da si jedini,sve drugo bi bio poraz za Prnjavor. Sjever a samim tim i moji ilovčani su imali, imaju i imaće..i para i znanja..vjeru. Preživeli begove i age..partizane..a i vas “sektaše”, ako Bog da..voli on Srbina svog.
    Što se tiče Bogoljuba, ne gotivim ga nešto ali sam spreman da zajedno poradimo oko ventila na cjevovodu za tebe “Prnjavorčaninu” moj..
    Nema džabe ni kod stare babe.
    Pojam”guženje”nas ilovčana ti vraćam kao bumerang..kada si se rađao iz pogrešne si rupe iskočio..pametnom dosta a meni iz poniženja jer svi znamo, šta se ne dira dok je smrzlo. Poz.

    • Nastavniče imal ko iz ilove da pokrene to pitanje oko vode. Nije korektno da su sela platila a gradi đabana. Na neki način da se to izjednači ili da se sela oslobode plaćanja.Ne mogu da verujem da smo toliko ubijeni u pojam. Niko nista ne preduzima. A ovaj se perin hvali kako je grad dobio vodi. Nek je dobio to je naš grad tj. Opština,nije nimalo korektno, samo protest i nikako drugačije a podrzace nas poslanici nadam se i Miladin Stanić on je uz opoziciju.

 5. Kada ce proljetno posipanje makadamskih puteva, putevi se raspali, pred izbore ste izvozili samo podobnim, a i tu je bilo 10 kubika po kilometru, samo poprasili

 6. Kada ćemo mi moći zapošljavati svoje kadrove?

  Ima nas u Mravici, navikli smo dok je SDS bio na vlasti da imamo koristi?

 7. Čuj ti to, kvadrat placa u poslovnoj zoni 1.5 KM. Znači dulum zemlje 1500 maraka. Toliko zemlja košta u selu kraj puta.

  • Ova prodaja tj poklanjanje zemlje u privrednoj zoni je klasični primjer otimanja od siromašnih i davanje bogatima! Te iste gazde za razliku cjene koja je ogromna obzirom da je u mandatu Gatarica opština po kvadratu dobijala preko 300 KM a sada 1,5 KM, neče povećati plate radnicima nego će pare staviti u svoj džep. Da je to domaćinski prodato zaradile bi se pare za mnoge infrastrukturne projekte kao što su novi Dom kulture, sportska sala,novo i moderno porodilište, zgrada opštine koja je sada baraka a i mnogi putni pravci bi bili asvaltirani i sanirani!

   • Vidite i sami ko je prvi kupio i napravio u zoni. Prvo opeljesili državnu firmu niko im ništa i onda dobili zemlju po 1,5 km ili ti đžabe. Al jbg. Crveni su to.

  • Brzo će mo ako Bog da. Samo da Tomaš osnuje novo Komunalno preduzeće. Direktor je bivši SDS_ovac. Već nudi radna mjesta nama iz SDS. A ne možemo se ni žaliti većina nas je i sada u Komunalnom.

   • Nikuda vi nećete bez Bakira i Onih u svjetu koji Bosni i Hercegovini misle dobro a to je 1 čovjek 1 glas, do tada se glupirajte i svadžajte a nakon ove godine ide Obnova BiH! Očito je vama Srbima potreban jak Gazda koji bi vas držao na oku i na lancu i sprječavao međusobno krvoproliće jer štetite državi BiH svojim srednjovjekovnim ponašanjem, kao gladni i bjesni vukovi ste.

 8. Ne radi mi vanjska sijalica, u svinjucu mi odvod začepljen. Ima li kakav proslavljen veterinar da mi pomogne?

  Pitam za druga

 9. У улици Боже Татаревића (поред сточне пијаце) на асфалту рупа до рупе. Редовно крпе старом технологијом, које издрже два дана. У улици Владике Платона на сред коловоза рупа-кратер, посебно је опасна када пада киша и када је залије вода. На новоизграђеном тротоару у улици Новака Пивашевића код броја 5 је настала рупа пречника 10 цм а испод асфалта кратер од четврт кубног метра. Ту ће неко од пјешака једнога дана сломити ногу. Данас је 10. фебруар а још нема рачуна за одвоз смећа за јануар! Начелник се не дружи са грађанима, он живи свој живот у виртуалном свијету а широки и дебели оквири наочала му изгледа сметају да погледа лијево и десно.

  • Načelnik je sramota cjele BiH i kao takav če i otiči u političku prošlost u Srbiju i svako ko ne bude slušao jer obnova BiH kreče možda čak i ove godine! Spremte se spremte hehe Vidjet čemo kako čete rupe krpati i kako čete raditi. Bar čete bit plačeni ali svejedno neče bit kukanja.kad traje obnova nema kukanja kao na pravoslavnom groblju!

   • @Obelix, Savim je jasno da vi muslimani gotovo da plačete za opozicijom , na vašim televizijama malo pa mao neki opozicionar iz RS , vi ih podržavate itd, međutim , to je neprirodno obzirom na nedavne sukobe i klanja ali narod niko ništa ne pita…. Vi u opoziciji nešto imate i nešto o njima znate i to je jasno zato je i podržavate ali da i ti znaš i svi to neće izaći na dobro ni vama ni Srbima. prirodnije je bilo da se normalno dogovara jer je tako uspostavljena struktura vlasti u Dejtonu nego da vi imate nešto posebno sa srpsko-antisrpskom opozicijom,,,,, Sreća vaša da među Srbima uvijek ima neko ko će izdati svoju kuću u kojoj živi a na ruku vam ide i svjetska kriza pa svaki neotesanko kudi svoju vlast kao eto biće bolje samo da na vlasti bude neko drugi….umjesto da normalnim putem traži od te Vlasti ono što želi ali ne može od mržnje!Kod vas u federaciji je drugačije,kod vas je svejedno ko vrši Vlast jer vi ste svi kao jedan branite islam, federaciju iako vam je niko oteti neće, Bakira neki kudite ali to je samo maska za Srbe,čak i da mrzite Bakira vama ko god bude bio Glavni ništa se ne mijenja, u RS je drugačije… Imate sreće i vi sa srpsko-antisrpskom opozicijom ali ima sreće i Republika Srpska jer ako pokušate a moguće hoćete da idete do toga da ugrozite i živote u RS ni vama neće biti po volji.

 10. Radnici komunalnih preduzeca su samo stranacki podobnici SNSDa i koalicionih partnera pa zato se stranacki zaposlilo ogroman broj radnika u poslednje 4 godine?
  Kupljeni kamioni su polovni, kao sto su bili i prethodni. Moderniji, ali polovni.
  Nacelnik nastupa sa visoka, izgleda zaboravlja da je placen novcem gradjana (i koji jesu i koji nisu glasali za njega) i da na javnoj funkciji svako ima pravo da ga komentarise i kontrolise.
  Savjeti MZ su tek prica za sebe.. ni SNSD predsjednici pojedinih MZ nisu okupili nikoga u svom mandatu, iskljucujuci gostovanja u vrijeme izborne kampanje po kucama uz obecanja bez konkretnih djela.( primjeri: Radulovic dobio posao u Elektru, nista nije uradio za MZ, osim ako se racuna sto je licno imao korist i kandidaturu za odbornika, Lukic nista nije uradio u Smrticima, samo izganjao sebi spajanje asfalta do kuce, kandidaturu i mjesto odbornika)
  Mora to ozbiljnije, nacelnice, ako se misli hvatati u kostac sa stvarnim problemima.

 11. Privreda najbolja u Prnjavoru cekamo pare od lutrije (smesno ili zalosno).
  Imamo pitanje nacalnice:
  1.Kojoj firmi ste dali pare za aplikaciju Prnjavor i koliko para?
  2Kojoj firmi ste dali pare za sigurnosne kamere u Prnjavor i koliko para?
  3.Jeste li vozili ljubavnicu na more sa sluzbenim autom?
  4.Kada ce biti pohapseni poverenici u Strpcima koji su proneverili pare iz opstinskog budzeta.

 12. Izuzetan, nezamjenjiv, nepogrešiv načelnik opštine Prnjavor. Svi krivi, na sve druge svaljuje greške i propuste samo je on ljepotan i dobrica. Kakav manipulator majko moja mila…

 13. Kusavi,objasni,kolika imas primanja a kolika ti je imovina ? Objasni da li je moguce da i ti i brat kao vrsni strucnjaci obojica se bavite politikom ? Objasni,kako saposlajvas ljude po socijalnom ? Objasni, kojom logikom onu malu montiras za direktoricu muzicke.Objasni kada stignes ,sta rade ona dva krkana u opstini sudija i onaj sto mu je neko rekao da je lijep portir a pritom opet i zene zaposlis u socijalno….kada stignes.

  • Šta ima kome objašnjavati, ista ste vi govna. I Gatarić zapošljavao krkane, izbacivače, razne čupe i čupave savjetnice.

   Meni je fućka i od SDS-a i od SNSD-a ali ovaj čovjek bar nešto radi u korist svojih građana! Nije opljačkao državnu firmu pa od nje napravio privatnu slične stvari!

   • Naravno da je gospodin Tomas sve stekao svojim pozrtvovanim radom u privredi, dugi niz godina.
    Nadaleko cuven.

    Ako se Tomaseve greske pravdaju greskama drugih, to ne cini njega i njegove greske boljim, vec gorim. Kakvo je to objasnjenje, radio je i Gataric tako? Gataric nije na rukovodecoj funkciji vise od 4 godine. Uvijek ce biti objasnjenje “i Gataric je tako”?

   • Ma ovaj nije napravio ništa, samo krčmi naše pare iz budžeta! Klasičan parazit!

   • Tako mu je isprco ljude za deviznu ili ti vaučere tako ti čujem a sad dal je istina neznanm.

 14. Gospodine Tomaš,rekli ste čitav grad i okolna mjesta koja su vezana uz grad imaju vodu sa izvora Poveliča!
  A niste rekli dali su u gradui okolici dodatno platili za tu vodu. Koliko znam nisu i ispade da su samo stanovnici severnog dijela platili, iako su trebali imati pogodnosti ipak je Povelič na tom dijelu opštine.
  Mislim da nije korektno, kad su grad i Okolica imali vodu sa jezera Drenova nikoga nije bila briga kako stanovnici severnog dijela opštine kuburaju bez vode pogotovo ljeti kad su sušne godine. Trebali bi odbornici sa tog dijela opštine da pokrenu to pitanje jer za takve stvari su izabrani i primaju pare a ne da samo sjede i klimaju glavom kako drugom paše. Pozdrav.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*