Emisija “Pečat” RTRS-a: Priča o novoj skupštinskoj većini u Prnjavoru

Pogledajte prilog RTRS-a u emisiji “Pečat” vezano za novonastalu političku situaciju u Prnjavoru, i šta je u pozadina cijele priče.

23 Comments

 1. Jesu ili nisu??? Nisi mi odgovorio a nisi ni pismen da pišeš ostalo.
  Ne znaš ti ništa o agencijama a pogotovu uvozu šatora kao bolnica.
  Odgovori sa da ne SNSD-SDA.

 2. Jel ovaj Obelix dobio cevape i pivu od SNSDKako ste prozirni.Ne citaju ovaj portal oni koji bas nista ne razumiju.Nadji sebi Asterixa.

 3. Nemanja je puno uradio za BiH i još uvjek radi! Podržite ga! SDS i PDP su se pokazali vrlo dobri saradnici i sigurno če to biti opet. Kakav Dodik,kakvi bakrači, Dodik negira državu BiH i priča o otcjepljenju,Moramo ga trpjeti jer ste vi Srbi večinom glasali za njega, Još malo čemo ga trpit izdržat čemo.Izbori nisu tako daleko.

 4. RTRS je odavno postala televizija SNSD-a, na RTRS-u se teško mogu čuti činjenice koje predstavljanju stvarnost Republike Srpske, kao što su: prezaduženost, preniske plate, da radnici praktično nemaju nikakva prava, da u investicije koje se uglavnom rade iz kredita prenaduvane da bi se vladajući funkcioneri mogli tu “ugraditi”, da nam je zdravstvo propalo, da smo zemlja staraca, škole skoro puste, da većina mladih gleda da što prije ode sa ovih prostora, da se lokalni putevi koji se asfaltiraju pred izbore i dobro plate raspadnu nakon mjesec dana itd.

  • Tako je narode,zato olovku u ruke i zaokružite Koaliciju zvanu “Trojka” gdje če bit SDS,PDP,DNS i naše četiri stranke iz federacije pa pokrenemo Bosnu i Hercegovinu naprijed! Ako Koalicija ne bude do izbora svakako glasajte za SDS i PDP jer ćemo Koalicju na nivou države u tom slučaju pravit kasnije! nema potrebe da se ljutite jer je ovo za dobrobit svih gradzana BiH mada ni ljutnja ne predstavlja nikakav problem.

 5. Док су функционере СДС смјењивали са Републичких функција,Високи представници у БиХ,слали их у истражне затворе,одузимали лична документа,а СДС ставили на црну листу САД,истовремено су Додика и Биљану стављали на те исте функције са тенковима Нато пакта.Измеђосталих 64 смјењена функционера СДС,био је и Немаља Васић и Мирко Шаровић.Али све ово нема везе са Скупштинском већином,Томаш покушава да фокус свога политичког незнања пребаци на крупне политичке и националне теме,што га и разумијем али никако да схватим да је дозволио оваквим људима да га бране на друштвеним мрежама.Неки од њих нису ни били рођени у току рата,а неки ни послије 5-6 година од рата па зато не чуди овакво непознавање историјских чињеници.
  Важно је напоменути,да је општина Прњавор све један судски спор изгубила у мандату Дарке Томаша.Случајно или не,показат ће вријеме.

  • Đogo, to je bilo davno. Svjet i sve se mjenja. Da li si primjetio da več duži niz godina nitko ne napada na Opoziciju u RS!? Mi moramo sa vašom opozicijom napravit potpuno jedinstvenu državu BiH i pokrenuti je da ide naprijed.

   • Све се мијења осим жеље за влашћу,парама и моћи.Опозицију нико не напада нигдје у Европским демократским друштвима из једног јединог разлога,а то је што су опозиција.Једино код нас Власт напада опозицију за лоше стање у друштву и ако та иста власт у континуету влада пуних 16 година.Морам да признам да то раде одлично,да би им и Гебелс позавидио.

    • Bogami Đogo, nijesi u pravu , pa tu vašu opoziciju ne napada ni Bakir ni niko iz federacije a Dodika su uvijek napadali i dok je bio u opoziciji.I ti lažeš za neku korist kako su u dobrim odnosima Dodik i Bakir i sam sebe lažeš. Ajd što lažeš narod a što lažeš sebe krava te ubola.Pa Muslimani iz Federacije i tvoja opozicija bi da prave Savez na nivou BiH i to javno kažu a ti opet lažeš i sebe i druge da to nije tako.Laganjem ništa nećeš postići dobro Đoko Đogane.Pa Đogice i opozicija ima Vlast, pa samo 50 Agencija ona vodi sa Bakirom, malo li je,a? Znači opozicija je samo formalnmo opozicija ali itekako je u Vlasti. U svim zemljama se napada i opozcicija ako nešto nije u redu, lažeš Đogane,čim zine sve slažeš.DA NIJE U VLASTI OPOZICIJA NE BI NI POSTOJALA.

    • Jadnik Đogan neće vlast heheheh pa i Dodik ima sankcije od tih istih koji su nekada kažnjavali SDS dok SDS nije potpisao Sporazum sa Bakirom u sjedištu nato pakta u Briselu 2013 godine i potvrdio ga 2014 godine nakon izbora a potpisali ste i plan o demografskom smanjivanju u Republici Srpskoj da bi se onda nakon toga lažno predstavljali kao borci za narod,ovo,ono….Zato je 2013 god naglo došlo do preokreta u političkom životu u RS i bih.
     Sporazum sa nat paktom važi do ispunjenja==

    • zašto Bakir i sva federacija hvale SDS i PDP ? Ne hvale oni Dodika i ti to znaš. Mirko Šarović najbolji ministar, mektić je bio mekta tako su mu tepali, hehehehe , ko vas ne zna skupo bi vas platio,

   • Sve bih ti opsovao i svašta napisao,ali možda neće moći proći, dok je nas Republika Srpska neće pasti.Znamo za razmatranje Koalicije sa izdajničkom opozicijom ali potpunu Vlast nečete imati nikad u RS ni preko 10000 srpskih izdajnika, lako je njima se kriti iza Dodika, raditi za pare za vas a istovremeno napadati Dodika, neće moći. nabijem ti Savez u dupe! Ako ih toliko volite nosite ih sebi kući možda vam hanumama pomognu. Ali ne ne trebaju oni vama i nih vi mrzite več bi vi preko nih da ustavno uništite RS pa vi to javno svaki dan govorite i samo se hvatate za izdajničku opoziciju ne bi li za sebe šta ušićarili, šibeeeeeeeeeeeeeee

 6. Da Nemanja kao i ostatak SDS-a nije pričlao i radio protiv srpskog naroda što i dan danas rade odavno bi trunuo u nekom od haških kazamata. A govorio je da će poravnati muslimansko groblje,džamiju srušiti i tu napraviti Parking…ali nema veze,neće mu tzv Ustavni Sud u Sarajevu ništa dok god radi za federaciju!

 7. Ovo je dobro došlo svim srpskim izdajnicima i neprijateljima srpskog naroda i da se zataška SDS kriminal.Ali ,uvijek istina izađe na vidjelo. I naravno, sad ovo nisu PAPCI ali jesu Draškovi Engleski Bubičari ! Narod opštine će da ispašta i da sve plati svojim neprijateljima! Za stranke manje više.

  • Srbo Osman…Svi ste isti, i Srbi iz opozicije i Bošnjaci kao da vam je ista majka i isti otac-BABO !

   • SNSD-SDA vječna ljubav i koalicija, najveći Srba i najveći Bošnjaka
    Majka ista Amerika

    • hehehehe “Srbo” veliš vječna ljubav najvećih neprijatelja a kao mrze vam opoziciju a pustili ste probni balon o Savezu opozicije iz RS sa opozicijom iz federacije , hehehehhehe, previše si providan i previše lažeš. Takvi su se samom pričom o Savezima na nivou tzv države istovarili na sve srpske žrtve i na sav narod koji je ostao. SRAM VAS BIO! I SA CRNIM ĐAVOLOM BI SPAVALI SAMO DA VAM FOTELJA NE IZMAKNE! NA SVE STE SPREMNI PA I NA RUŠENJE SRPSKIH GROBOVA AKO TO ZNAČI DOBRA FOTELJA ZA VAŠA DUPETA!STOKA STE NEOPJEVANA I NISTE NI ZA ONU STVAR!

     • Pa jesu li u koaliciji na državnom nivou SNSD i SDA ? Srebrenica ?
      Eto to mi odgovori bez uvijanja JESU ili NISU a ostalo ti je šuplja a po vokabularu i pravopisu rekao bi da si pravi ČOBAN al ne onaj što čuva ovce JER SU TI ZA TEBE I TAKVE IZMISLI SVIJET .
      Čekam odgovor

      • Srbo Omere, pa jeste li vi skoro bili sa Bakirom 4 godine na Vlasti i jednu godinu GRATIS jer ste mu se svidjeli? Jeste ili niste? Da li je SDS i SNSD u Srebrenici u Savezu? Bakir je počeo javno da govori da mu se baš ne sviđa što su SDS i PDP u Savezu sa SNSD na opštinskom nivou a PDP sa njim je takođe na Vlasti jer drži 50 Agencija od kojih je jedna ona za lijekove !SA ČOBANIMA ČOBANSKI TAKO TI JE TO ALI ZAŠTO STE SE ISTOVARILI NA SVE SRPSKE ŽRTVE I NA SAV NAROD I NA SAMI SEBE ONOM PRIČOM O SAVEZU SA MUSLIMANSKOM OPOZICIJOM?

  • za nik “kremna” a šta si ti dobio osim ako nisi učestvovao u pljački? Ako nisi učestvovao u pljački dobio si samo VELIKI KUD !

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*