13 Comments

 1. Pa glupane jedan ja stvarno ne znam ko je trenutno u koaliciji? Meni se čini da tu veliku koaliciju čine SNSD, SDA i HDZ te da ste uspjeli izdejstvovati Selmu Cikotića za ministra. A što se tiče ucijenjenih glava i zatvora ne znam da li si čuo za Petra Đokića i Nenada Nešića kojima vaš veliki Baja prijeti ćorkom u slučaju napuštanja koalicije??? Sve dok tajkuni poput Dodika koji ucjenjuju političare u RS-u i koji su ojadili ovaj narod ne završe iza rešetaka nema nama boljitka…

 2. Daj neka neko javi načelniku hitno šta se desilo, nije on svevideći pa da zna u BL šta se dešava u Prnjavoru!

 3. Moraju se ovakve stvari dešavati kada je odgovornim u opštini prioritet zgrada CENTAR a ne bezbjednost građana!

 4. Tako će nam biti sve dok u opštini vlada “ptičije vrijeme”! Šta očekivati kad glavnu riječ vode ŠVRAKA i ŽUNA dok načelnik hvata SOVU ili ŠEVU! Strašno za ljude!

 5. Načelnici, Darko i onaj Pritka, stanuju i stalno su u Banjaluci, dok Zuncuga stalno tipka na društvenim mrežama. Objektivno, narod nije u pravu, jer kako će oni imati vremena da taj isti narod na vrijeme upozore na opasnost od ovog drveta ili bilo čega. Nemoguće! A Zuncuga i Pritka su Darkove najveće uzdanice. Prije svega da svi ostanu u istim foteljama!To narod mora da shvati, pusti drvo…

 6. Stvarno je sramota da se ovakve stvari desavaju, opština ima para za kojekakve gluposti a stabla po gradu prestavljaju životnu prijetnju. Darki je lako on i djeca mu žive u BL pa zato nema razloga da brine. Šta ćemo mi čija su djeca ovdje?

 7. Ljudi dragi zahvalite Bogu sto je tako proslo.Zamislite da je palo juce kada je prolazila kolona djaka i nastavnika…Katastrofa.Kazniti odgovorne!

 8. Baš me interesuje šta će Pinokio reći, ko je za ovo zadužen i odgovoran?! Možda je u deblo previše kljucao detlić ili Žuna( kada je puste iz sepeta)?!

 9. Dokle više ovakvih vjesti iz našega grada, pa šta rade nadležne opštinske službe i načelnik? Ovo je direktno njihova odgovornost! Ovdje je sam Bog dao da u autu ne bude niko( vozač ili neko djete), inače bi imali još jednu tragediju!

  • Načelnik se šminka,ima neko slikanje.pa nema vremena za takve glupost.Idu izbori pa mora da ide po slelima da laze narod.

  • Za Petra
   Naravno,načelnik je odgovoran i ako ti imaš trčkalicu! Ne možete dobiti izbore na drvetu,kostima,proljevu,zemljotresu ako bude, ako padne mnogo kiše, ako bude jaka zima,ako zahladi jako početkom novembra i traje do početka aprila npr, itd itd …. zadnji put ste pobjedu na izborima tražili po grobljima i dobili a ti odlično znaš o čemu pričam!
   Sad imate CIK SAVEZ SDA SDS i PDP I AKO SAD NE DOBIJETE IZBORE NEĆETE IH NIKAD NI DOBITI A AKO IH DOBIJETE JADAN NAROD ŠTA MU VI KAO SDS i PDP MORATE ISPUNITI JER STE UCIJENJENI RATOM I ROBIJAMA TAKO DA MORATE DA RADITE ŠTO I RADITE NA RAZGRADNJI REPUBLIKE SRPSKE !
   MUSLIMANSKI EX MINISTAR UCIJENJEN GLAVOM MEKTIĆ REČE DA RADITE INŽINJERING IZBORA NA N1 TV.

   • Ovi Tomaševi rade isto što i SDS 97′,kada nisu imali ništa drugo nego srbuj taman travu paso. Kakve veze majmune ima Sarajevo sa palim drvetom u Prnjavoru

   • Pa glupane jedan ja stvarno ne znam ko je trenutno u koaliciji? Meni se čini da tu veliku koaliciju čine SNSD, SDA i HDZ te da ste uspjeli izdejstvovati Selmu Cikotića za ministra. A što se tiče ucijenjenih glava i zatvora ne znam da li si čuo za Petra Đokića i Nenada Nešića kojima vaš veliki Baja prijeti ćorkom u slučaju napuštanja koalicije??? Sve dok tajkuni poput Dodika koji ucjenjuju političare u RS-u i koji su ojadili ovaj narod ne završe iza rešetaka nema nama boljitka…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*