Draško Stanivuković podnio krivičnu prijavu protiv Darka Tomaša

Poslanik opozicione Partije demokratskog progresa (PDP) u Skupštini Republike Srpske Draško Stanivuković i predsjednik mladih te stranke Ivan Begić predali su danas Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka krivične prijave protiv više osoba zbog kršenja mjera zaštite uvedenih tokom epidemije korona virusa, kao i zbog spornih javnih nabavki u tom periodu.

Zbog krivičnog djela “Nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme pandemije” predsjednik Mladih PDP-a je podnio krivičnu prijavu protiv vlasnice restorana “Agape” u Banjaluci i kćerke člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika Gorice Dodik i drugih NN osoba.

Povod za krivičnu prijavu bio je to što je restoran “Agape” radio mnogo duže od dozvoljenog radnog vremena, do 23 časa, o čemu svjedoči video snimak koji je Begić objavio 21. juna trideset minuta iza ponoći, u kome se vidi da u lokalu traje zabava i da je unutra veliki broj ljudi.

“Vidjeli ste da smo objavili video snimak u kome restoran u vlasništvu kćerke Milorada Dodika, Gorice Dodik, radi kad hoće i koliko hoće. Kad smo zvali komunalnu policiju na 122, rekli su nam da će izaći na teren. Nisu izašli na teren. Mi smo ih čekali satima. Kad smo ih opet zvali, rekli su nam da ne mogu stići”, rekao je Begić novinarima.

Stanivuković je potvrdio da posjeduju sve dokaze o tome da je restoran radio van dozvoljenog radnog vremena, osudivši izjavu gradonačelnika Banjaluke Igora Radojičića da komunalna policija “ne može da obiđe sve”.

“Inspekcija ne može da obiđe lokal, koji je jedan od najvećih u gradu i koji je u centru grada. Ili ne može da ga obiđe, jer je to od sinova i kćeri člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika. Ako mi u Skupštini nešto ‘glumimo’ i imamo pregrade i poštujemo mjere, a u nekom restoranu bude 100 ljudi do četiri ujutro, pa koga onda vi zezate?”, kazao je Stanivuković.

Izvor: TV K3

Stanivuković je predao banjalučkom Okružnom tužilaštvu još dvije krivične prijave. Jednu protiv direktora Studentskog centra “Nikola Tesla” u Banjaluci Dragoslava Topića zbog spornih javnih nabavki za potrebe Studentskog centra za vrijeme trajanja epidemije izazvane virusom korona, a drugu krivičnu prijavu podnio je i protiv bivšeg vršioca dužnosti direktora FZO RS Darka Tomaša i više NN lica u slučaju dijaliza.

“Dijaliza je provjereni kriminal, dijaliza je po jednom pacijentu skuplja za 60 maraka (oko 30 eura). Svaki dan se uzme 120 hiljada maraka (oko 60 hiljada eura) na 1.800 dijaliznih pacijenata, mjesečno više od milion maraka, godišnje od 12-18 miliona maraka”, kazao je Stanivuković.

On je podsjetio da se u slučaju dijalize radi o firmi “Frezenijus”, sa kojom je Srbija već raskinula ugovore, dodavši da to treba da uradi i RS.

Sa današnje tri krivične prijave, Stanivuković je podnio ukupno 15 krivičnih prijava od početka godine zbog, kako je rekao, kriminalnih radnji, nadležnih u Republici Srpskoj.

Među njima je i prijava protiv njegovog rođaka Stojana Vukajlovića.

“Mi ove krivične prijave ne podnosimo ni po babi ni po stričevima. Podnio sam prijavu protiv roda rođenog Vukajlovića, šta to ima veze. Ako si prekršio ima da odgovaraš”, rekao je Stanivuković.

Poručio je kako su svi oni oštetili građane Republike Srpske, a da je cilj njihovih prijava da se konačno uredi sistem u tom entitetu. Iz PDP-a su kazali kako se nadaju i vjeruju da će pravosuđe ispuniti svoju ulogu te istražiti ove slučajeve i donijeti pravičnu odluku.

n1

73 Comments

 1. Pa Zuno gdje si da te jos malo jeb..o ko zunu u sepetu?! Imam par pitanja za tebe:
  1. JESTE LI IKADA OSUDJENI ZA NEKO KRIVICNO DJELO?
  2. JESTE LI PRIJAVLJENI ZA NASILJE U PORODICI?
  3. JESTE LI KAO KANDIDAT ZA NACELNIKA OPSTINE OSVOJILI OKO 500 GLASOVA?
  4. JESTE LI PODNIJELI ZAHTJEV ZA BRISANJE KAZNE-PRESUDE IZ EVIDENCIJE?
  5. JESTE LI POVRIJEDJENI PRILIKOM BESPRAVNE SJECE SUME?
  6. JESTE LI, KADA I ZASTO PROMIJENILI IME?
  7. KAKO SE ZOVETE, BRANE ILI BRANO?

 2. Bravo Drasko, ti si istinski borac za istinu i da se otkrije ko je koliko ukrao oda naroda.

 3. Gospodine Zunicu ! Nemam protiv Vas licno nista , stavise se i nepoznajemo ali mi jako smeta sto se bavite politikom i pisete komentare po razlicitim portalima za vrijeme radnog vremena. Dajte malo radite svoj posao za koji Vas narod placa i to dobro a politiku vodite posle radnog vremena. Mislim
  da su svi gradjani istog misljenja kao i ja.

  • Odmah da te demantujem…zatrpan sam porukama građana…sve u stilu ” ti njih Brane činjenicama, važnim za sve nas, a oni o tvojoj ličnosti”….; pa onda, ” šta hoće ovi iz SDSa od tebe” itd.. Možeš doći i da pogledaš, u vekikoj si zabludi…

   • Jel Vase radno mesto tamo neki nacelnik nekog odjeljenja u opstini Prnjavor. Jel u opis Vaseg posla spada da putem raznih portala pisete komentare i vodite politicku kampanju ? DA ili NE? Pisite Vi posle radnog vremena koliko god zelite, ja to sve citam rado ali me nervira sto trosite narodne novce na vase zajebancije a Vas posao za koji ste placeni neradite kako treba….

   • Idiote retardirani ja nisam iz SDSa! Ali tvoje poruke štete i diskredituju načelnika, niti jednom riječju nisi stao u njegovu odbranu povodom ovih napada.Laprdaš nepovezano i bez konkretnih činjenica. Ovdje su te toliko provalili i razotkrili ko i šta si, da imaš gram mozga i malo obraza nikada se više ne bi javio. Čega se pametan stidi budala se diči (Zatvorska kazna, kriminal, nasilje u porodici, neškolovanost ,nesposobnost na sadašnjem radnom zadatku, politička beskorisnost…)

 4. Ovaj zunic se toliko uvlaci u dupe tomasu da mu samo jos nogice vire,sta ce mora,ovaj mu je zaprijetio otkazom i da ce bude izbacen na ulicu ako nebude komentariso na doticnoj stranici u korist navedenog.gladna usta su gladna,bolje i komentarisati nego prevrtati po kontejnerima.

  • Možda…možda se uvlačim…ali nešto se mora priznati…dobio je najveću podršku do sada, posvećen je problemima opštine, čitav mandat se na opštini radilo makar nešto, a ne samo pred izbore, rad mu je kvalitetniji i odgovorniji, ne zvižduće u skupštini, niti igra kolo, ne vrijeđa ljude i ne naziva odbornike imbecilima niti idiotima, izvukao je dosta para iz republičkog budžeta za opštinu, nije zaključivao ugovore od 150 hiljada između opštine i svoje firme….itd, itd…tako ti je Ljubiću druže u ovom mandatu…to niko ne može opovrgnuti…eh, hajde ti sad uporedi sa prošlim mandatom, pa reci šta nije istina…očigledno je da je bolje nego što je bilo, a imam razloga da budem i lično zadovoljan jer sam u svom resoru dao doprinos da se mnoge stvari unaprijede. Tako ti je moj Ljubiću, ti to prevedi na uvlačenje ili šta god hoćeš, ali protiv činjenica ne možeš…možeš samo da očajavaš…i još nešto…sam je Tomaš prije četiri godine javno pozvao PDP i tada NDP u lokalnu vlast.

   • Ti si u svom mandatu dao dozvolu da se napravi zgrada u kruznom toku, sto niko nikad i nigdje u svijetu nebi dozvolio… Toliko o tvojim sposobnostima za posao koji obavljas

    • A što ne predložiš ovima iz SDSa da potegnu još jednu tačku na skupštini, da vidimo i oko toga…pa da vidimo pi čemu mi to radimo…da li po nekim dokumentima ili gdje nam padne na pamet..

    • Vrle! I ti si dao pokojnom Seki da proširi svoj objekat odnosno da napravi novi pored stare Lambade u obliku purnjaka i ništa za to! Radi a nema ni lokacijsku! Bezočno si zavidan što ne odlučuješ! Jebiga bori se ali male su šanse da iko za tebe takvog glasa na sledećim izborima!

 5. Pitanja za ovog Zunu sto ga je.. ko zunu u sepetu:
  1. JESTE LI IKADA OSUDJENI ZA NEKO KRIVICNO DJELO?
  2. JESTE LI PRIJAVLJENI ZA NASILJE U PORODICI?
  3. JESTE LI KAO KANDIDAT ZA NACELNIKA OPSTINE OSVOJILI OKO 300 GLASOVA?
  4. JESTE LI PODNIJELI ZAHTJEV ZA BRISANJE KAZNE-PRESUDE IZ EVIDENCIJE?
  5. JESTE LI POVRIJEDJENI PRILIKOM BESPRAVNE SJECE SUME?
  6. JESTE LI PROMIJENILI IME I ZASTO?

 6. Gospodine Žuniću, stvarno je skandalozno i sramotno da se javljate povodom ovih napada i laži koje su upućene na račun našega predsjednika i aktuelnog načelnika, a da niti jednom riječju ne stanete u njegovu zaštitu! Da paradoks bude veći Vi u prvi plan stavljate sebe u superlativu. Stvarate lažni utisak u javnosti da ste bitni i da imate političku moć, što faktički ne odgovara realnosti. Time nanosite ogromnu štetu našoj stranci a i gospodinu Tomašu, zbog svoje u najmanju ruku sumnjive prošlosti. Ne znam da li ste svjesni da se Vi sada nalazite na poziciji u opštini koja bi trebala pripasti nekome od nas. Tome kada se dodaju i oni koje ste pozicionirali u javnim ustanovama u apsolutno je štetno za SNSD.Stoga mi mladi stvarne pobjedničke stranke učiniti ćemo sve da Vas poslije novembarskih izbora ne bude na budžetu opštine.

  • Ima gospodin Brane šta za reći povodom zgrade koju pravi nepoznati investitor al sačekaćemo vjerovatno još malo kako se izbori budu bližili.
   Kako vrijeme odmiče sve se više pojavljuju “laži ” ,a Žunić je dugo u politici tako da očekujemo svježe informacije . A što bi vi u opštinu?
   Djeco draga pa ne možete svi na budžet već vas je previše.

  • Opet ste tu gubitnici…mijenjate taktiku, dovijate se na razne načine…teoretišete u prazno…proričete…ali badava…opet ostajete gubitnici…ruku na srce, zaslužili ste, kad se pogleda unazad šta ste uradili ovom Prnjavoru u zadnjih 30 godina…znate da sam vam već mnogo toga nabrojio proteklih dana…u svom očajanju, reagujete baš gubitnički, primitivno, nedorasli za bilo kakav ozbiljan demant kad vam se pomene kakav nered ostavljate iza sebe…komentari su vam kao u seoske strine…zato i pišete u šifricama, nesigurni u sebe…drugima ne bi dali pravo da nešto napišu, a vi ste kao nešto važni i kao nekakvi kapaciteti, pa bi vi trebali da nesmetano pišete…e neće moći momci, ili devojke, povukli ste mačka za rep…mislili ste ako vam je Borenović izašao u susret i uništio ovdje PDP, da će vam procvjetati ruže…neće, malčice ste se zajebali…i to malo više, tek toliko da ste protekli mandat van lokalne vlasti, a ja imam pravo da želim i nadam se da ćete biti i budući mandat na istom mjestu..to je legitimno sa moje strane gubitnici, zar ne?…uostalom, nešto mi se puno bavite nekim ko nije bitan, zašto ste gubitnici to sebi dozvolili..čovjek koji ne vrijedi ništa, zaposlio vas nekoliko na mrežama po čitav dan…probali ste na poslednjoj skupštini, pa cvrc…a sada mislite nadoknaditi ono što vam je propalo preko mreža…joooj, pa kad od Vedrana tražite da ne objavljuje komentare, onda baš znate u kakvoj ste situaciji i koliko ste jaki…

   • Pa kad vec spomenu ko je sta uradio u poslednjih 30 godina i pricas o nekim rezultatima ja cu malo prezentovati tvoje rezultate u poslednjih 20 godina pa nek ljudi ocijene ko je gubitnik i ko je sta i koliko zasluzio. Ovo su rezultati covjeka koji je kako on to predstavlja stvorio PDP u Prnjavoru, covjeka koji je rasturio SDS na proslim izborima, covjeka koji je gospodina Darku Tomasa svojim trudom, radom, autoritetom i obrazom doveo na mjesto nacelinika i covjeka koji ce se istim tim obrazom, ljudstvom, karakterom, znanjem i postenjem potruditi da opozicija i poslije ovih izbora bude opozicija i da gospodin Darko Tomas bude ponovo nacelnik:
    – Izbori 2000. godine (tada se zvao Brane, tako pise na sajtu CIK-a i bio je na listi PDP-a) 48 glasova
    – Izbori 2004. godine (tada se vec zvao Brano, tako pise na sajtu CIK-a, a mozemo samo pretpostaviti zasto je promijenio ime, bio je nosilac liste PDP-a) 208 glasova
    – Izbori 2008. godine (Brano, tako pise na sajtu CIK-a, bio je nosilac liste PDP-a) 300 glasova
    – Izbori 2012. godine (Brano, tako pise na sajtu CIK-a, bio je nosilac liste PDP-a) 271 glas
    – Izbori 2016. godine (Brano, tako pise na sajtu CIK-a, bio je kandidat PDP-a za nacelina) 524 glasa
    Ukupno za pet (5) izbornih ciklusa covjek je skupio 1351 glas! I on nekog naziva gubitnikom, rusi nekoga i pomaze nekom?! Mozes li nam objasniti zasto si mijenjao ime?

    • Lijepo si sve naveo…to su rezultati nas koji smo u manjim partijama…i vidiš svake godine rast, jeste malen i skroman, ali je ipak rast glasova.. glasova koji su ostvareni bez putića, mostića, bandera i pijeska i svega drugog što dobiju kandidati ” velikih” stranaka iz budžeta. Tom finansiranju vaših kandidata treba dodati i novce ljudi kao Vojo Puljić, koji je po sopstvenoj priči donio u SDS 20 hiljada…a gdje su mnogi drugi…nemam ja nikakav problem, jer znam kako to na ovim našim prostorima fercera. I takvi su rezultati svih ljudi iz manjih stranaka…nema izuzetka. Kad bi se poveo za vašim hvalospjevima, u vrijeme kad je Hitler nekada imao ogromnu podršku svojih građana, trebao bi da mu čestitam, jer je po vama to neki pokazatelj…eto vi imali podršku, pa ste nam unakazili situaciju na magistralnom putu sa izlazima i bezbjednošću, pa ste nam centar grada sa onom nakaradnom raskrsnicom kod Sitija unakazili, pa okolne zgrade bez pristupa, a ljudi parkiraju na svojim glavama…itd. Čime se ti dičiš druže…zlu koje ste napravili ovom gradu..zanosite se nekakvom podrškom, a stvorili ste od grada kasabu…što se mene tiče, neka hvala…uživajte vi i dalje u svojoj podršci…ja znam da je na svijetu najviše korova, a manje je dobre trave…i da ti kažem da jeste gubitnici…jer ste izgubili vlast, a nećete osvojiti novi mandat…ni izdaleka…tako da vi slobodno uživajte u svojoj podršci i ostanite tamo gdje je najbolje da budete, to jest, što dalje od vlasti i rezultata koje ste stvorili…a kad bih htio o pojedincima, to bi tek bila posebna priča…badava vama svi vaši hvalospjevi, na svakom koraku se vidi vaše djelo, o tome sam već pisao da sada ne ponavljamo…od fabrike vode, pa na dalje…

     • Zasto ti govoris da su oni nesto lose uradili? Koji oni? Pa ti si sa njima bio non stop u vlasti! Slabo si kad bio u opoziciji! Jel lazem? I sta lupas, kakve male stranke? Pa ti si uvijek bio kandidat PDP-a, a to nije mala stranka! To je stranka koja je dugo bila u vlasti, imala premijera, ministre, clana predsjednistva i td. I grijesis ako mislis da ja podrzavam opoziciju, ja podrzavam gospodina Darku Tomasa ali mislim da gadno grijesi sa tobom u vlasti! Hoces li biti na nekoj listi za ove izbore i sta mislis koliko ces glasova dobiti?

      • Ne budali…naravno da govorim o lokalnom nivou…i pijana vrana zna da nismo bili u prošlom mandatu u vlasti…pa i kad smo probali da budemo partneri, onda ste sve slagali…e došlo vrijeme da više niko neće da bude vaš partner…ja sam prvi uvidio sta ste vi…imam ja sa vama potpisane sporazume koje ste odmah popišali…sad ste sami…tako ste i zaslužili…sačekajte novembar, pa ćemo vidjeti…

     • Brane baš je tako ßto se tiče tog finansiranja iz budźeta. Kandidati ne znaju ni dvije rečenice sastaviti, a kurče se u selu kako će oni nešto uraditi. Dosta ni je njihove važnosti i znaçaja, od te njihove podrške ja i danas pijem tu žabokrečinu iz gradskog vodovoda. A dobro znam šta je veterinar obećao. Da će biti voda još u oktobru 2016. Gubiš svoje vrijeme sa šakom dunđera Brane.

      • E “Pitka vodo”…to je posebna priča…investicija i zaduženje za fabriku vode..i danas otplaćujemo kredit, a voda nije pitka…govorili smo mi neki tada ovim ludama, ali izgovor je bio da mi ništa ne znamo…a naš vodovod pun Kalijum pergamanata kojim se danas kupamo a poneki u neznanju i piju. A ovaj botić se diči rezultatima…fabrika im je baš rezultat

       • Gospodine Žuniću, Vi ovo što činite sa svojim komentarima svakako da nije slučajno! Jer ako nije sa namjerom onda ste duboko deficijentni sa intiligencijom. A ako je namjerno onda to govori o vašem lošem karakteru i bezobrazluku.
        Naime, sada 2-3 mjeseca pred izbore Vi pominjete fabriku vode kao ogroman promašaj! A pitam Vas ja: ko je idejni tvorac te fabrike i ko je tada podigao kredite? Odgovor znamo Vi , ja ali i javnost- Vlado Živković. Pošto je dotični gospodin dio parlamentarne večine u sadašnjem sastavu SO jasno je da podržava aktuelnog načelnika kao što je podržao i Vaš izbor za načelnika odjeljenja! E sada se vraćam na moju konstataciju da ovo možda radite namjerno. Jer kritikovati taj projekat javno znači kritikovati i sadašnje nosioce vlasti a u prvom redu to je načelnik Tomaš. Logično je da ako ova vlast sa sobom uzima Vladu ona onda amnestira sve predhodno što je taj čovjek činio, iz prostog razloga: ” sa kime si takav si”! Što dalje znači da gurate prst u oko našem načelniku i diskraditujete ga. Kako? Jednostavno jer to znači da načelnik nije sposoban izabrati normalne saradnike (kada Vidim Vas , nažalost i ja tako pomislim) i ono što je još pogubnije pred izbore time naglašavate da načelnik pokriva tuđe promašaje i kriminal, u ovom slučaju Vladin! Sve to u javnosti značajno može da ugrozi rejting gospodina Tomaša ,a time i izborni rezultat!

        • Kada čovjek krene od pogrešne teze…onda mu je sva konstrukcija pogrešna. Ništa ja nemam sa Vladom Živkovićen…niti sam nešto tražio od njega…njegova je stvar zašto on glasa za moje odluke na skupštini…valjda ne bi glasao a da zna da su loše…prena tome, Vlado što se tiče mene može da radi šta hoće..nikakvu uzajamnu obavezu mi nemamo…prije 4 gidine, nakon što je Gatarić izgubio, onda je zadužio Vladu da proba dogovoriti koaliciju sa SNSD…oni su pozitivno reagovali, ali su rekli pod uslovom da nema Gatarića ni u kakvoj ulozi. Tada se SDS povukao, a Vlado je samo ostao tu gdje su svi htjeli da budu….a što se tiče fabrike…to je promašaj vijeka u Prnjavoru, u tada sam vama iz SdS govorio da ne ulazite u to, ali neće ludaci da slušaju…eto sad vidite šta ste uradili Prnjavoru. Sad bi da vam neko ne pominje promašaje..u vašoj nemoći ne preistaje vam ništa drugo, nego da piskarate gluposti.

     • Brano obraz ti je djon ! Ti si covjek bez karaktera, morala, dostojanstva, ljudskosti, humanosti i obraza ! Ti si rodjeni gubitnik, nikad nista nisi uradio i nikad nikom nisi pomogao i iza tebe nece ostati nista ! Sve ovo potvrdjuje podrska koji imas medju narodom odnosno broj glasova koji dobijes ! Ako covjek koji je 20 godina u politici ne moze za jedne izbore skupiti 300-400 glasova to dovoljno govori o njemu i o tome sta je uradio za narod i sta narod misli o njemu ! Svaki drugi komentat je suvisan !

      • Moguće Mala, vrlo moguće…eto sve može biti istina kakav je Žunić…ali ostaje nama Prnjavorčanima niz problema…šta će generacije Prnjavorčana sa zgradom Sitija i sa onom smaknutom raskrsnicom,,,šta da radimo sa urbanističkim neredom koje je SDS stvorio za svoje vlasti…to se ne da popraviti…šta ćemo sa onom rupom i započetom zgradom na staroj zelenoj pijaci…gdje ćemo naći zemljište ta izgradnju nekad zgrade opštine, jer ste sve vrijedno u gradu rasprodali…šta ćemo sa fabrikom vode koja ne može dati nikad pitku vodu, a kredit ćemo vraćati narednih 20 godina…mnogo toga Mala muči Prnjavorčane,i za sve ste odgovorni zbog vaše površnosti u vođenju vlasti, a ti bi se bavila Žunićem…

       • Vecinu tih problema za koje je kriv iskljucivo SDS i PDP nikad niko nece rijesiti i to je realnost. Druga realnost je da neke od tih problema moze rijesiti jedino Darko Tomas i niko drugi jer u Prnjavoru neme niti ce u bliskoj buducnosti biti osobe koja bi svojim znanjem, uticajem, poznanstvima, predanoscu, srcem i upornoscu mogla rijesiti bilo sta. Jedini koji nesto moze i hoce je Darko Tomas i zato jadni mi kad njega vise ne bude. Dalje mi nije jasno sta se ti petljas u to, mislis li da ti mizes rijesiti te stvari, da mozes voditi opstinu ili da mozes dati bilo kakav doprinos? Ja mislim da ne mozes. I mozes li nam reci kako se zoves? Ti se ovdje predstavljas kao Brane, a neko je napisao da na zvanicnoj stranici CIK-a pise Brano. Sta pise u dokumentima i sta je tacno? Valjda gradjani imaju prvao znati ko ih predstavlja u opstini?

        • A šta bi ti Mile?…ti bi branio ljudima da nešto pišu ili komentarišu..ako ti smeta, baš mi je drago..

         • Ne, otkud ti to da mi smeta sto neko nesto komentarise i da bi branio nekome da nesto komentarise? Ja sam te samo pitao mislis li da si sposoban rijesiti probleme o kojima smo pisali i kako se zoves, Brane ili Brano?

     • Jebo te vise Vojo Puljic a ti njega ! Jesi li se ti zaljubio u Voju ? Ili da niste ti, on i veterinar imali trojku pa ne mozes bez njega ? Jel to u pitanju, jel to taj trio fantastiko ? Joj joj Brano zavodnice stari

  • Nemoj ti ” mladi SNSD” da ponižavaš nas istinske mlade iz SNSDea. Imamo mi dovoljno smjelosti da svoje stavove iznesemo javno, da ih svi čuju i znaju. I nemojte se sami gurati u SNSD.

   • Šta je ovo pa se mladi SNSD koškaju, više im je bitno ko ima duži partiski staž nego li da stanu u odbranu Darkića?! Da ih Žunić nije zarazio nekim virusom zvanim”samo je i samo meni”, ili su svjesni da je ovo neodbranjivo?

  • Eheej, gubitnici…, šta uradiste od onako lijepe stranke, pa da li je moguće da je SDS spao na te vaše bisere….evo mene, tu sam…ne zamjerite mi što ne polemišem za svaku glupost koju napišete…ipak, kad ozbiljan čovjek ide kroz selo, on se ne može obazirati na svaki lavež kerića lutalica, jer onda je pitanje kad će stići na cilj. Izvinite mi, ja vama pišem na način koji je vama razumljiv, obzirom da u vašem rječniku dominiraju izrazi; azil, štenećak, guzica, veterinat itd. Imate repertoar, da boli glava….Nego, baš ste se unervozili sa svojim pisanijama…kao da slutite debakl….a kad ste već takvi kakvi jeste, onda ću se pobrinuti da i ovaj mandat budete opozicija, odnosno daću svoj doprinos…a to je ono što vas boli, jel da?

   • Evo Brane malo je pušten ispod kočaka, bio je malo i u šumi, a izgelda da ga ovaj put nije udarilo drvo u glavu! Kad si vec tu odgovori na neka pitanja:
    1. JESTE LI IKADA OSUDJENI ZA NEKO KRIVICNO DJELO?
    2. JESTE LI PRIJAVLJENI ZA NASILJE U PORODICI?
    3. JESTE LI KAO KANDIDAT ZA NACELNIKA OPSTINE OSVOJILI OKO 300 GLASOVA?
    4. JESTE LI PODNIJELI ZAHTJEV ZA BRISANJE KAZNE-PRESUDE IZ EVIDENCIJE?
    5. JESTE LI POVRIJEDJENI PRILIKOM BESPRAVNE SJECE SUME?

   • Brane imas li ti imalo obraza, kako te nije sramota nekoga nazivati gubitnicima? Ti nekog nazivas gubitnicima, ti koji si citav zivot gubitnik, ti koji za citavu svoju politicku karijeru nisi skupio ukupno vise od 3000 hiljada glasova kad se saberu glasovi sa svih izbora na kojima si ucestvova, ti koji se za zadnje izbore osvojio oko 500 glasova, ti nekog nazivas gubitnicima? To je sramota nevidjena. Pa svako ko se kandidovao za odbornika je dobio oko 200-300 glasova a ti citav zivot u politici i nikad vise od 500-600 glasova, govori li to tebi sta? I sta kazes da ces se ti pobrinuti da opozicija opet bude opozicija? Pa mislis da Darki znaci nesto tvojih 200 glasova koje ces dobiti za ove izbore? Darko je za tebe izmislio svijet i on je rodjeni pobjednik i sigurno mu ti ne trebas da pocisti ovu opoziciju! U kojoj si ti sada stranci, izlazite li na izbore? Znaci ti ces svojim autoritetom, strucnoscu, ugledom i ljudstvom pomesti opoziciju i Darki obezbijediti novi mandat? Pa imas li ti imalo obraza, casti i morala? Jesi li svjestan da je tvoj maksimum 200-300 glasova koji nikom nista ne znace? Jesi li svjestan da si potpuno nebitan? Kako se osjecas poslije izbora kad neki imaju po hiljadu i vise glasova ili po nekolilo stotina glasova a ti koji si skoro citav zivot u politici dobije ono sto dobije? Bude li te sramota? Places li? Kako mozes sjesti za isti sto sa Darkom i traziti nesto od njega? Sramoto jedna, moralna nakazo, ti si ljudsko dno dna i vjeciti gubitnik!

 7. Žuna, žuna,žuna…. gdje si fufufufu…. ako budeš dobar pustiće te u kuću. Samo pazi nemoj koga za guzicu ujesti, već si imao problema sa porodičnim nasiljem.

  • Ljudi, da vam iskreno kaźem, kad vidim kakvi sve likovi stoje iza ovakvih pisanja, doďe mi drago što ne pišu imenom i prezimenom. Onda bi znao o kome se radi i gledao bi da ih zaobiďem na ulici. Koja je to količina nekulture i nevaspitanja, sačuvaj bože.

 8. Pitam se jesu li te pare početni kapital za privatni fond čiji je Tomaš suvlasnik, kao i za stambenu zgradu?

 9. Svako treba i mora da odgovara za svoje postupke pa tako i gospodin Tomas ako je uradio nesto sto nije u skladu sa zakonom ! Isto tako imam pitanja za gospodina Branu Zunu:
  1. JESTE LI IKADA OSUDJENI ZA NEKO KRIVICNO DJELO?
  2. JESTE LI PRIJAVLJENI ZA NASILJE U PORODICI?
  3. JESTE LI KAO KANDIDAT ZA NACELNIKA OPSTINE OSVOJILI OKO 300 GLASOVA?
  4. JESTE LI PODNIJELI ZAHTJEV ZA BRISANJE KAZNE-PRESUDE IZ EVIDENCIJE?
  5. JESTE LI POVRIJEDJENI PRILIKOM BESPRAVNE SJECE SUME?

 10. Joj vidi ti tog malog seljacica, pa daj sklonite te likove da ne gledamo to vise ocima, balavac mali ne zna ni sline da obrise

 11. Ma vjrovao bi ja tebi Draško ali pošto si radio sa SDS ustašama na rušenju R.Srpske plešući na Trgu Krajine oko kostiju onog drogeraša Davida, e neću.

  • Dace Bog da se igra oko tvojih kostiju idiote ! Ti si pravi predstavnik SNSDa!
   I preko kostiju naše djece samo gledate kako da nas opljačkate, eto to radi i ovaj prnjavorski naduvanko!

   • Vrle! Jadan ti nebio sa tim svojim čemerom poslije šutiranja.Obrazovan si ti čovjek i znaš da je trebalo na Trgu krajine da se uz ples oko one otesane šake od drveta a zbog kostiju drogeraša skine regularno izabrana vlast u R. Srpskoj. Plesači nisu imali podrške jer narod Srpski neće u revoluciju pa su dovodili ljude iz Federacije. I to ko bojagi zbog smrti drogeraša. E ovaj fićfirić Draško koji ima sve što želi jer mu je tajo bio švercer i kriminalac u toku rata (nafta duvan i cigarete) je bio glavni urlač na skupovima. Srećom nebi pometnje.Nebi revolucije. Ti vrle to sve znaš. Ali tebi je krivo sada pošto si šutnut da neko ne podržava bukača jer si i ti prešo u bukače. I to si prešao samo iz vrovačke strasti za vlašću. Ja vrle za tebe neću glasat. A neću ni za ove za koje misliš da radim. Bukač Draško će imati pordšku zbog ogorčenja takvih kao ti! Tačno je da se kriminal ne procesuira jer nema tužilaštva! Što urlač Draško nije išao urlati pred tužilaštvo pitaj ga jer ste sada zajedno bukači i urlači.

 12. Naš veliki ekonom. Prepakuje čovjek par kredita, gdje god da radi, i natrpa u svoj džep. Pa kad si taj priznati stručnjak, što ne izvuče zdravstvo iz dubioze nego još uzimaš od bolesnika?
  Dr Čmarko Promaš 🙂

 13. Dobro Stanivukovicu kakav rod kakvi bakrači zar ti mislis da je narod toliko lud da nezna da je tvoj rodjo za to uzeo debele pare,, akozelis politički napredujes odmah promjeni partiju mani se PDPja prijedzi i u SNS stranku Vučica tu bih mogao nesto i uraditi,, naraodu je dosta PDP, SDS, SNSD i ostale bagre iz devedesetih godina

 14. Eto kako to radi prava opoziciona partija! Naravno prije toga treba se otarasiti preletača i papaka! Mi smo se riješili one ljige Žuniča!

  • Znate li mozda vi iz PDP-a njegove bivse kolege odgovoriti na ova pitanja o velikom politicaru Brani Zuni:
   1. DA LI JE IKADA OSUDJEN ZA NEKO KRIVICNO DJELO?
   2. DA LI JE PRIJAVLJEN ZA NASILJE U PORODICI?
   3. DA LI JE KAO KANDIDAT ZA NACELNIKA OPSTINE OSVOJIO OKO 300 GLASOVA?
   4. DA LI JE PODNIO ZAHTJEV ZA BRISANJE KAZNE-PRESUDE IZ EVIDENCIJE?
   5. DA LI JE POVRIJEDJEN PRILIKOM BESPRAVNE SJECE SUME?

 15. Ugovor sa onom lopovskom firmom za medicinsku opremu iz Mostara tek će doći na red! U laži i lopovluku su kratke noge.

  • Tako si pametan onda obrazloži narodu ko ti je tata šta radi i sa čime se bavi mi pojedini znamo neka znaju svi koliko ti je tata bio na ratistu i gde sram te bilo toliko ste providni pokazi malo strucnosti svoje a vidim da si banjalučko derište koje je hodalo oko fakulteta pa sada berete poene koje kakvim bljuvotinama vidiš da te ti tvoji pumpaju a kriju ti se iza ledja i smiju ka-u vidi budale a i svojim istupima to dokazujes ja nisam ni u jednoj stranci i netrebate mi niko meni je raditi

   • Miki,vrlo neintiligentan način da se zaštiti Tomaš! Tako da priča o tvojoj političkoj neutralnosti pada u vodu. Tema nije Draškov tata, uža i šira familija već lopovluk aktuelnog načelnika, i to na zdravlju ili tačnije bolesti nečijoj. Kako o tome kao”neutralan” ništa ne reče?!

  • Pa zar može biti neko veci kreten od onoga ko se bogati na nesreci i bolesti čovjeka!?
   Evo izbora, neceš nas opet prevariti!

   • Tako je, izbori su jedino mjerodavni ! A 6000 glasova nije malo ?! Ili vam je malo, hocete jos ?! E pa dobicete jos, ovi izbori ce srusiti veterinarov gubitnicki rekord !

    • Šta ste odma kao vrane napali našega malog Darkića. Zar ne vidite da je to direktiva sa vrha. Poljska bolnica, respiratori, maske…morao je i on nalokalu nešto da mazne!

 16. Polako izlazi djelo na vidjelo! Poslije malverzacije sa objektom Fonda zdravlja u Trebinju evo još jedne teške afere!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*