DRAGAN MEKTIĆ ISTRESAO ISTINU PRED GORICU DODIK: “Pa tebi da nema tate kupila bi sijeno u Bakincima”

Novi obračun Mektića i Gorice Dodik, koji su i ranije često ulazili u sukobe na društvenim mrežama.

Gorica Dodik, kćerka predsjedavajućeg Predsjedništva BiH, poznata je kao osoba koja na društvenim mrežama često ulazi u sukobe sa očevim političkim protivnicima, ali i sa korisnicima društvenih mreža koji nemaju veze sa politikom, ali imaju suprotno mišljenje.

Tim povodom, Gorica je istakla da kada joj otac kaže da prestane objavljivati stvari na Twitteru, ona će to i uraditi.

“Kada mi moj otac kaže da prestanem da objavljujem na Twitteru, da pišem o njemu ili bilo čemu drugom jer mu tako štetim, brukam ga, ja ću to i uraditi. Do tada slobodni ste da me otpratite i prestanete savjetovati”, napisala je Gorica Dodik.

Na ovakvu konstataciju Gorice Dodik, žestoko je reagovao bivši ministar sigurnosti BiH, Dragan Mektić.

Mektić je, naime, Goricu poručio da bi kupila sijeno Bakincima da joj nema oca.

“Pa tebi da nema tate ti bi brala voće u voćnjaku i kupila sijeno u Bakincima. Toliko o tvojoj sposobnosti”, napisao je, pak, Mektić na Twitteru.

Oslobođenje

12 Comments

 1. Šta je to on jadac engleski i muslimanski sluga mogao da istrese osim prašine kojom je okovan? Da ne ide on u zatvor zato tamo šalje druge ljude i zato su tzv “čelnici” SDS-a potpisali saradnju sa sudom u Hagu!I lud čovjek vidi da za ono bi Mektić robijao kao i mnogi drugi da nije potpisao saradnju sa Hagom protiv Republike Srpske ali nažalost još ima kao što će i biti neosviješćenog srpskog naroda koji će dati glas za SDS i za PDP tj daće glas za unitarnu BiH i za muslimane!

 2. Dok postoji opozicija u manjem bh entitetu za nas nema zime. Živio Mektić,Šarovič,Ivanič i svi ostali iz SDSa, PDPa !

  • Ali kokošaru jadni on ima svoju žensku djecu! Ova mlada žena je u kalsi njegovih kćerki! Neka se merači na Baju šta će on polemisat sa djecom. Ili su ga nagovorili metori- Englezi!!

   • Kokosar ti je caca koji te u kokosinjcu sklepao, Gorica se odavno javno exponira i sama je usla u javni zivot, zar postoji bilo ko ko bi povjerovao u mjen uspjeh bez politickog uticaja glavnog baje?

 3. Ako je reko neka je! To je njegov karakter! Dodik nije na sreću prozivao njegove kćeri! Naka su mu kčeri žive i zdrave! A šta bi on poslije rata radio da mu nema Engleza i ostalih neprijatelja Srpskih. On bi radio kao metalski radnik!! Jado!!! Izdajnik!!

  • Ne lupaj gluposti, iskreno ne mislim ni da je Mektić neko oličenje poštenja ali koliko su ovi pokrali kroz kredite i koliko kradu i danas SDS je mala maca. A što se tiče tih engleza volio bih da imaš bar jedan konkretan dokaz za to.

   • Putniče pa jeli ti stavrno misliš da su Englezi zvali džaba u Hag Kratkog i naložili mu da on zove u Hag Reponu i ovog mazgova Mehtića. Pitaj obaviještene ljude kako su prošli i šta su potpisali. Englezi neće ljepotane oni hoće sluge. Upregli su ih za svoj interes zbog grijehova iz rata. Kratki je jedini presjenik opštine iz R. Srpske koji je išao u Hag a nije bilo ratni dejstavau na teritoriji opštine. Sad oni vedre i oblaže u stranci koja je nekad bila Srpska.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*