Dom zdravlja Prnjavor: Od danas specijalistički pregledi

U skladu sa postepenim ublažavanjem mjera, od četvrtka 14.05.2020. godine, u Domu zdravlja Prnjavor nastavljaju se obavljati specijalistički pregledi kod doktora specijalista: KARDIOLOG; PULMOLOG; ENDOKRINOLOG; TORAKALNI HIRURG; UROLOG; ORL; GASTROENTEROLOG; ABDOMINALNI HIRURG; ORTOPED; OFTALMOLOG; DERMATOLOG; ORTODONT; DEFEKTOLOG LOGOPED; INTERNISTA ONKOLOG; VASKULARNI HIRURG i specijalista NUKLEARNE MEDICINE.

Naručivanje i zakazivanje pregleda se vrši telefonski na broj 051/660-900 ili lično na recepciji porodične medicine u Domu zdravlja Prnjavor.

Preporuka Instituta za javno zdravstvo RS o ublažavanju mjera je da pacijenti, prije dolsaka, telefonski zakažu svoj termin pregleda, te da tokom boravka i kretanja u zdravstvenoj ustanovi moraju NOSITI ZAŠTITINE MASKE I RUKAVICE, DRŽATI PROPISANO RASTOJANJE i POŠTOVATI SVE PREVENTIVNE MJERE U SVRHU SUZBIJANJA ŠIRENJA ZARAZE KORONA VIRUSOM, a do donošenja novih preporuka i uputstava Instituta za javno zdravstvo RS.

Fb Doma zdravlja

1 Comment

  1. Kad će početi sa radom seoske porodične ambulante? Ako uporedimo s susednom nam derventski opštinom gdje seoske ambulante nisu ni prekidale s radom. Pitamo se koja je to razlika između ove dvije opštine. Politička opcija nije. A nešto ipak postoji.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*