Dokumentarni film “Vukovi sa Vučijaka” (VIDEO)

U susret 30. godišnjice formiranja ove jedinice donosimo vam dokumentarni film Vukovi sa Vučijaka sastavljen od arhivskih snimaka sa prve borbene linije.

11 Comments

 1. Nas Veljko, najveci heroj naseg novijeg doba.
  E da je da jos jednom popijemo pice u Kosuti.
  Ricko, Goran, Lazo, Vlasta, Beba-Jevrosim, Sasa i ja.
  Veljko i negov bijeli sal, bio je gospodin, a mi klinci u Kosuti.
  Veljko je bio dio nas.
  Uvijek je bilo interesantno.

  • I onda kad ste popili pice u kosuti Lazo, Vlasta, Beba i Ti nagulite u Njemacku a Veljko i mi koji ostadosmo pusku u ruke i branismo svoje ali i vase roditelje i pravismo Republiku Srpsku… Pa lijepo je tako,, evocirati ” uspomene Gorane iz Minhena….

 2. Ja vidim dobro naoruzane vojnike sa minobacacima, tenkovima i sve ostalo sto su dobijali od JNA. Lako je tad bilo orgijati sve dok prave bitke nisu pocele.

  • Vidi se koliko znas o Vukovima sa Vucijaka i uopste o ratu.Vukovi nisu imali tenkove,oni su bili interventni vod.Isli su prvi u svaki napad.

 3. DRAGI NAS KOMADANTE VELJKO!NEKA TI JE LAKA SVETA SRPSKA ZEMLJA! IMAO SI PONOS NA SVOGA OCA! POCIVAJ SA SVOJIMA CESTITIMA CESTITOM MAMOM I SA SVOJIM PRKOSNIM I PONOSNIM TATAOM I SVIM TVOJIM VUKOVIMA! VJECNA TI HVALA HEROJU I STVARAOVCIMA NASE SVETE VJECNE I PRKOSNE REPUBLIKE SRPSKE!ZIV JE VELJKO UMRO NIE DOK JE SRBA I SBADIJE!HEROJI NIKADA NE UMIRU!

1 Trackback / Pingback

 1. Godišnjica formiranja „Vukovi sa Vučijaka“ | lpbr-Prnjavor

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*