Đokić: Fokus na ekonomskom rastu i razvoju

Foto: SRNA

Predsjednik Socijalističke partije /SP/ Petar Đokić rekao je večeras u Prnjavoru da je fokus ove partije u naredne četiri godine, ali i poslije toga pitanje ekonomskog rasta i razvoja od čega zavisi svaki oblik sigurnosti, politička i socijalna stabilnost, kao i da sve razvojne aktivnosti mogu biti ostvarene ukoliko postoji ekonomski napredak.

TV K3

Đokić, koji je prisustvovao predstavljanju kandidata SP-a za Skupštinu opštine, rekao je da Prnjavor ima potencijale i uslove da može ići dalje, brže i više u ekonomskom rastu.

“Naš program je takav da smo kreirali ideje koje zajedno sa institucijama Republike Srpske treba da nas dovedu na poziciju da Prnjavor dobije još snažniju podršku, da se ekonomski snaži, da se posebno odvija aktivnost u novoj poslovnoj zoni, da se usmjeravaju proizvodni programi u različite dijelove Republike Srpske, pa tako i u Prnjavor”, rekao je Đokić.

Foto: SRNA

On je istakao da je najveća garancija da se to sve ostvari u ljudima, budućim odbornicima, kadrovima SP koji su, kako je rekao, mladi, obrazovani, kreativni, koji već imaju određena politička iskustva i znanja, dovoljna da mogu da se stave u funkciju podrške i doprinosa za razvoj Prnjavora.

Foto: SRNA

“Očekujemo da SP u Prnjavoru dobije onu vrstu i obim podrške da budu važan, konstruktivan faktor društvenog života ove opštine, tako da idejama i politikom koju zastupaju i za koju se bore pomognu u daljem razvoju lokalne zajednice” , istakao je Đokić.

Kandidat SP-a za odbornika u Skupštini opštine Prnjavor Snježana Zorić Vujić rekla je da je ova partija dala smjernice za domaćinsko vođenje opštine, da budžet opštine bude javan i transparentan, da se ulaže u svako selo, da se poštuje plan kapitalnih investicija i da se što više ulaže jer je to osnova napretka.

“U našem programu zastupljena je i briga o starim licima, baziramo se na sport, posebno više ulaganja u školski sport i djecu, a jedna od bitnih stavki je naše zalaganje da nedjelja bude neradni dan, da nedjelja bude dan za porodicu i odmor, jer je porodica kao stub društva najbitnija i samo ako imamo zdravu porodicu imamo i zdravo društvo”, naglasila je ona.

Na listi Socijalističke partije za Skupštinu opštine Prnjavor nalazi se 25 kandidata.

SRNA

2 Comments

 1. Sta je ovo, nedelja neradan dan,
  Pa gospodjo, jeste vi čuli za subotu,
  Ili vikend, koji se ne radi nigdje u Europi, samo kod nas i u Srbiji.
  Hahahahahaha
  Jest ovo komično
  Nasi politačari tjeraju sopstveni narod iz ove zemlje.
  Hahahahaha
  Zalazem se da sledece godine 30% mladjeg stanovnistava napusti opstinu Prnjavor i republiku Srpsku
  E to se vi zalazete.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*