DOBRO SE OSEĆAM: Dragan Mektić pozitivan na koronu, bivši ministar bezbjednosti u izolaciji

DRAGAN Mektić (64), aktuelni poslanik SDS-a u Predstavničkom domu parlamenta Bosne i Hercegovine, pogođen je virusom korona.

Da je oboleo potvrdio je „Novostima“ sam dojučerašnji ministar bezbednosti u Savetu ministara BiH.

On se nalazi u kućnoj izolaciji u Prnjavoru i, kako kaže, oseća se dobro i da mu je, čak, krivo što se po drugi put testirao, pa je sada primoran da „samo leži“.

– Da, pozitivan sam na virus koronu, kako sam obavešten iz UKC RS u Banjaluci, gde sam na moju inicijativu drugi put testiran. Da sam znao „ne bih ga radio“. Prethodni test, od pre desetak dana, pokazao je da sam negativan, i da sam sudeći po nalazima krvne slike, pluća i drugim pretragama – zdrav kao dren! Međutim, kada sam ponovo bio u UKC iskoristio sam priliku da se još jednom testiram i uverim u odlične rezultate i zbog tog gesta silno pokajao, pošto mi je nakon dva dana kući javljeno „da sam pozitivan“ – rekao nam je u telefonskom razgovoru Mektić.

On u svom stilu pojašnjava da bi sada „komotno mogao da kopa i ide na mešalici“, jer se oseća odlično, bez temperature, malaksalosti, kašlja, ili bilo kojeg drugog simptoma koji bi upućivao na zarazu.

-I sve to uz dobar apetit. Neizmerno mi je žao što sam sada primoran da ležim u izolaciji, a imam toliko puno posla – poručuje Mektić.

Ninko Đurić – Večernje novosti

11 Comments

 1. Dok je Meketića i njegovih Srbima nije potreban vanjski neprijatelj ali imamo i vanjskog i unutrašnjeg koji su dali vjeru za banku sira isto kao i nekada u prošlosti.

 2. Zalosno je kako nam je drustvo i nekadasnje koliko toliko blagostanje bar kada su medjuljudski odnosi , metastadiralo u rak ranu mrznje i razdora medju ljudima, ne branim ovog covjeka, jer nemam pravo , ni da branim ni da ga kudim, ali kada covjek malo bolje analizira ove poruke, primijeti da mi svi skupa ne gradimo nekakvu bolju buducnost, vec da ne slogom i ko zna cime jos,i sami sebi stvaramo problem, stavljanje u ravan ljudi u nekakve kroz istoriju negativne ideolpgije jeste sam po sebi jako morbidan izrazaj , ne braneci pri tome nikoga , nego posmatrajuci to globalno i prilazici tome sa one ljudske strane, zalosno kakve kvalifikacije mozes da dobijes u drustvu bez morala..

  • Slavene
   Šta si drugo očekivao nakon raspada ex YU koje je potencirano sa Zapada a podržano od strane Slovenaca,Hrvata,muslimana…… Mržnja i razdor su posijani davno mnogo prije II svjetskog rata i s vremena na vrijeme kulminira.
   Živio si u lažnom ubjeđenju i uvjerenju kako postoji bratstvo i jedinstvo! Da je tako bilo ne bi bilo ni rata devedesetih koji je počeo od Slovenije!
   Opet bi oni zajedno sa Srbijom dok ponovo ne bi okrenuli leđa Srbima i zabili nam nož u leđa! Ne treba nasjesti. Što se tiče Meketića niko normalan neće za svoj narod reći da je genocidan!

  • Slavene,
   Alija je rekao da će žrtvovati mir za rat i da će njegovi kad istrijebe Srbe kako je bilo zamišljeno kusati ( jesti) zlatnim kašikama!
   Takvih Alija je uvijek bilo i biće!I oni su ispušili ali to je druga priča, sad opet sanjaju osokoljeni pobjedom Draška i opozicije kako će RS biti ukinuta ustavom i sva BiH da će biti njihova u kojoj bi “mlatili” srpski i druge narode!

  • Koliki si IZDAJNICI kad su u CIKu bili uz Bakirovce,jedino je Hrvat Rogić bio protiv a kad im se kaže da su izdajnici onda se ljute! To im je danas zadnja izdaja a biće ih još!Od nekad stanke u ratu postali su veće hodže od kavazovića i najveći izdajnici koje smo imali!

 3. U kom si UKC bio? U srpskom genocidnom ili u UKC Sarajevo federalnom nad kojima su Srbi izvršili genocid? Prodao si za džaba svoje dupe i osramotio srpski narod skote! ? Idi traži ponovo da se Srbi u Savjetu Bezbjednosti UNa označe kao genocidni i da izgubimo Republiku Srpsku i da o svojih primanja ko ima a ko nema ima iz drugih izvora izdvajamo za navodni genocid volu ružni!
  SDS i PDP su spali na dno dna, postali su sluge zapadnih hijena od 2013/14 godine i za srpski narod bi bilo najbolje da isti jednostavno nestanu jer djelovanjem Izdajničkih Bakirovih savezničkih stranaka u Prvomartovskom savezu može da košta sav narod koji bi mogli da plate glavama da nije bilo Dodika pa sviđala se ova rečenica ili ne Bakirovcima SDS i PDP najmanje je važno!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*