Djevojke priznale prostituciju

– Djevojke, koje su protekle noći zatečene u lokalu “Caribic Dance”, u sklopu hotela “Ćetojević” u Banjaluci, priznale su da su novac u gotovini, koji je kod njih pronađen, zaradile prostitucijom, potvrdili su izvori “Nezavisnih novina”.

U objektu je, kako navode naši sagovornici, zatečeno šest djevojaka, koje su inače radile kao plesačice, od čega su dvije Banjalučanke, a preostale četiri iz Srbije, s tim što nisu prijavile boravak u Banjaluci.

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka su protekle noći realizivali akciju “Dolar”, a koja je usmjerena na otkrivanje prostitucije i prodaje droge.

“Nezavisne novine” nezvanično saznaju da je policija u ovaj objekat ušla oko 23.15 časova, te je utvrđeno da je radio uprkos odlukama po kojoj može raditi do 22 sata. Unutra je zatečeno oko 20 gostiju i svi su legitimisani.

“U objektu su zatečena četiri državljanina  Slovenije, koji su testirani na droge, i tri su bila pozitivna na kokain, a kod jednog lica je pronađen kokain”, ističu sagovornici “Nezavisnih”.

Kako dodaju naši izvori, uhapšeno je 11 lica, a među njima i vlasnik lokala Lari Živković  iz Prnjavora.

“Uhapšene su i Adna M. i Nina Š. iz Banjaluke, te  Marta V, Ana S, Zvezdana D. i Nina K. iz Srbije”, kažu naši sagovornici.

 Isti izvori, upućeni u istragu, dodaju da je uhapšen i  Bernard Ć, državljanin Slovenije, te da je kod njega pronađen kokain.

“Uhapšen je i državljanin Slovenije Alen D, koji je izdržavao zatvorsku kaznu od tri godine za drogu. Pao je i Mirhad F, državljanin Slovenije i BiH. On je izdržao kaznu zatvora od šest godina zbog krađe vozila. Među uhapšenima je i Miroslav S, inače  državljanin Slovenije, koji je hapšen u Italiji zbog droge”, kažu naši sagovornici.

Uskoro opširnije.

Nezavisne novine

10 Comments

  1. Napišem jedan komentar pa izbrišem pa tako drugi pa izbrišem i tako jedan za drugim i isto izbrišem da odgovorim jednom pa drugom tako trecem te i ostalima i na kraju zakljucim da jedete svi govedinu nitko ništa pametno da napiše pa evo ni ja sam. Toliko od mene ljep pozdrav moji Srbi Bošnjaci i Hrvati jadna li nam je naša mati al vala možemo svi zajedno srati da to nemozemo oprati!!!!

  2. Pa ne trebaju nama muslimani imamo mi svoje tomase,telence milankovica onu pedagogicu iz muzicke itd….

  3. A kako ti Miki znas da nasa policija sve zna .? Znas li ti mozda ko sverca devize, drogu, duvan itd… Svi sve znate……..

  4. Sve to nasa policija zna ko se bavi dilanjem deviza duhanom drogom pa me nemoze nista iznenaditi u ovoj drzavi

    • Miki, ti ako imaš dokaze za to što tvrdiš samo prijavi i ima da takvi lete iz službe ali neeee, mnogi od vas muslimana se lažno predstavljate da ste Srbi da bi Srbe međusobno zavadili pa pišete svašta ali vam neće uspjeti da se dio Srba svojom glupošću samouništi na tankom ledu koji ste pripremili a vi samo da uletite i nema više Republike Srpske , da bude sad su svi u BiH bez entiteta i kantona! Neće vam to uspjeti dok god je Planeta ovakva kakva je danas!Da ne kažem do kraja svijeta!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*