Djeda Mrazovi na motorima obradovali mališane (Foto)(Video)

Članovi Moto-kluba “Prnjavor 07” organizovali su danas tradicionalni novogodišnji defile gradskim ulicama.

Tradicija koja je započela 2006. godine u režiji prnjavorskih motorista, nastavljena je i danas. Obučeni u kostime Djeda Mrazova, prnjavorski bajkeri defilovali su gradskim ulicama, čime su ispratili staru i najavili dolazak nove godine.

Njihov defile pored prazničnog, ima i humani karakter s obzirom da su “Moto Mrazovi” svih ovih godina obilazili škole, vrtiće, kao i socijalno ugrožene porodice.

“Proteklih godina obilazili smo škole u Mravici, Kulašima, Štrpcima, Palačkovcima, jer smo smatrali da su djeca tamo malo zapostavljena. Obilazili smo na isti način i vrtiće, a prošle godine posjetili smo jednu porodicu kojoj smo uz paketiće uručili i dosta životnih namirnica”, rekao je Boro Mijić, čovjek koji je pokrenuo akciju 2006. godine.

Na proslavi dječije Nove godine

Djeda Mrazovi na motorima su i danas posjetili nekoliko porodica, a skatkiše i voće dijelili su djeci po cijelom gradu. Takođe, posjetili su i Centar za kulturu, gdje je danas proslavljena dječija Nova godina, čime su još jednom svojom humanom misijom obradovali mališane i njihove roditelje.

Prnjavor.info- Z. A.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*