DEMOS predstavio kandidate za odbornike

Demokratski savez DEMOS večeras je u Hrvaćanima kod Prnjavora predstavio 33 kandidata na listi za odbornike Skupštine opštine Prnjavor.

DEMOS-ova lista kandidata za odbornike SO Prnjavor sadrži 33 imena. Poručuju da su jedna od tri političke partije u Prnjavoru, koje imaju punu listu kandidata, na kojoj je čak 40 odsto ženske populacije. Među kandidatima ima i mladih, poljoprivrednika i privrednika…

– Imamo izrazito kvalitetnu listu prije svega sa mladim obrazovanim ljudima, ali i sa uglednim domaćinima, privrednicima, poljoprivrednicima, inženjerima, doktorima, magistrima… Očekujemo da u Prnjavoru DEMOS osvoji najmanje tri odbornička mandata – rekao je Mile Šljivić, nosilac liste odbornika DEMOS-a za SO Prnjavor.

U DEMOS-u se nadaju se da će nakon lokalnih izbora biti dio skupštinske većine u Prnjavoru, ali i u još mnogim lokalnim zajednicama.

– Sama činjenica da ima toliki broj kandidata govori da će to biti veoma ozbiljna lista koja će učestvovati veoma korektno na izborima. Bićemo konstruktivni u cijelome poslu. Očekujemo da imamo dva, tri ili više odbornika. Ovdje raduje činjenica da više od 80 odsto ljudi nije nikad učestvovalo na izborima, više od 60 odsto je mladih, preko 40 odsto je žena. Ostaje 60-ak dana do izbora, da odradimo preostali dio posla i dobar rezultat neće izostati – rekao je Nedeljko Čubrilović, predsjednik DEMOS-a, koji je prisustvovao večerašnjem predstavljanju kandidatske liste.

DEMOS na izbore izlazi pod sloganom “Bez dileme – Prnjavor prije svega”. Poručuju, vodiće miroljubivu kampanju.

(TV K3)

6 Comments

  1. Kad vidim ko se sve kandidovao za odbornike,odmah mi dođe da napustim inostranstvo i još da mali Perin bude načelnik,odmah treba napraviti kapiju oko Prnjavora,samo gledate da bi dobili neki dinar od države,a to što mladi odlaze briga vas ma fuj stoko jedna,nadamse da ćete brzo prestati lagati za zaražene,samo vam stalo da uzmete pare fuj smradovi.

  2. Interesuje me samo,kako gospodin Sljivic ocekuje 3 odbornika?Na osnovu kakvih analiza je dosao do zakljicka,da ce imati oko 2000 glasova.
    Cenzusa vi necete prijeci,bivsi SDS-ovci.

  3. требате шефа фасдера и кравату питат како се носи маска , фали вам сиперак

  4. Vama je najbitnije koliko cete osvojiti mjesta,da se uhljebite na budzet ,drugo je sve nebitno,mrš bagro neotesana svi ste isti. I cvijanovicka i dodo porucuju da ce dobiti 80 posto glasova u RS-u a za ostalo ih boli kurac bitno je da mogu i dalje da kradu ,a mladi moraju da bjeze,mrsssssssssss govna smrdljiva

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*