Dejan Subotić novi odbornik u SO Prnjavor ispred Srpske demokratske stranke

Skupština opštine Prnjavor potvrdila je danas mandat odborniku u Skupštini opštine, Dejanu Subotiću koji je u lokalni parlament izabran kao sljedeći kvalifikovani kandidat SDS nakon prestanka mandata Milanu Petroviću.
Na devetnaestoj redovnoj sjednici, lokalni parlament, između ostalog, usvojio je Odluku o izmjenama Odluke o organizovanju Javne ustanove Centar za kulturu Prnjavor, Odluku o izmjenama Odluke o osnivanju Radio Prnjavora u sastavu Javne ustanove Centar za kulturu Prnjavor i nekoliko odluka o prodaji nepokretnosti u svojini opštine Prnjavor čija realizacija će proizvesti nove investicije u Poslovnoj zoni.
Na dnevnom redu naći će se i Odluka o upravljanju otpadom, Program mjera za sprečavanje i suzbijanje, eliminaciju i eradikaciju zaraznih bolesti na području opštine Prnjavor za 2023. godinu, Program mjera sistematske preventivne dezinsekcije i deratizacije na području opštine Prnjavor za 2023. godinu, Plan sistematske preventivne dezinsekcije i deratizacije na području opštine Prnjavor za 2023. godinu, kao i Informacija o stanju civilne zaštite u sistemu zaštite i spasavanja opštine Prnjavor.
Lokalni parlament danas će imenovati i članove Foruma za bezbjednost građana opštine Prnjavor, a radi zajedničkog preventivnog djelovanja predstavnika jedinice lokalne zajednice, republičkih institucija i javnih ustanova, nevladinih organizacija i građana u cilju unapređenja nivoa bezbjednosti na području opštine.

Opstina Prnjavor

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*