Darko Tomaš: Lični interes je nadvladao sve i jasno je da se radi o preletačima

BANjALUKA – Skupštinske većine u nekoliko opština i gradova u Srpskoj formirane su zahvaljujući odbornicima stranaka vladajuće koalicije koji su promijenili politički tabor i priklonili se koalicijama okupljenim oko SDS-a i PDP-a, ali to prelijetanje ne smeta opozicionarima.

Iako su posljednjih godina oštro kritikovali preletače, iz redova ove dvije stranke nije se čula nijedna riječ protiv onih koji su preletjeli u njihove redove i omogućili im da formiraju skupštinske većine.

Među prvim odbornicima koji su izabrani na listi jedne stranke, a poslije izbora okrenuli ćurak i priklonili se suprotnom političkom taboru je odbornik SP-a u Derventi Mirko Zemunović. On je napustio koaliciju okupljenu oko SNSD-a i priklonio se SDS-u, a za­ uzvrat je imenovan za predsjednika derventske Skupštine.

Poslije toga politički salto je napravila odbornik SNSD-a u Skupštini opštine Modriča Bosa Novaković koja se takođe priklonila većini okupljenoj oko SDS-a, ali, za razliku od Zemunovića, ona se zadovoljila funkcijom potpredsjednika SO Modriča.

Poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini RS i jedan od čelnika derventskog odbora ove stranke Igor Žunić kaže da je opozicija i o pitanju preletača pokazala svoje licemjerje.

– Opozicionari samo one koji se odmaknu od njihove politike, a koja je veoma često pogubna po RS, nazivaju pogrdnim imenima. A kada ljudi koji su sa nama potpisali koalicione sporazume, dali riječ i na krilima naše politike dobili glasove, potom priđu njima zbog ličnih interesa, onda iz opozicionih redova ćute i ne nazivaju ih pogrdnim imenima – kaže Žunić.

Posljednji primjer političkog prelijetanja desio se u Prnjavoru u kojem je SDS preokrenuo političku situaciju u svoju korist tako što se dogovorio o saradnji sa dijelom odbornika koji su nakon izbora formirali većinu sa SNSD-om. Šef prnjavorskog SDS-a Milan Petrović za iduću sjednicu SO Prnjavor najavio je smjenu aktuelnog skupštinskog rukovodstva koje predvodi kadar SNSD-a i formiranje nove većine koju će činiti i po jedan odbornik DEMOS-a i NDP-a.

Načelnik Prnjavora Darko Tomaš (SNSD) za “Glas Srpske” podvlači da je u pozadini svega lični interes i da je ono što se desilo školski primjer političke korupcije.

– Lični interes je nadvladao sve i jasno je da se radi o preletačima. Mene zanima i stav rukovodstva DEMOS-a, jer je i jedan njihov čovjek, koji je bio dio većine, prešao na drugu stranu, a još jedan je napustio NDP i priklonio se SDS-u. Ovo je klasični primjer političke korupcije, da ne kažem političke kupovine odbornika od strane SDS-a, a sami se kunu i uvijek pričaju priču kako su protiv toga. To su uradili u Prnjavoru, baš u vrijeme kada je trebalo da neke od krupnih afera dođu na dnevni red, od onih vezanih za ribnjak i slično – kaže Tomaš.

Politikolog Siniša Simikić kaže da nisu svi preletači isti, jer nije isto kada neko iz vlasti ode u opoziciju kao kada iz opozicije pređe u vladajuće redove.

– Skorašnji prelasci na lokalnom nivou su obilježeni formiranjem novih skupštinskih većina, tako da se s pravom može sumnjati da je u pitanju neki interes lokalnih odbornika – kaže Simikić.

Najbolja ponuda

Siniša Simikić kaže da iz stranačkih centrala očigledno ne mogu do kraja da kontrolišu svoje odbornike na lokalu.

– Zbog toga i dolazi do neprincipijelnih koalicija, ali tim političarima koji jednom zbog interesa promijene stranački dres kasnije se teško može vjerovati. Birači opravdano postavljaju pitanje da li će oni u slučaju sljedeće najbolje ponude opet uraditi isto – kaže Simikić.

Glas Srpske, Vedrana Kulaga Simić, Darko Momić

22 Comments

 1. Zna li Tomas da mu se odbornica hvali kako prelzi u vecinu na narednoj Skupstini?

 2. У Сребреници,Братунцу,Приједору и свим другим општинама у Републици Српској гдје СДА има одборнике,СНСД је са њима у коалицији.Дакле не постоји ни једна општина да нису у Скупштинској већини.За ниво БиХ знамо и за Народну Скупштину Републике Српске.Не желећи да улазим у расправу са овим пуленима СНСД који су добили инструкције да пишу овакве коментаре,желим само да их подсјетим да је у прошлом мандату Дарко Томаш био у коалицији са СДА у СО Прњавор.

  • ĐOGANE, u mnogim opštinama opozicija je u koaliciji sa SDA BAkir! U Narodnoj Skupštini nema koalicija sa muslimanima i to ti dobro znaš već tvoja opozicija to najavljuje na tzv državnom nivou a već vam je gazda Ivan Begić Hrvat i ostaće dok vas sve ne potroši! Znam ja razlikovati iglu od lokomotive,ili smrt od uboda pčele! Nisam iz Otpočivaljke da me jedna Đogina može prevariti sa nečim što se ne može uporediti sa istovaranjem na obraz svim porodicama palih boraca što je uradila tzv opozicija! Ti si dobio kao i drugi iz Bakirovog Saveza instrukcije da to braniš jer to je po vama dobra stvar i mora da se brani po svaku cijenu i muka vam je što je to izašlo u javnost jer kako to da je izašlo u javnost a nije bilo na RTV BN muslimanskoj! Pa nismo svi toliko udareni kao što vi iz Bakirovog Saveza mislite! Spremni ste na sve pa i na saradnju sa crnim đavolom samo da vam je ispod fotelja a za nju ako treba sve srpsko popljuvati pa i vjeru,krst,crkvu,slavu….postajete nove poturice lagano i sigurno!

   • Господине,нисте обавјештени.Ни у једној општини или граду СДС није у коалицији са СДА.Ако мислиш да јесте реци у којој.Што се тиче НСРС СНСД је у коалицији са СДА и ХДЗ што му омугућава двотрећинску већину у НСРС.
    Што се тиче фотеља,ми Срби волимо фотеље толико јако да смо 1997-1998 у њих упадали из хеликоптера Сфора(Нато пакта)Колико је јак савез СНСД,СДА,ХДЗ а исто тако важна фотеља,видјели смо јуче када је СНСД гласао против у Представничком Дому БиХ,да се у кантонима у ФБиХ под Хрватском контролом(ХДЗ),Србима омогући констутивност.

 3. Zbog školovanja i života svoje djece u Velikoj Britaniji Mladen Ivanić založio cijelu Republiku Srpsku tj srpski narod! Koliki babun čovjek mora biti da kažeš kako je to ništa,izmišljotina,ovo,ono…..jer kako će na tako dobru vijest po mišljenu tzv opozicije da loše reaguju. Po njima je to dobro. Koliko se um ako ga uopšte imaju, kod tzv opozicije srozao na nulu govori sve ovo, to je kao kad je Maks Luburić vršio egzekucije nad logorašima u Jasenovcu a oni da su mu prije toga zahvaljivali,ljubili ga u ruku,poštovali,hvalili….E takav je mozak današnje opozicije i njenih sljedbenika! Oni i sada žive devedesete godine i prodaju Aliji granate itd.

 4. A kad si ti potplatio zivkovica onog kelemponju,onda on nije bio prelatac,to nepomnjes lazovu.a skoro si bio i izlago svoje biracko tijelo kako je skupstinska vecina stabilna,neka lazi ih i dalje kad ti vjeruju,ali mene nemozes prevariti ,tvoje jeftine fore sam davno protumačio,da bi se ti mogao bogatiti i pljackati za svoj licni interes,buhahahahahah

  • za @bivsisnsd, ma šuti brate, sve su nam “uvalili” oni iz crvene sekte.Nemoj misliti da je to za nas dobro,ko zna šta nam rade,vidjet ču ja sa Boakirom šta dalje činiti,PDP če nam pomoč!Imamo 50 agencija mi iz PDPa koje zgrču milione sa Boakirom!Imamo našeg čovjeka u OBI…vidjet čemo ba šta činit…..Na godinu ulazimo u pravu pravcatu Koaliciju sa 4 stranke iz Federacije za dobrobit svih gradžana Republike nam Bosne i hercegovine!SDS+PDP+DNS+4 stranke iz Federacije, Savez za preplakat na nivou Države Bosne i Hercegovine,ba.Ovo nikad nije bilo do sada. Narod če da navali da zaokruži da mu bude dobro.Koga nema nema šta ćeš…….Ne ponovilo se…..Živio Mirko Šarkan, Mladen Ivanić,Nešič i ostali iz opozicije iz manjeg bh entiteta. Sa Bošnjacima u bolje sutra.Al čemo vam se ………………..

 5. Šarović: Spremni smo razgovarati s Trojkom, za BiH je važno ostaviti opterećujuće teme po strani
  Predsjednik SDS-a Mirko Šarović, komentarišući ideju o velikoj političkoj platformi opozicionih snaga iz RS-a i FBiH za državni nivo, rekao je za Klix.ba da je njegova stranka spremna razgovarati sa svima kojima je cilj razvoj ekonomije, borba protiv korupcije i bolji život građana u svakom dijelu BiH.
  “Fokus SDS-a na čijem sam čelu je ekonomija, napredak, investicije i naprosto razvoj zemlje. To su najpreče stvari, a sve ostalo je gubljenje vremena. Pretpostavljamo da ima dovoljno političkih faktora u cijeloj BiH koji razmišljaju na sličan način. Mi nemamo nikakav problem da razgovaramo s bilo kim u cijeloj zemlji pa i s političkim opcijama s kojim možda nemamo programskih i ideoloških dodira i imamo političke razlike”, kazao je Šarović.
  Smatra važnim da svi jednako poštuju Dejtonski mirovni sporazum i prihvate realnost, makar se nekima neke stvari i ne sviđale.

  “To je važno kako bi ovu zemlju, odnosno svaki njen dio, poveli putem razvoja, očuvanja mira i perspektive svakog građanina, a ne da razmišljamo kako da sreću tražimo na nekom drugom evropskom mjestu, a to je porazna činjenica s kojom se suočavamo posljednjih godina”, dodao je.
  Prvi čovjek SDS-a se pita zašto se napokon ne bi počelo razmišljati na takav način u cijeloj BiH.

  “To znači da trebamo na stranu staviti velike i opterećujuće teme kojih ima sigurno. Poruka je da ne otvaramo ono što će nas udaljiti i o čemu se teško možemo dogovoriti. Svaki takav pokušaj oduzet će nam vrijeme, udaljiti i stvoriti nove procjepe među nama. Poruka može biti i da zaista nema potrebe da se crtaju nove granice, novi entitete i nove karte. Ne prizivajmo rat jer to praktično vodi ka daljem siromašenju zemlje koja je i onako jedna od najsiromašnijih u Evropi”, poručio je Šarović.

  On je kazao da i među strankama opozicije u RS-u ima razlika, ali da pronalaze zajednička rješenja u cilju boljeg života građana.
  “Među nama ima razlika, nismo isti, jer da jesmo bili bi u jednoj stranci. Imamo neke zajedničke ciljeve koji su veći i preći od razlika, a to je da zaustavimo ovu agoniju u kojoj se svi nalazimo i da se okupimo oko tih ciljeva. Mislim da to vrijedi i sigurno u cijeloj zemlji ima onih koji slično razmišljaju”, mišljenja je.

  Govoreći o političkoj sceni u RS-u, Šarović kaže da Milorad Dodik i njegovi saveznici potpiruju niske strasti i priželjkuju preuređenje Dejtona.

  “Ta avantura zaista RS-u ne odgovara. Često kažem da je to opasna igra, neodgovornih vođa koji plitko misle i kratko vide. Sve te avanture skupo će nas koštati, lošije ćemo živjeti i biće nas sve manje u ovoj zemlji”, smatra naš sagovornik.
  Da od preuređenja BiH i tzv. Dejtona 2 nema ništa nedavno je potvrdio i američki državni sekretar Antony Blinken koji je pozvao političke lidere u BiH da rade na reformama i boljem životnom standardu.

  “Ako signali dolaze iz SAD-a, zatim EU, a vidjeli smo i naših susjeda koji su javno nešto slično rekli, mislim da je potpuno jasan put kojim trebamo ići. Bojim se, kako se budemo približavali izborima iduće godine, oni koji žele da zadrže vlast pod svaku cijenu će posegnuti za ovim teškim pitanjima jer u siromaštvu za takva pitanja brzo nađu sagovornike. Nadam se da se ovaj put to neće desiti i da neće uspjeti”, zaključio je.

  Podsjetimo, blok opozicionih stranaka u RS-a čine SDS, PDP i DNS, dok je opoziciona “Trojka” u FBiH sastavljena od Naroda i pravde, SDP-a i Naše stranke.

 6. Povratak otpisanih: Drago Kalabić u SNSD-u?
  27.04.2021. Politika 19

  Dejan Simeunčević
  19 Comments

  Sramoto možeš samo da sanjaš! says:
  28.04.2021. at 08:11

  Pet komentara si povezao u jedan, napisa knjigu i brdo gluposti pa se pitam čime se drogiraš ti??? Kakva opozicija, kakvi dogovori, kakva gradjanska BiH! Sve je to jeftin i providan plan da bi se razvlastila Republika Srpska i da bi Srbi došli u poziciju da sve mehanizme odlučivanja izgube. Da u Sarajevu odlučuju šta u Banja Luci može a šta ne. Naravno da se to neće desiti! Takvu gradjansku Bosnu u kojoj se Srbi ne pitaju ništa ćete praviti kada srušite SNSD a to neće biti baš lako jer o tome ne odlučuju strane ambasade nego gradjani Republike Srpske!
  Reply
  DRAŽEN MIKIĆ says:
  28.04.2021. at 07:06

  k…..LAJU KARAVANI PROLAZE
  Reply
  SRAM VAS BILO says:
  28.04.2021. at 00:05

  Predsjednik DNS-a Nenad Nešić reagovao je na ideju o pravljenju političke platforme na nivou cijele BiH za naredne izbore, a oko koje bi se okupile opozicione stranke iz oba bh. entiteta.
  “Ako su izjave političara iz Federacije BiH najava da je moguće okretanje od tema koje nas udaljavaju od zajedničkog života i okretanje ka temama za sve ljude i njihove živote onda je to vrijedno pažnje. Izjavama kojima se traži ukidanje Republike Srpske ili najave rata protiv Srba, koje su zvanična politika SDA i Bakira Izetbegovića, BiH ne može opstati. Srbi to ne mogu i neće da prihvate, braneći svoje pravo na svaki način”, rekao je Nešić za Klix.ba.
  On smatra da postoji mnogo problema koje svi zajedno dijelimo.

  “Efikasno društvo, na vladavini prava, fokusirano na korištenje svih potencijala koje imamo da privučemo investicije i nova radna mjesta ključna su da nam gradovi i sela ne bi opustjeli. I to je interes i želja svakog normalnog čovjeka u Mostaru, Sarajevu, Banjaluci i Trebinju”, smatra prvi čovjek DNS-a.

  Dodaje kako bošnjački narod mora shvatiti da Srbi nisu i neće biti građani drugog reda, da imaju i ne daju svoju Republiku Srpsku i da je na njihovim političkim elitama da učine prvi korak.

  “Svaki korak koji ne ugrožava nikoga, a gradi kvalitetniji i bogatiji život svih u RS-u i cijeloj BiH je nešto sa čim narodi siguran sam ne bi imali problem. Problem imaju samo političari koji se javno služe mržnjom i ranama, a u tajnosti uživaju u plodovima svojih nedjela”, zaključio je.
  Kako smo jučer pisali, BiH bi na narednim Općim izborima 2022. godine mogla dobiti široku političku platformu na nivou cijele države, a koju bi činile opozicone stranke iz RS-a (SDS, PDP i DNS) i popularno nazvana “Trojka” (Narod i pravda, SDP i Naša stranka) iz FBiH.
  Povod za razmišljanje o takvoj ideji dao je bivši član Predsjedništva BiH i počasni predsjednik PDP-a Mladen Ivanić u nedavnom intervjuu za Klix.ba. Jučer je iz “Trojke” (NiP, SDP i NS) potvrđeno da su spremni razgovarati i da imaju pozitivno mišljenje o inicijativi.
  Reply
  SRAM VAS BILO says:
  28.04.2021. at 00:01

  Šarović: Spremni smo razgovarati s Trojkom, za BiH je važno ostaviti opterećujuće teme po strani
  Predsjednik SDS-a Mirko Šarović, komentarišući ideju o velikoj političkoj platformi opozicionih snaga iz RS-a i FBiH za državni nivo, rekao je za Klix.ba da je njegova stranka spremna razgovarati sa svima kojima je cilj razvoj ekonomije, borba protiv korupcije i bolji život građana u svakom dijelu BiH.
  “Fokus SDS-a na čijem sam čelu je ekonomija, napredak, investicije i naprosto razvoj zemlje. To su najpreče stvari, a sve ostalo je gubljenje vremena. Pretpostavljamo da ima dovoljno političkih faktora u cijeloj BiH koji razmišljaju na sličan način. Mi nemamo nikakav problem da razgovaramo s bilo kim u cijeloj zemlji pa i s političkim opcijama s kojim možda nemamo programskih i ideoloških dodira i imamo političke razlike”, kazao je Šarović.
  Smatra važnim da svi jednako poštuju Dejtonski mirovni sporazum i prihvate realnost, makar se nekima neke stvari i ne sviđale.

  “To je važno kako bi ovu zemlju, odnosno svaki njen dio, poveli putem razvoja, očuvanja mira i perspektive svakog građanina, a ne da razmišljamo kako da sreću tražimo na nekom drugom evropskom mjestu, a to je porazna činjenica s kojom se suočavamo posljednjih godina”, dodao je.
  Prvi čovjek SDS-a se pita zašto se napokon ne bi počelo razmišljati na takav način u cijeloj BiH.

  “To znači da trebamo na stranu staviti velike i opterećujuće teme kojih ima sigurno. Poruka je da ne otvaramo ono što će nas udaljiti i o čemu se teško možemo dogovoriti. Svaki takav pokušaj oduzet će nam vrijeme, udaljiti i stvoriti nove procjepe među nama. Poruka može biti i da zaista nema potrebe da se crtaju nove granice, novi entitete i nove karte. Ne prizivajmo rat jer to praktično vodi ka daljem siromašenju zemlje koja je i onako jedna od najsiromašnijih u Evropi”, poručio je Šarović.

  On je kazao da i među strankama opozicije u RS-u ima razlika, ali da pronalaze zajednička rješenja u cilju boljeg života građana.
  “Među nama ima razlika, nismo isti, jer da jesmo bili bi u jednoj stranci. Imamo neke zajedničke ciljeve koji su veći i preći od razlika, a to je da zaustavimo ovu agoniju u kojoj se svi nalazimo i da se okupimo oko tih ciljeva. Mislim da to vrijedi i sigurno u cijeloj zemlji ima onih koji slično razmišljaju”, mišljenja je.

  Govoreći o političkoj sceni u RS-u, Šarović kaže da Milorad Dodik i njegovi saveznici potpiruju niske strasti i priželjkuju preuređenje Dejtona.

  “Ta avantura zaista RS-u ne odgovara. Često kažem da je to opasna igra, neodgovornih vođa koji plitko misle i kratko vide. Sve te avanture skupo će nas koštati, lošije ćemo živjeti i biće nas sve manje u ovoj zemlji”, smatra naš sagovornik.
  Da od preuređenja BiH i tzv. Dejtona 2 nema ništa nedavno je potvrdio i američki državni sekretar Antony Blinken koji je pozvao političke lidere u BiH da rade na reformama i boljem životnom standardu.

  “Ako signali dolaze iz SAD-a, zatim EU, a vidjeli smo i naših susjeda koji su javno nešto slično rekli, mislim da je potpuno jasan put kojim trebamo ići. Bojim se, kako se budemo približavali izborima iduće godine, oni koji žele da zadrže vlast pod svaku cijenu će posegnuti za ovim teškim pitanjima jer u siromaštvu za takva pitanja brzo nađu sagovornike. Nadam se da se ovaj put to neće desiti i da neće uspjeti”, zaključio je.

  Podsjetimo, blok opozicionih stranaka u RS-a čine SDS, PDP i DNS, dok je opoziciona “Trojka” u FBiH sastavljena od Naroda i pravde, SDP-a i Naše stranke.

  • Bakire koji je smisao citiranje izjava i kopiranje komentara bez bilo kakvog zaključka??? Šta je poenta??? Koga boli kurac šta je rekao Šarović ili Nešić ili takvi kao oni??? Ti Bakire koje ti citiraš imaju toliku podršku da na izborima ne mogu pobjediti ni u svom selu pa mi nije jasno šta ti je cilj???

   • za @ajde Bakire, kaži ti nama Bakire zašto si toliko navalio na Republiku Srpsku da je raskomadaš zajedno sa tzv opozicijom! Koga boli kurac šta je ko rekao? MANEMOJ;nisam ti ja iz Šarinaca,Mravice,Gusaka…tamo nekog sela da ovo samo smatram neukusnom šalom! SPREMNI STE PREKO MRTVIH SRBA DA GAZITE SAMO DA BI BILI U VLASTI SA BAKIROM SRAM VAS BIO!!!! TO SE MORA RIJEŠITI,PREŠLI STE CRVENU LINIJU!

    • Izmiče ti se fotelja crveni uhljebu,pa se vidi koliko si pun mrznje prema srbima i RS.unistili ste sve pokrali,prodali i zaduzili sto se zaduziti moze.propalice crvene,odgovaracete za ovo i goriti u paklu.

     • za RS; pa i ja znam da su Mirko Šarović Mladen Ivanić i Nešić kao i sva opozicija u razmatranju Saveza sa Bakirom na državnom nivou, šta je tu sporno? Tu tvoji razmatraju!Šta ćeš reći, možda da vam je i to uvalio Dodik a vi jadni niste znali, ma daaajjj, gazite,naravno da gazite preko mrtvih SRAM VAS BIO IZDAJNIČKI! Medijski pokrovitelj nestanka RS je RTV BN i tamo nećeš naći ništa o ustavnom ukidanju RS, ubijte se na što sve pristajete! Šta ćete reći MAJKAMA POGINULIH BORACA? Ovo te pitam pod uslovom da si Srbin jer se ovdje možeš predstaviti kako god hoćeš! Ako si Srbin zar VAS NIJE SRAMOTA POGLEDATI U OČI MAJKAMA KOJE SU SVOJE NAJMILIJE DALI ZA REPUBLIKU SRPSKU DOK VI RAZMATRATE SAVEZE SA BAKIROM NA DRŽAVNOM NIVOU? MA VAS SAMO TREBA DOBRO SE NAMLATITI U IME SVIH POGINULIH BORACA I OSTALIH ŽRTAVA RATA!OVO ŠTO STE PODRŽALI PRIJE TRI ČETIRI DANA NE DA JE ZA OSUDU VEĆ ZA NEKI GOLI OTOK ŠTO JE NEKADA BIO SRAM VAS BILO STOKO NEOPJEVANA! CRKNITE DUŠMANI!!!

      • Jesu,jesu u koalicijiA Dodik i SNSD u Parlamentu BiH glasaju protiv da se cirilica uvede kao sluzbeni jezik u kantonima gdje HDZ i Dragan Covic vladaju i pazi za miloga cuda sa SNSD zajedno glasaju SDA i HDZ.
       Jednom izdajnici uvjek izdajnici

       • za tzv Mostarca, to o čemu ti pišeš i da je istina nema nikakvog značaja u odnosu na to kako tzv opozicija gazi po svemu ne birajući sredstva, naravno ti si stao u odbranu onih koji su se već istovarili u lica svim porodicama poginulih boraca jer je to za tebe normalna stvar pa se dovodi u pitanje kakav si ti to Srbin i da li si uopšte Srbin , jer si možda neki Huso,Mujaga i sl.Svim muslimanima odgovara ovaj odnos opozicije prema srpskom narodu! Bitno je vama da ste se samom izjavom već istovarili u obraz porodicama poginulih i tu bljuvotinu branite kao da je to nešto što bi trebalo proslaviti!

   • Интересанто је читати коментаре од Радошевића и осталих СНСД-ових пулена,предвођених Дарком Томашем,а тичу се нациолних тема.
    Објасните људима како сте изгубили Скупштинску већину у Прњавору?
    Милане Петровићу,скидам ти капу!Ти си будућност политичког живота Прњавора..

    • Đogo, i Petrović i Bakir Izetbegović od narednih izbora, šta vam rade Englezi,nećeš vjerovati dok ne vidiš!

 7. Kada su SNSD podrzali Zivkovic i Sancanin onda je to po tebi bilo pozitivno, kada SDS podrze neki drugi odbornici onda, po tebi, to nije u redu, baš si objektivan, bože sačuvaj.

 8. Nekako mi je bezbolnije da gledam ove preletace,nego Zizka trenera konja,takozvanog kradljivca glasova. Krakatog Preradovica,gospodju Svraku koja vise lici na neku drugu pticu grabljivicu,koliko se nagarabila za svog zivota. Ps. vama ne smetaju preletaci koji prelete u SNSD,vec samo ovi sto bijeze od vas.

 9. Licni interes???? Pa ovo je stvarno cirkus. Kako bi nas narod rekao:
  “Ko o čemu, kurva o poštenju”. Dokle vise ovako????

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*