Đajić i Tomaš položili vijence na spomen-obilježje palim borcima

Juče je održan tradicionalni sabor u manastiru Stuplje, gdje je i služena sveta liturgija, koju je vodio episkop banjalučki gospodin Jefrem.

Nakon toga su u selu Lađevci kod Čelinca položeni vijenci na spomen-obilježje palim borcima.

Vijence, zajedno sa načelnikom Čelinca, položio je i predsjednik GO SNSD-a Banja Luka Vlado Đajić i načelnik opštine Prnjavor Darko Tomaš.

Domaćini su za goste, nakon liturgije i polaganja vijenaca, upriličili i kotlićijadu, a razgovarali su o o budućoj saradnji.

ATV

2 Comments

  1. Dok Nacelnik Darko Tomas obilazi zborove i polaze vijence poginulim borcima VRS u Celincu u njegovoj opstini sluzen je Parastos za poginule borce VRS ali njega nema.Ako ste Nacelnik Prnjavora valjda bi bio red da dodjete na Parastos u Opstini Prnjavor uz svo postovanje borcima iz Calinca.Izgleda da je Nacelnik nastavio staru praksu svake druge godine obilazi Parastose,odnosno izborne godine.

    • Polaganje vijenaca poginulim borcima VRS rezervisano je za Boračku organizaciju. Nema ko tu da đta prilazi i d ase miješa. Tu su sada penzioneri, Vlado otišo u penzijui lažni pravnik Čedo otišo u penziju prije dvije godine i još vrijeđa zdrav razum boraca Prnjavora. Ostao debeli Pero i ona jadna gara što ništa ne zna. Ne smije tu niko prići! E zato na parastose ne dolaze pravi borci i čestiti ljudi!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*