Cvijanovićeva u Prnjavoru “Očekujem ubjedljivu pobjedu SNSD na izborima”

Cvijanovićeva je uoči tribine u Prnjavoru rekla da su u ovoj lokalnoj zajednici, zahvaljujući dobroj saradnji republičkih i lokalnih vlasti, urađeni mnogobrojni projekti.

“Sigurna sam da građani Prnjavora to cijene i da će tako biti i u narednom periodu. Očekujem da Prnjavor pokaže da je u bojama SNSD-a i na ovim izborima, kao što je bio to slučaj prethodnih nekoliko izbornih procesa”, rekla je Cvijanovićeva.

Ona je istakla i da je zadovoljna odzivom građana na tribinama SNSD-a širom Republike Srpske.

“Imamo mnogo dobre, pozitivne energije, poslali smo mnoštvo dobrih poruka, pokazali da želimo zajedno da radimo za jaku Republiku Srpsku, da čuvamo naše nadležnosti, institucije, da povećamo plate i penzije, da izlazimo u susret potrebama naših građana i izgrađujemo Republiku Srpsku”, rekla je Cvijanovićeva.

Ona je izrazila uvjerenje da građani razumiju da u rukama SNSD-a leži politička sigurnost koja garantuje istovremeno vođenje ekonomskih procesa i očuvanje i zaštitu Republike Srpske u teškim vremenima.

Kandidat SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Izborne jedinice dva Darko Tomaš rekao je novinarima da je u najavi još jedna pobjeda SNSD-a.

“Pobjeda u Prnjavoru bila je velika i izvjesna i 2016. i 2018. i 2020, a biće i 2022. godine kao plod rezultata rada, prije svega republičkih vlasti predvođenih Miloradom Dodikom i Željkom Cvijanović, a potom i nas na lokalnom nivou”, rekao je Tomaš.

On je izrazio očekivanje da će građani vrednovati taj rad i dati ogromnu podršku SNSD-u i tako dozvoliti da se nastavi kontinuitet razvoja Republike Srpske.

Večerašnjem centralnom skupu SNSD-a prisustvovao je i kandidat za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik, a predstavljeni su kandidati za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice dva i kandidati za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH iz Izborne jedinice jedan.

SRNA

5 Comments

  1. Crvena Boja je Komunisticka Plava Boja je Hrvatska. Na crvenoj boji pise Dodik na plavoj Zeljka.Neka nam je sretno.

  2. Jedino što se dešava u ovom Prnjavoru je pranje para trenutne vlasti kroz sumnjive tendere i teške laži trenutnog načelnika koji to vješto provodi kroz lokalnu zajednicu.samo na ovim predizbornim obećanjima nalagao je najmanje 5 mjesta koja će dobiti vodu.vode nema zna se da je bila redukcija i prebacivanje na drenovu.prema ovome prvo će Ilove i Smrtiće zatvoriti da bi grad imao vodu jer selo koje je skupo platilo priključke nije prioritet imaju potoke.sasvim je očigledno da ovde nešto smrdi na prevaru.

  3. samo da se zna da se crvena boja voli u šumariji, svi iz šumarije su došli

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*