Cvijanović posjetila fabriku “Sanino”: Zadatak institucija da pomognu

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović obišla je pogon fabirke “Sanino” u Prnjavoru, u kojoj, kako je rekla, vrijedne ruke radnica, proizvode obuću za neke od najvećih svjetskih brendova.

“Drago mi je što čujem da postoji veliki interes stranih partnera za povećanjem obima proizvodnje, što dovoljno govori o kvalitetu i pouzdanosti, a uz to podrazumijeva i otvaranje novih radnih mjesta”, napisala je Cvijanovićeva na “Instagramu”.

Zadatak institucija na lokalnom i republičkom nivou, kako je istakla, jeste da im se u tome pomogne i da se pivrednicima obezbijede uslovi za što bolje i uspješnije poslovanje.

15 Comments

 1. Sto radnici niste izasli pred gospodju presednicu i tv ekipu pa recite zasto i posto radite pola koverta pola banka sta brabonjate po gradu i okupljanjima kako vas raso malo placa pa neka vas tare

 2. Dragi prijatelji samo vi o Željki i Vladi RS,zato i gubite izbore jer nemate ništa novo da ponudite….koliko puta da vam kažem da glasate za Opoziciju , nemojte me iznevjeriti u Oktobru 2022 godine i još jednom vam svima iz opozicije u RS Veliko Hvala što ne glasate za ono o RS -u! Znate vi da mi vas volio i previše obzirom šta ste nam radili a mi vam opet želimo svo dobro ovog svjeta jer pripadamo religiji ljubavi,mira i poštenja prema svima. Samo vi glasajte za SDS i za PDP a mislim da ćete to ove godine i učiniti jer smatram da vaša radoznalost kako će biti poslije dobro nema kraja pa ćete da izvršite promjene, tj da glasate za SDS i za PDP !
  Vaš prijatelj Bakir

   • Opoziciji je od stranaca određena uloga vaskrsavanja “bratstva i jedinstva” u BiH iz vremena stare Jugoslavije. Zašto tebe vrijeđa bratstvo i jedinstvo SDSa, PDP-a i SDA kad i svaka budala zna da se na tome radi od 2013 godine?! Možda namjerno lideri tih probošnjačkih opozicionih partija iz RS namjerno hoće da izgube izbore pa se ponašaju kao Muslimani ali vam to ne mogu da kažu jer si ti njihov glasač itd…ima mnogo toga….

    • Bratsvo i jedintvo zagovara SNSD svojom politikom prema HDZ.SNSD je u koaliciji sa SDA i HDZ na nivou biH a u Republici Srpskoj u 10 Opstina ima Skupstinsku vecinu sa SDA.

     • Tito,nabroj ti 10 opština te nazovi koalicije da nađem na internetu a ja ću tebi reći Tito da SDS ima skupštinsku većinu sa SDA Bakir u Kotor Varošu i još nekim mjestima i to ima ne internetu, ajmo pošteno! Ja sam tebi prvi rekao sad ti meni! Da li si Komunista Vukanovićevog budućeg Maršalata gdje će on biti Josip broz Tito drugi, da li si Dušan iz SDSa ili Mujo iz SDA ne zanima me , samo mi nabroj te opštine a ja znam istinu!

  • Kao da su bitne plate, bitno je da ima posla, a placeno je sve, čak i radna subota je plaćena, punih 3,5 KM, taman za burek i jogurt.

    • Pusti plate sad, pitanje je opstanka BiH , zato glasajte za SDS i za PDP i ne oklijevajte biće nam svima dobro! Ne kažem da niko neće biti hapšen, žao mi je pravda i demokratija su na prvom mjestu! Ali ostalim koji nisu bili učesnici rata o tom potom, voli vas vaš prijatelj Bakir! Ma hajte šta je bilo bilo je a tako se i vi ponašate. Selam Opoziciji i njihovim simpatizerima.

      • Čovjek (ili žena) jasno i glasno kaže što svi znamo da Bakir jedva čeka Opoziciju sa SDA u Vlasti na nivou BiH i to nije uopšte nikakva tajna. SNSD ne odgovara Bakiru i to zna svaka budala a kamoli neko ko ima mrvu pameti.Crvendaći su ušli u Opoziciju kao što znate i sami , ali ne samo to , SDS i PDP su određeni od stranaca za pravljenje Maršalata u kome bi Vukanović Nebojša bio drugi Josip Broz Tito,….Vukanovićevo ludilo! U svakom slučaju sad je Opoziciji određena uloga vaskrsavanja “bratstva i jedinstva” u BiH iz vremena stare Jugoslavije. Zašto tebe vrijeđa bratstvo i jedinstvo SDSa, PDP-a i SDA kad i svaka budala zna da se na tome radi od 2013 godine?!

   • Tako je Prnjavore iz…. , ko ima para njemu ne trebaju te druge. bitno je pisati za SDS i za PDP jer to odgovara Bakiru a za to uvijek se nađe para, ko je lud da radi, isplatnije je pisati za SDS i PDP ili za Bakira, svejedno je kako se god kaže i jadati se kako narod nema ništa , ma bitno je tebi da ti imaš i da ti eventualno dobiješ neko još bolje plaćeno radno mjesto. Za narod zna se, ……Za takve kao ti je RS davno pala i nema je ali samo u tvojim mislima……. Vidimo tzv Ustavni Sud ne osuđuje niti će opozicione poslanike koji su jednom glasali za vraćanje nadležnosti jer sa njima ima DIL već Vlast a znamo zašto. Ko će podaničke čipkice da optužuje kad se jedva čeka da dođu na Vlast sa Bakirom , imaju oni Vlasti sa Bakirom dosta , npr Nemanja još od 2014 godine, pa Mektić i drugi ali nemaju dovoljno poslanika!Kad vam je homić Draško prenio da RS kupuje kiseonik iz željezare Zenica da bi RS plaćala porez federaciji a kiseonik niko ne kontroliše niti će ga kontrolisati sad vam je OK sve, više nema problema jer Draško je sredio sve za muslimane mame vam ga nab. podaničke! Sad dišete kad dođete u bolnicu kiseonik iz Željezare Zenica, da li to znate ali sad se žalite PDP-U jer oni drže tu Agenciju! Naravno kad bi disali bilo šta samo da je od opozicije takvima je dobro…… Tu je kraj takvoj “pameti”…..

    • Ne znam zašto ste toliko nervozni. Prijateljski savjet da posjetite psihologa. U ovoj zemlji ima bar malo demokratije, da ne kažem ono malo što ne uspijete pokrasti na izborima. Šta vas boli patka za koga ću ja ili neko drugi glasat? Razmislite malo kakve nebuloze pišete. Pokušajte pronaći privatni život i mislite o svojoj porodici, djeci a ne ko je kojeg seksualnog opredjeljena. Daj Bože da nam je nečije seksualno opredjeljenje najveći problem u gradu/državi.

     Ja mogu lično da Vam ukažem na šta liči Prnjavor, krenuvši od puteva itd.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*