CRNI REKORD U PRNjAVORU: Loša epidemiološka situacija

Foto: SRNA

PRNjAVOR- Na području opštine Prnjavor, U protekla 24 časa registrovano je, rekordnih, 13 novih slučajeva zaraze virusom korona, saopšteno je danas iz Opštinskog štaba za vanredne situacije.

Ovo je, inače, do sada najveći broj registrovanih novozaraženih u jednom danu na prnjavorskoj opštini, u odnosu na nedavno osam, deset, pa 12 zaraženih.

Kako „Novosti“ nezvanično saznaju, većina danas novozaraženih, kao i prethodnih dana, potiče sa žarišta zaraze više privatnih okupljanja u Prnjavoru. Među zaraženim je i više članova nekoliko porodica.

Pod zdravstvenim nadzorom trenutno se nalaze 153 osobe.

Od početka pandemije, na području prnjavorske opštine registrovana su 123 lica zaražena virusom korona, dok je 41 lice oporavljeno.

Ninko Đurić – Večernje novosti

7 Comments

 1. Za Opstinski štab za vanredne situacije:
  Pošto u štabu ima osoba iz medicinske struke, dobro bi bilo – da se ta, ili te osobe, ili neko drugi oglasi i prokomentarise pisanje ovog sto govori sam sebi, jer ima tu stavova i zakljucaka za ozbiljnu polemiku, ili mozda demant.
  izostanak ne bi trebaoda izostane.
  Drugo,u Prnjavoru ima toliko medicinskih radnika i steta je da izostaju njihovi strucni stavovi, razmisljanja i savjeti. Zašto se cute kao da se sve ovo desava miljama daleko od nas.čemu šutnja ili sujeta a tiče se zivota svih gradjana Prnjavora pa i njih samih?

 2. Посјетиоцима Прњавор.Инфа прилажем видео-линк из кога ће моћи да виде, чују и сазнају есклузивне и застрашујуће чињенице, од г-дина Александра Ноге, човјека који зна знање; ОВДЈЕ:
  https://www.youtube.com/watch?v=HPptFB2rWVo

  Дакле, Кажем ја себи: Добро је, нека није горе; односно – Добро је, биће горе! Нажалост, тако је, поручује вам и ШаринчанИН!
  У сваком случају поздрав и свако вам добро!

 3. @ Prnjavor
  @ Rajko
  @ Nastavite i dalje ignorisati preporuke doktora

  Лијеп пример наше невеселе стварности, ето огледа се у ова три кратка коментара. И док Прњавор и Рајко знају или осјећају да у овој надуваној причи нешто не штима, нема логике, да нешто није у реду дотле постоје и друга група – спонтаних чувара реда и поретка, која сама прихвата, његује, поштује и проводи препоруке и мјере “оних горе”, Општинског или Републичког кризног штаба. То је тзв. ефект логора, када сами логораши заводе ред у логору, у име управе.
  Дакле, подржавам Прњавор и Рајка.

  А сада мој коментар:
  Сви темељни принципи данашње вирусологије изведени су из микробиологије која је некада била исправна наука, али данас су сами принципи биологије лажирани. Они се данас заснивају на лажној представи да је природа зла и у сукобу са човеком, уместо на истини да је живот заснован на свесној симбиози свих живих облика. Бактерије нам дају живот, вируси нас лече и чисте нам тело. Све болести настају само када се човек умеша у тај божански процес. Заправо не човек већ психопате које желе да владају људима.

  Е, у ову “игранку” психопате су се умјешале тако и толико да су изазвале свјетски хаос, намјерно ширећи страх од некаквог злог вируса, кога – гле чуда, још нису ни изоловали! У игру су се умјешали и тзв. политичари, који су са дијелом “Струке” и средствима информисања, склопили свето тројство и настало је то што данас имамо. У “стручним” круговима исплетена је мрежа дезинформација, мишљења и препорука, политички идиоти су то прихватили а средства информисања пласирала уплашеном народу. Ради се о сатанистима, глобалистима, послушницима свјетске Елите. Међу “Струком” су познати глобалисти др Кон и др Дарија Кисић Тепавчевић – тешке битанге и злотвори. Др Коњ је већ познат од раније, од тзв. Свињског грипа и покушаја увођења обавезне вакцинације. Др Дарија Кисић, празноглава старлета, иако замјеник здравственог института, вртоглаво се дигла у свијет јавности од када је постала миљеница (читај: љубавница) др Лончара, министра у Влади Србије, познатијег као “Др Смрт”! Паметном доста.

  Што се политичара тиче лакше је навести оне који су ван ове режиране представе, а то су они из – Бјелорусије, Шведске, Сјеверне Кореје и Ирана. Типичан представник глобалиста је Његово Величанство Александар Вучић, незапамћена будалетина, битанга и психички случај за клиничко посматрање и испитивање. Од познатог радикала – јунак у пеленама, догурао је до свјетског интернационалца, већег и познатијег него је био и сам Бравар!
  Елем, циљ је постигнут и фали само корак до обавезне вакцинације и чиповања послушног стада, који се народ зове. У Србији је већ изгласан Правилник о обавезној вакцинацији (баш на Ђурђевдан) и већ је наручено два милиона вакцина које још произведене нису, нити се зна произвођач и сам садржај вакцине!!! Циљ је постигнут и због тога што су уништили привређивање и стварање нове вриједности, што су уништили здравство, просвјетни систем… лакше би било навести, шта нису!
  А, ево зашто им ја не вјерујем, поред осталог: Општепознато је да је највећа смртност међу болесницима кардио-васкуларних обољења. „Струка“ нам, дакле љекари препоручују здрав начин живота (умјерен рад и кретање, и друго) и здраву исхрану. Још се није десило да се на приједлог, те тзв. Струке, донесе обавезујући закон који би налагао и прописао како да се срчани болесници понашају и шта да једу (Ако нас толико воле и брину о нама?)! Како и зашто се то сада чини и то за нешто за што и није утврђено да постоји, вирус Ковид-19!? Ето тако медицима постаде нова религија савременог доба, оно у шта људи вјерују или не вјерују! Теолози, који су творци ове нове религије, долазе из вирусологије, лажне и измишљене науке, али о којој „Струка“ и кризни штабови не знају ама баш ништа.

  „Игранка“ још није завршена. Ми се налазимо у једном стању реалности за кога би се могло рећи – ни сан, ни јава. Све наде у спас човјечанства полажу се у америчке предсједничке изборе. Ако изгуби господин Трамп, психопата Вучић биће овоземаљско Божанство, незабиљежено у историји Срба од првих писаних – ма шта писаних, од првих усмених трагова до дана данашњег, у задњих 7528 српских година!!!

  На крају питање, више запажање: Зна ли се ко су чланови Кризног штаба општине Прњавор, шта су по занимању, да ли и шта знају о вирусу Корона и шта их је препоручило да нам доносе обавезујуће облике понашања (нпр. ношење маски и др.), регулишу свакодневни живот и уводе казнене норме (које Комунална полиција и инспектори ревносно извршавају!)? Јер, увести обавезу ношења маски, на температури изнад 30 степени … могу само незналице, да не напишем нешто горе од тога.

  У прилогу коментара један кратак видео-линк, на ову тему; ОВДЈЕ:
  https://www.youtube.com/watch?v=2E-CFacli44

 4. A šta je kod nas kompetentno, ekonomista razmatra medicinu, ljekar ekonomiju, policajac industriju, mašinac poljoprivredu, jezičar vodovod, mesar politiku…

 5. Ovaj krizni štab je smijurija, totalno nekompenentan, šta ko od njih zna o medicini!? Sve dok se struka ne uključi bice sve gore!

  • Jebo te Rajko SDS! Kakve veze ima krizni štab sa neodgovornošću gradjana, zajebavaju se i rade šta hoće. Hiljadu puta do sada doktori su rekli kako se provode mjere zaštite a ko to sluša, 20% gradjana a ostali rade šta hoće! Još vas nije udaralo dovoljno kada do sada niste shvatili ozbiljnost situacije ali biće vremena, imaćete se kada i kajati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*