CIK odbio kandidaturu za načelnika opštine Prnjavor Davora Rosića

Centralna izborna komisija BiH, odbila je juče kandidaturu Davora Rosića kao nezavisnog kandidata za načelnika opštine Prnjavor.

Kako piše u obrazloženju prijava se odbacuje kao neblagovremena.

Tim povodom, Davor Rosić se obratio preko društvene mreže Facebook:

Izjava:

ODBIJENA KANDIDATURA

Upravo sam dobio obavještenje da mi je CiK odbio kandidaturu iako sam sve na vrijeme uradio i dostavio

Posted by Oficijalna stranica kandidata za načelnika opštine Davora Rosića on Monday, July 13, 2020

Prnjavor.info

13 Comments

 1. 9 glasova za davora odma, a jos bi prikupio barem 14, dosta je vise lopova, sds, pdp, snsd, sda idr. Naprijed Davore ljudno

 2. treba glasati samo za nezavisne kandidate,koji nisu jos bili ni u jednoj partiji,nikako glasati za preletače koji bi se prijavili kao nezavisn i da se otarasimo ovih lopurdi i snsd i sds,a ako nije ni nezavisni kandidat dobar i krade i neradi u korist naroda,odmah ga smijenuti i birati drugog,pa makar se svake sedmice odrzavali izbori.

 3. U SDSu i u PDP su Bakirove podguzne muve i pckice koje nisu smjele glasati protiv uvođenja u članstvo Republike Srpske u Nato ali baljezgariti na usta super znaju. ! Ovo je za Bakirov SDS i PDP.

  • Jeste u pravu si ,zato se dodik prije neki dan sastao s bakijem,da se dogovore kako ce opet manipulisati s narodom,i optuzivati druge stranke kako saradjuju s bakijem,nego de ti reci meni kace on dati onu prosjecnu platu od 1000 km sto je obeco prosle godine,sta je s referendumom koji je odrzan pred prosle izbore,staje sa zatavom RS koje je isto pred izbore rekao da ce biti istaknuta u presjednistvu …….lijepo se on uvijek s bakirom pred izbore dogovara ,da izmanipulise narod i nastavi besumucnu pljacku ovog napacenog naroda.evo čekamo da vidimo kakav je sad patriotski problem spremio,da bi manipuliso narod opet pred izbore.

  • Sam znaš da je najveća Bakirova muva sam tvoj predsjednik, evo ide i imenovanje Selme Cikotića pa da vidimo ko će podviti rep sad.
   Referendumi,otcjepljenje,dža bu to je ta priča koja više ne pije vode.
   Narod je gladan i nikad više crveni đavoli.

  • O dobros to primijetio Marko svaka čast!!! Nema kakvih spodoba nema na ovom bijelom svijetu!!

 4. Kakve veze SDSima sa kandidaturom ovog buzdovana? I ko bi njemu zašta mogao pare ponuditi? Možda drva da cijepa ili “okida” štalu!

 5. Podrška za Davora !!! Vidio čovjek da svako može biti načelnik pa i
  on stao u red .
  Treba podržati kandidaturu.

  • Ništa drugo nego “načelnik”!
   Pa ni datum za kandidaturu nisi druže ispoštovao kako bi šta drugo.
   Nemoj bezveze se ofirati, šuti, svaka je zlatna koja ne ode u etar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*