Centru “Neven” uručena donacija od 1.000 KM

Predstavnici Atletskog kluba “San” iz Prnjavora danas su Dnevnom centru za djecu sa poteškoćama u razvoju “Neven” uručili vaučer sa 1.000 KM, što je prikupljeno na Jesenjem humanitarnom krosu.

TV K3

Potpredsjednik Atletskog kluba “San” Dalibor Vrhovac rekao je da su se ove godine privrednici u manjoj mjeri odazvali pozivu za učešće u ovom projektu i izrazio uvjerenje da će sljedeće godine biti veći.

“Kada smo pošle godine pokrenuli kros odlučili smo da prikupljena sredstva doniramo `Nevenu` jer smatramo da je njima novac najpotrebniji. Nadamo se da će u narednim godinama kros preći u viši rang što će značiti veći broj učesnika, sponzora, a time i veću donaciju”, kaže Vrhovac.

Iz Dnevnog centra “Neven” ističu da je, osim donacije, od velikog značaja i što su djeca sa poteškoćama u razvoju imala priliku da aktivno učestvuju na krosu i druže se sa takmičarima i sugrađanima.

Oni su naveli da će donirana sredstva iskoristiti za opremanje vozila za predstojeću zimu.

Drugi Jesenji humanitarni kros u organizaciji Atletskog kluba “San” održan je 13. oktobra u sportskom rekreativnom centru “Borik” u Prnjavoru, uz učešće klubova iz desetak gradova Republike Srpske i BiH.

SRNA

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*