Čavić: Podrška kandidaturi Tomaša za načelnika opštine

Foto: SRNA

Narodni demokratski pokret /NDP/ će na predstojećim lokalnim izborima dati bezrezervnu podršku SNSD-ovom kandidatu za načelnika opštine Prnjavor Darku Tomašu, potvrdio je danas predsjednik NDP-a Dragan Čavić.

On je naveo da predstoji formalno potpisivanje sporazuma između opštinskih odbora SNSD-a i NDP-a, a da je suštinski pravac potpuno jasan i podrazumijeva nastavak koalicione saradnje.

“Podržaćemo Tomaševu kandidaturu za načelnika opštine. Nemamo nikakvih razloga da ispoljavamo nezadovoljstvo saradnjom u protekle četiri godine. Naprotiv, zadovoljni smo napretkom u opštini i radom na infrastrukturi, odnosno svemu što je značajno za stanovnike”, rekao je Čavić novinarima.

Tomaš, koji je i predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Prnjavor, kaže da su predstavnici NDP-a na svim povjerenim funkcijama posao obavljali odgovorno, profesionalno i u korist lokalne zajednice.

“Primjer saradnje SNSD-a i NDP-a u Prnjavoru je najbolji pokazatelj kako se zajedno mogu rješavati problemi u korist građana”, rekao je Tomaš.

SRNA

17 Comments

 1. I Tomaš je završio svoju karijeru. Ako ga ovakvi podržavaju i sa njima pravi vlast moj neće imati glas!

 2. U zivotu covjek napravi mnogo gresaka. To je ljudski. Mislim grijesiti. Svi grijesimo. Najvece greske se pamte. Moja je sto sam svoj glas na proslim izborima dao Cavicu. Kakvo je to govedo! Smrad.

  • Jest štetočina i imamo ga još uvuko se kao rak pod kožupodvuko, idiot. Prnjavorčani treba da znaju da je građevinska firma iz Prnjavor ovom drogerašu pravila kuću na Čokorskim poljima (grubi radovi) i da je to plaćeno iz budžeta opštine 800.000KM. Dok je ovaj smarda bio na vlasti baš je pljačkao i razvaljivao privrednu crko on polako dabogda.

 3. Neka neko od botova se oglasi da li je istina da je čavić kupio stan u zgradi koja se pravi u centru ???

 4. Prvi podršku dao Čavić, a zašto ne Dodik ?
  Mnoge stvari imaju smisla ako se malo razmisli… rekao dodo malom ĆAO

 5. Čava prljavi smrad ,pa ko će jos glasati za tebe i tvoju stranku,ali evo vidimo s kim se druzi,nas nacelnik nije nista bolji,s kim si takav si.

 6. Ovi stvarno neće preći cenzus, a nisu ni zaslužili, ako ćemo pričati objektivno. Baš su mi se smučili, pogotovo Šiki i Momčilo i njihova ljigava politika.

 7. Zar ovaj probisvijet drogeraš i kriminalac podržava Tomaša. O Srbi dokle ste došli žalosti golema!!!

 8. Molim koja budaletina će glasati za otpadnika Dragana Čavića sdvi znamo ko je i kakav je laže glasače-više glasova će dobiti Čedo Jovanovi u Srbiji nego Čavić kod nas

 9. Jbte pa vi ste spremni sutra uzeti i drugo ime, prezime, vjeru kad tako lako mijenjate misljenje i partije. Za koga mi glasamo i ko nas vodi zaista smo sjajni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*