20 Comments

 1. Eehej gubitnici…da malo zavirim i u gubitnički tabor…vidim sve po starom…sve neka maglovita priča…prije svega sam zadovoljan što niste ništa demantovali nijednim argumentom…koliko mi je vrijeme dozvoljavalo, rekao sam šta smo radili u 4 godine, na poziciji koju smo dužili…napredak postoji, to je evidentno,a da li je politika propala, vidjeće se..ja znam da je propala ona politika uzimanja po 200 hiljada za pse lutalice, ili prodaja opštinskih stanova, poslovnih prostora i opštinskih građevinskih placeva u centru grada…a bogami propade i politika ribljih čorbi i mostova ljubavi…jedino što je ostalo protagonistima te SDSove politike, jeste da ovdje ližu svoje rane…propala je i vaša politika skrnavljenja tuđih slava, muškim genitalijama… Za srpske nepronađene stradalnike ne smijete zucnuti, ali uveliko žalite hrvatske zarobljenike…vidim da ispoljavate brigu i savjetujete povlačenje….probali ste to gubitnici realizovati preko Borenovića, pa vam nije uspjelo..ispade ćorak, po ko zna koji put…Da vam kažem, povlačenja nema…treba neko da vam kaže da neće proći ta prevara sa isturanjem mlađih kandidata, kao koobajagi nešto novo, a iza paravana bivši propaliteti vuku konce…jasno je stranci kao što je SDS treba nekoliko stotina hiljada km za kampanju…i jasno da to nisu mogli obezbijediti dva Milana…e onda je jasno da su to obezbijedili neki perači para iz prošlih vremena, u da oni koji daju pare, u stvari vuku konce, jer niko ne daje pare bez razloga…malo se trudim da vam pomrsim račune i planove, i nastojim da ipak vama u ruke ne padne sudbina većine nas u Prnjavoru…koliko vidim, na dobrom smo putu…strpite se gubitnici još par dana, i sva vaša strepnja će splasnuti…

  • Brano Legendo! Zasto si toliko pun negativne energije i mrznje prema SDS-u a nekad si vjerovatno bio njihov clan kao i sva vecina ovih piliticara preko 50 godina starosti.
   Tvoje ponasanje odnosno komentarisanje ukazuje da si opsjednut sa tim politickim faktorom te ukazuje da mozda imas i zdravstveni problem s tim .
   Covece opusti se, znas da su ljudi uvek govorili da je politika Kurva…. AKO SI TI TAKO CASTAN COVEK obecaj ovde pred svima da ces se u slucaju pobjede Aleksica prestati baviti politikom.
   Ako Tomas pobjedi pisi sta Ti srcu milo ?
   AJDE DA VIDIMO TVOJE COJSTVO

 2. Neko ko je pravosnazno osudjen za ne bi smiouopste da se bavipolitikom. Pogotovo ne bi smio biti nosilac liste!

 3. SNSD bi mozda i pobijedio na ovim izborima, ali da se ogradio od takvih kao sto si ti, ovako propadate zajedno.

 4. Ma pusti šuplju priču Brano, i onako za tebe nema mjesta u Opštini ko god da pobjedi. Nego se ti lati državne šume dok su šumari zauzeti izborima. Samo pazi da te opet ne opajprči neko drvo po glavi.

 5. Znate li da nisam mogao do kraja slušati, čovjek je bubnjar,baš lupa.Jadni moj Prnjavore kome si u kandze upao?

 6. Ovaj stvor je nedostajuca karika u evolutivnom lancu između gmaza i majmuna!

 7. Neko pametan je rekao da je lice ogledalo duše! Dovoljno je pogledati ovog čovjeka i shvatiti da nosi tešku duševnu bol! Čak mi izaziva i osječaj sažaljenja. Mogu samo zamisliti koliko straha i besani noći ga razdire u neizvjesnosti ishoda izbora. Posebno kada se uzme u obzir sve realnija opcija da Tomaš gubi a Aleksić dolazi za novog načelnika.

 8. I tebe vise dosta, i svi drugi stari mrcina što se vuku po opštini da uzimaju platu.povucite se dostojanstveno poređajte opštinu mladim ljudima koji do sad nisu bili u nikoj stranci. I niko sa njima ne manipuliše.

 9. DA LI JE DRAŽEN MIKIĆ POČEO PODJELU DRVA ZA SIGURNE GLASOVE U PARAMIJAMA, SRPOVCIMA, MRAČAJU, ORAŠJU , OTPOČIVALJCI…skupili smo se

 10. 30godina čovjek na opštinskim jaslama bez nekog efekta po lokalnu zajednicu.
  Što je puno puno je .

 11. Ooo dobro jutro gubitnici…rano ste krenuli sa pohvalama na vaš način…mislio sam da ćete naći manu u sadržaju priče, ali to vas ne interesuje…

  • Tvoja prica je toliko jadna i bijedna da niko nece ni da te komentarise!
   Da li ti imas prijatelje ? Rodbinu? Ako nema ko da ti kaze evo recu ti ja ;
   Brano tvoje vrijeme je proslo. Tvoje politicko angazovanje trebas da obustavis i da svoj zivot dovedes u red. Covece jel nevidis koliko si propao i ostario? Zavuci se negdje u opstinu raduckaj nesto sto znas i cekaj penziju.Sto ti to sve treba? Nije zivot 1000 godina.
   Nezelim da budem prost pa da kazem da tvoja politika koju vodis godinama u Prnjavoru je jedino uporediva sa uptrebljenim prezervativom?
   Jel se ti stvarno nadas da ti jos nekome trebas u politickom zivotu opstine?
   Ti si postao samo instrument za druge ljude. Povuci se , zivi mirno i opusteno , nije to vise za tebe .

   • Problem je baš u tome što bi Žunic da se “zavuče ” u opštinu, ali on ne zna ništa raditi! Njegova politička borba je zapravo borba za jedno radno mjesto. Samo što od toga nema ništa!! Lopatu u ruke dosta je bilo džabaluka na budžetu!

 12. Mislio sam da su svi dupelisci isti.
  Ali ne, čovjel se uči dok je ziv,
  ovaj je ubjedljivo najgori…

  • Ako Tomaš izgubi a to je sve izvjesnije jedan od razloga će biti i Žunić. Čovjek sa kriminalnom prošlošću o kojoj cjeli grad zna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*