13 Comments

 1. Ka’e Gatarić znaju mene objaviti za glupost XD,,, Čoe’k glavni “apotekar” ,,, vise nas on truje nego korona u kini..

 2. Sto nece da kazu ime osumnjicenog? Ali sto bar nekazu koliko je godina imala zrtva? 1x pise djevojcica, drugi put maloljetnica !!!!!
  Nije svedno da li je djevojcica od 9 god ili 17.5 godina… Niti je poznato koliko tip ima godina !! U svakom slucaju nema opravdanja za dogadjaj ali bi roditelji ostale dece bili spokojniji ….

  • Mi roditelji zenske dece svakako nismo spokojni,muce nas pitanja ko je tu zakazao,mi kao roditelji ili sam sistem.Setimo se slucaja gde je muskarac od 35.god ozenio maloletnicu,pobjegla od roditelja njemu.Cijeli grad znao za tu semu koja je trajalo od njenih 15godina.a niko se nije osjetio pa lijepo obavjestio roditelja.Cijeli grad se udruzio da sakrije tu vezu.Prihvatili sugradjani lijepo tu vezu i podrzali ih danas kao supruznike.Lijepo bas ali meni taj muskarac ipak nije potreban ni kao poznanik,ko mi garantuje da mu se sutra moja 14.godisnja djevojcicu nece svidjet pa je poceti uznemiravat (ocigledno ima pedofilske sklonosti)Eto vidjeli jedan od drugog pa trk na djecu.To onaj sistem “Kad moze on,sto ne mogu Ja?”E pa za svoje dijete ja kastriram,dovidjenja prijatno,slucaj zatvorim.

 3. Bilo bi pozeljno ime i prezime. Ova prica je odraz krize drustva, kako ekonomske tako i moralne. Uopste poznato je da i djevojke gube kompas I ulijecu u nezgodne situacije. Ovaj slucaj je silovanje dok je isplivao u javnost, ali postoji dio ljudi koji iskoristava mlade djevojke za par karmina , 2 tasnice, par cizama…

 4. znaju mene objaviti zbog gluposti a od ovog zato sto je poznat necete da objavite a pokuso slilovati mamu mu jebem usta da mu jebem dabog da mu se djete zapalio kada saznam ko je nepise mu se dobro.. amin a za info prnjavor sto stiti vake budale svaka cast.

 5. Mora da je neko blizak ovoj crvenoj bandi pa gledaju kako da zataškaju slučaj. Kada zataškavaju ubistva i ovoliku pljačku a da neće ovo!

 6. i naravno opet bez imena…verovatno ce podmazati vrh piramide i pojeo vuk magarca… prokleti bili 1000 godina!!!

 7. IME I PREZIME DA NAROD ZNA!DA IMA ZAKONA TAJ BI BIO NA TRGU ZAVEZAN DA GA NAROD VIDI KO JE I STA JE!A NE OVAKO ZAŠTIĆEN KO UGROZENA VRSTA!POTONO JE PRNJAVOR DOBRO U KRIMINAL I BEZOBRAZLUK!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*