7 Comments

 1. Bilo ti glupo ili ne Dijana je upravu.Sds vise ne postoji sve je ocigledno dante se za malo fasade,koji kamion sljunka,…Prelazi on sigurno a vec pomaze koliko moze..

  • Интересантна констатација Госпође Дијане за коју би се у најмању руку могло рећи да је глупа констатација,мишљење или пак нешто сасвим треће!!!Предсједник ГО СДС Прњавор и Посланик у НСРС,Господин Петровић је шиканиран од стране Прњаворског СНСД на начин да су условили врх СНСД да Петровић не може бити Подпредсједник НСРС из реда највеће опозиционе стране а што је загарантовано Пословником.Па се намеће логично питање како то да Петровић прелази у СНСД а тај исти СНСД кршећи Пословник не допушта да се Петровић изабере на мјесто Подпредсједника НСРС.
   Искрен да будем ја бих волио да Петровић пријеће у СНСД јер једино тако имамо шансе да побједимо за Градоначелника јер ако Петровић буде кандидат испред СДС ми из СНСД губимо мјесто Градоначелника и све оне привилегије које добијамо.

    • Да када вам неко рекне истини ви кажете да лупета.Де ти спреми сендвич и стани у ред знаш да прозивају по списку које дошао када будеш ишао на скуп бранимо Српску

   • “јер ако Петровић буде кандидат испред СДС ми из СНСД губимо мјесто Градоначелника и све оне привилегије које добијамо.” Hahahaha, joj daj ne lupetaj.

 2. koji patriotizam,dolazilo bi mi da se ispovraćam na sve te ali ih odavno znam pa samo zatvorim stranicu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*