Banjalučaninu lisice na ruke: Iznajmio auto od firme za iznajmljivanje pa ga nije vratio

Lice iz Banjaluke čiji su inicijali V.Ć. uhapšeno je, jer iznajmljeni automobil nije vratilo u ugovorom predviđenom roku.

Nadležnoj policijskoj stanici ovlašteno lice samostalnog preduzetnika za iznajmljivanje automobila iz Banjaluke juče je prijavilo da je lice V.Ć. sklopilo ugovor o najmu za korištenje putničkog vozila marke “opel”, koje je trebalo da vrati do ponedjeljka, 6. marta, ali da to nije učinilo do momenta prijave.

Vozilo je pronađeno i oduzeto od lica V.Ć, koje je uhapšeno istog dana zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo utaja.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Policija je uhapsila muškarca iz Prnjavora čiji su inicijali D.R. nakon što je sinoć u 20.35 časova prijavljeno da je u ugostiteljskom objektu u Lišnji u prnjavorskoj opštini fizički napao dva lica, a potom i vlasnika, te oštetio inventar.

Službenici Policijske stanice Prnjavor preduzimaju mjere i radnje na dokumentovanju krivičnog djela nasilničko ponašanje.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji se izjasnio da se radi o krivičnom djelu nasilničko ponašanje.

autor:banjaluka.net  foto:banjaluka.net

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*