35 Comments

 1. Ispeglo je te saksije i rasvjetu bas momacki.Ali taj kiosk gore iznad gdje gradjani prolaze ko dozvoli da se tu postavi.Mogli ste komotno i naulicu da postavite tu gvozdjuriju.Tu moze biti samo otvorena basta…kakav cirkus postaje uzi centar grada boze da sacuvas

 2. Nista manji problem nije dan prije napravio pijandura Vlado.Cak i veci jer je direktno ugrozio zivot jednoj zeni i prouzrokovao joj veliku materijalnu stetu i dusevnu bol zbog straha. Na oba dogaađaja nasa crvena vlast cuti!!! Jer vrana vrani oci ne vadi!

 3. Za pokušaj ubistva uslova ili novčana kazna onda za lupanje žardinjera i ulične rasvjete povelja zaslužnog građanina . A policija ? Oni imaju pune ruke posla lova nesavjesnih vozača bez pojasa da se sa ovakvim glupostima zamajavaju .

 4. Lijepo je sredio te zardinjere i rasvjetu.Molimo vas da nas izvibedtite ko ce to platiti.Ako ce opstina tu popravku platiti,ja onda vise porez placati necu,jer ovo onda ide od mojih para popravka.Za ovakve ja da placam i hodam pjeske,a on ce opet popraviti suto i voziti se a ja cu placati popravke.E pa necu.

 5. Bilo bi lijepo da plicija otkrije ko je da taj nadoknadi štetu, vozačka da se oduzme, dobro je što nije bilo pješaka, javno da se imenom i prezimenom prozove i malo zatvora nije na odmet pobjegao je sa lica mjesta, žandinjere ne smetaju za kretanje motornih vozila

 6. Sada nam i žardinjere smetaju u ulici u kojoj je dozvoljena brzina 30-40 km/h. A put Klašnice Banjaluka izgleda kao staza za Bob, a dozvoljena brzina 100.
  Nisu u pitanju žardinjere, nego pijani i bahati vozači.
  Na policiji je da privede idiote, a na sudu da ih osudi.

 7. E stvarno smo jadni,majmun mogao da pobije ljude, nečiju djecu i nije to problem za pojedine nego šta će žardinjere.

 8. Zardinjere su stvarno ruglo, i samo zauzimaju prostor na uskom trotoaru.A sto se tice pijanih vozaca kada vide Vladu sta nekaznjen radi po gradu mnogi se na njega ugledaju.

 9. Majmun koji je polupao je Rogić, tako da se zna ko je i šta je. Sad će to opet Nada Živković u ladicu da turi.

  • Ako se zna ko je,sta ceka policija?Privesti ga prvo, da to pocisti on licno.Onda pod hitno da plati popravku zardinjeri i rasvjete,tako se radi na zapadu,sam snosi popravku onaj koji ju je prouzrokovao

  • Konane!!! Idi ti sa svojim nomadom Subotajem čuvat ovce!! Šta ti znaš o daljnjem postupku u ovom slučaju! Vi iz SDS-a ste ljuti na presjednicu suda pa je morate pominjati i vezati za slučaj za koji ona nema veze! Ispoljavaj svoju ljutnju u kafani a ne na ovom portalu!!

 10. Zardinjere nisu na asfaltu za saobraćaj nego na trotoaru za pješake. Ovu budalu treba u zatvor.., može im se kad nam je policija takva kakva jest.

  • Ti si ku..c od boraca!! Nisi utzeo pušku u ruku kamoli bio na ratištu samo si malo frustriran što nisi na koritu!!

 11. Te žardinjere su i bile nepotrebne,staromodne i opasne za saobracaj.Kojoj je budali palo na pamet da ih postavi? Ako je to Žunic onda mi je sve jasno!

  • Nisu Zardinjere na Cesti nego pored.To bi isto bilo kao kad bi rekao ” treba skloniti sve parkirane Aute kraj Ceste”.

  • to i ja upravo hocu da kazem….ako je razlog sprecavanje parkiranja i sl,valjda se to rjesava kaznama

 12. Sad kao u glavnoj ulici nema nigdje kamera. Kug god da je prosao vidna bi bila oštećenja na autu a projurio je barem pored nekoliko kamera.

  • Dok neko ne pogine,ove zardinjere nece biti sklonjene,bas se precesto desava da neko naleti.Naravno,ne branim nikoga ko udari i sleti(posebno ako je pijan) ali ovo je stvarno prevelika opasnost.

   • U pravu ste, zardinjere su opasne a ne bahati i pijani vozaci. Zardinjere inace same iskacu na ulicu i na prolaznike, po tome su poznate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*