9 Comments

 1. A sta cemo sa ratnim zastavama armije BiH ( ljiljanima) koje su obavezno prisutne na svim nastupima reprezentacije kao ” multietnickim,, obiljezjem pod kojim je ipak dobar dio srppskog zivlja nastradao. Kako igrati pod takvim teretom??

  • Ma vazno je da se igra i navija sve ostalo je manje vazno.Kako ono kazu “samo ….. i igara.”To je isto ono “Ja necu da se onaj gore penje i arlauce jer jednostavno “Ja nisam to”.Pa onda 100 hiljada za dzamiju u Doboju 500 hiljada za Islamski ili Vehabijsko centar u Banja luci.I svi mi aplaudiraju kao sto vas nik glasi”Ovo malo grada moze se zvati i ovo malo stado sve odgovara.

  • Prvo jarane moj da te ispravim…ono sto vidis na utakmicama ljiljane..nisu zastave Armije Republike BiH malo proguglaj imas internet….drugo jaro moj… ljiljane koje vidis su još od vakta Kulina Bana a supruga mu je Vojslava djeca Stjepan itd. i sve ti samo govori…a koga vise boli briga za zastave dobili smo zajednicku zastavu i to je to plavo zutu.Ja sam musliman i drago mi jes sto djeca svih nacionalnosti igraju za moju zemlju…i drago mi je sto su ove dvije Bosanke srpske nacionalnosti u mojoj Zenici,a vjeruj mi da i ja imam u porodici pravoslavaca.A Banjaluku.volim vise nego Sarajevo.Ovo je je i vaša država ovo nikad nije bila.muslimanska nit ce.biti

   • A sta sam to ja napisao protiv tih djevojaka ili bilo koje zastave ili protiv BiH ili Republike Srpske protiv Sarajeva Banja luke Mostara Zenice itd.A ovo sto sam citirao izjavu covjeka koji je rekao da nece da onaj gore arlauce dobro znas ko je to rekao trebao si njemu odgovoriti.I ja sam Srbin i ne gledam ko je ko nego ko je kakav.A sto se tice drzave mislim da ne valja ni muslimanima ni bilo kome drugom jer je drzava kriminala i korupcije i drzava ubica i zla terora.

   • To se ti varas zemljace… Cak ce i takvi muslimani poput tebe , da kazem potpuno normalni ljudi postati u Zenici nepozeljni… Prvo ce pocistiti Vas , pa i ovo malo Srba sto je ostalo u tkz.BiH …Za 50 godina ce se tu ziveti po serijatskim obicajima…Nisam za to, ali nazalost takva je buducnost…Jako ruzna….

    • Nece biti dobro.Kada se to sve u federaciji uradi po tom planu onda se krece na Republiku Srpsku.Zbog toga je nas vodja nabavio sebi helikopter da mu je lakse preko Save.Uveo je rezim u Republici Srpskoj da narod(Srbi) bjeze glavom bez obzira pod palicama nase policije.Ujedno uz podrsku raznih Snsd-ovih aktivista i papaka uz blagoslov SPC zbog toga narod odlazi bez obzira sto vidim dosta oglasa za posao na koje bilo ko da se javi.Mozda ne toliko zbog niskih plata jer ima i onih koji imaju mnogo veca primanja traze nacin da odu.Mene magistar pita kako se moze naci bilo koji posao u Austriji jer kaze ovde je sve gore i gore.Pa kada procitam da u Teslicu nastradao radnik iz Irana pa vidis u Visegradu rade radnici iz Bangladesa.To sve govori Qua vadis Republika Srpska.

 2. Sta im je Srbija ponudila klocu ?…Jel ih zvala ? One su dio Bosne i Hercegovine,i dobro su došle igrat za svoju zemlju tako i treba, u BiH su i rođene.Ja sam Bošnjak ali ovo je zemlja svih naroda i pripadnosti,nije ovo muslimanska neka zemlja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*