Američki ambasador u BiH posjetio je danas ranč “Zelena dolina” (FOTO)

Ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini Eric Nelson posjetio je danas ranč “Zelena Dolina”.

Mihad Iriškić iz Prnjavora ranč “Zelena dolina” osnovao je prije 36 godina kada je kupio četiri dunuma zemlje, napravio manju štalu i kupio jednog konja.

8 Comments

  1. Neka Znaju SNSD Srbi da nam nema života bez bratstva jedinstva naroda u skroz jedinstvenoj BiH !Opozicija je to uvidjela na vrijema ! Hvala Opoziciji što se u kako kaže SNSD Tvrdžavi SDSa i PDPa u Bijeljini vijori Zastava BiH a isto će biti i u Banjaluci i svim bh gradovima!

  2. Njegova per enkselencia pritom zahvalila midlhatu na karieri bez mrlje s riječima dok je nelsona midlhate biće i konja fala živio i jel ti ovo majonez pored oviu ćevapa na servis da ga mećem međ dvie lepinje

  3. Kako to da je iz protokola izbačen načelnik Tomaš!? Kada je Kormakova dolazila prvo se sastala sa Gatarićem.

    • Ne citate pazljivo. I ovaj se ambasador prvo sastao sa Nacelnikom, samo ova stranica nesto stidljivo to objavi za razliku od posjete Rancu.

  4. Od kad se to smiju držati životinje i poljoprivredni objekti u gradskoj zoni. Sirotinju tjerate kad ima jednu kokoš a ovaj kriminalac r4adi šta hoće i kako hoće.

    • On nije kriminalac , on je povlašten gradžanin i čuvaju ga djelatnici američke ambasade koji su bili u Mup-u RS i rekli da Bošnjacima ne smije faliti dlaka sa glave! Pa samo sljedite ponašanje opozicije i ono će vam sve reć. Ljudi su na vrijeme shvatili da samo potpuno jedinstvena BiH može postojati ili neće postojati lideri opozicije ni opozicija!

  5. Debela pozadina ove naočigled bezazlene posjete nije nista drugo nego demonstracija sile i nedodirljivosti..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*