AMBICIOZNI PLANOVI Prnjavor nastavlja s razvojem

U posljednje četiri godine u izgradnju infrastrukture na području opštine Prnjavor utrošeno je 17 miliona KM, izjavio je Darko Tomaš, načelnik Prnjavora.

On je rekao da je znatan dio ovog novca uložen u poboljšanje saobraćajnica u gradu, kružnih tokova, pješačkih staza, proširenje mosta, potom izgradnju Vatrogasnog doma. Takva dinamika, kazao je Tomaš, biće nastavljena i u 2021. godini.

– Naš plan, utvrđen prije osam godina, je proširenje grada prema Babanovcima i u zoni Vijake. U tom kontekstu planirana je izgradnja infrastrukture, poslovne zone, sportskih terena… Ti poslovi već su vidljivi na terenu, a i projekat važan i vidljiv – naglasio je Tomaš.

Među skorašnjim projektima koji se odnose na cijelo područje, u prnjavorskoj opštini prioritet u planskim dokumentima dali su proširenju vodovodne mreže.

– Projekti vodosnabdijevanja urađeni su za naselja Babanovci, Štrpci, Potočani, Mravice, potom sledi Kremna, Čorle, sve do Otpočivaljke. To je jasan znak našeg opredjeljenja da u tim mjestima primarno gradimo vodovod – izjavio je prnjavorski načelnik Darko Tomaš, podsjetivši da je u posljednje dvije godine uloženo dva miliona KM za dovršetak izgradnje vodovoda u gradskom području sa izvora Povelić.

Srpskainfo.com – Milan Pilopović

4 Comments

  1. Pitaj načelnika stambeno-komunalnog odjeljenja zna li koliko mu gradske rasvjete u gradu ne radi i zašto kada se popravi odmah sledećeg dana se i pokvari??? Da li ti u svojoj kući isti kvar odklanjaš deset puta ili se to uradi jednom na način kako treba i mora??? Prodji nekad ulicom Ilije Malića i okolnim ulicama pa vidi u kakvom su stanju! Opšta sramota i ruglo a ti bi da praviš sportsku dvoranu u gradu iz kojeg ljudi svakodnevno odlaze! Informiši se koliko je u korištenju sportska dvorana Sloga pa možda konačno i shvatiš koliko je ta investicija glupost.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*