Aćić i Tomaš obišli završne radove u ulici Milana Tepića

Foto: SRNA

Vršilac dužnosti direktora Republičkog sekretarijata za raseljena lica i migracije Marko Aćić i načelnik opštine Prnjavor Darko Tomaš obišli su danas radilište gdje su u toku završni radovi na asfaltiranju Ulice Milana Tepića, a za ovaj zajednički projekat izdvojeno je 60.000 KM.

TV K3

Za ove radove Sekretarijat je obezbijedio 50.000 KM, a opština Prnjavor iz budžeta je izdvojila 10.000 KM.

Aćić je istakao da će uređenjem ove ulice izbjegla i raseljena lica koja u njoj žive moći da riješe sve komunalne i infrastrukturne probleme sa kojima se suočavaju.

On je najavio da bi u ovoj godini trebao biti realizovan još jedan veći projekat.

“Taj projekat će biti realizovan nakon što Vlade Republike Srpske odobri finansiranje. U ovoj opštini nastavljamo i sa Regionalnim stambenim programom u okviru kojeg bi ove godine trebale biti završene individualne stambene jedinice”, rekao je Aćić.

On je istakao da će Republički sekretarijat i Vlada Srpske i dalje kroz programe, kao i kreditna i donatorska sredstva nastaviti da podržavaju opštinu Prnjavor, koja uredno i na vrijeme sprovodi svoje obaveze u zajedničkim projektima, ali i izdvaja sopstvena budžetska sredstava za njihovu realizaciju.

Tomaš je naglasio je da je ovo najbolji primjer odlične saradnje republičkih i opštinskih vlasti, u ovom slučaju Sekretarijata, sa kojima je već realizovano nekoliko zajedničkih projekata.

On je podsjetio da je nedavno stavljena u funkciju zgrada sa 14 stanova čiju je izgradnju finansirao Sekretarijat, kao i da su realizovani projekti izgradnje nekoliko individualnih stambenih jedinica.

SRNA

13 Comments

  • Hahaha, to mora da mu je Žunić dao savjet da napuni hlače toalet papirom. Stvarno presmješno!!!

 1. Slaviša Milanković ne može izaći na izbore jer mu niko nije pokazao gdje su vrata na koja može izaći na te izbore. Ali zato može što niko drugi ne može: postati zamjenik načelnika opštine. Ni njemu nije jasno kako, ali zašto dizati prašinu? Pogledaj mi gard! Pogledaj mi nos koji nebo para! Pogledaj mi kaiš!

 2. Sta radi Radic tu ? Kojim dobrom ? Hoce li zetovo telence Slavisa Milankovic izaci na izbore da vidi koliko ce dobiti glasiva ? I sto niste objavili da narod iz te ulice nije htio ni da pozdravi nacelnika zbog ranijh godina laganja !

 3. onaj šumokradica zakreće naćelnika samo da iz njive izađe , pa čoveče pitaj glamočki hrast kako se sije krompir

 4. Sva trojica predstavnika opštine kupuju kaiše u istoj prodavnici, Simić i Tomaš se oblače u istom butiku, čak nose i isti model cipela. Kod nas je sve nakaradno, sve se radi narodnim novcem, a političari se samo slikaju i pričaju da su oni za to zaslužni. Političari svih vrsta i stranačkih pripadnosti imaju jednu zajedničku nit, rade samo za vlastiti interes, da to nije tako naša Republika Srpska bi bila puna mladih, zadovoljnih ljudi koji vjeruju u bolje sutra, a ne pusta sredina sa većinom starog stanovništva, penzionera koji jedva sastavljaju kraj sa krajem.

 5. Kako šta je uradila pa digla je 10 miliona kredita i zaposlila još 50 radnika u opštinu.
  Malo li je?!

 6. Za pozdraviti je da je nacelnik iskren pa kaze da je ulicu asfaltirao sekretarijat , koji je takodje finansirao i gradnju boracke zgrade. Ako svi znamo da kruzni put prave „putevi Srpske“ namece se jednostavno i prosto pitanje:
  STA JE OPSTINA SAMA NAPRAVILA?
  Kako izgleda nista, samo se kite tudjim perjem

 7. Hahah, šta je ovo, je li to neka zvanična opstinska uniforma pa su se ove dvije kreature isto obukle?!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*