8 zlatnih za Prnjavor

Na danas održanoj 72. trci grada Pančeva do sada najveća dominacija članova AK “Prnjavor” sa 14 osvojenih medalja, a po prvi put sa 8 zlatnih medalja. Zlatne medalje su osvojili u kategorijama od cicibana do starijih pionira: Neda Radulović, David Mirković, Jana Živković, Jovana Radulović, Filip Radulović, Mirko Cvetić.

Srebrene medalje su osvojili: Damjan Grumić, Anamarija Radulović i Ilija Trivunović dok su bronzane osvojili Jovana Ivanković i Milica Živković.

U glavnim juniorskim trkama pobjedu su odnijeli Damjan Grumić i Jovana Ivanković a srebreni je bio Mirko Cvetić. Naredni nastup naše atletičare očekuje već u nedjelju 8. novembra na Humanitarnoj trci u Gradišci!

AK “Prnjavor”

5 Comments

 1. Neko jednostavo ima potrebu da objavljuje sve živo, neko je malo bolestan od težnje da bude stalno primjećen…

  Pojedini klubovi tj trenerni na sve moguće načine pokušavaju da vrše pritisak, što medijski, što preko veze da bi njegov klub imao koristi.

  Mozda ovaj gospodin nije primjetio da baš zbog njega ostali klubovi ne žele da se toliko javno eksponiraju, jednostavno nismo svi isti…

 2. Hvala na odgovoru. Možda u pomenuzim klubovima još nisu čuli da postoji internet. Smatram da javnost zaslužuje bar šture informacije o rezultatima . Međutim ako klubovi smatraju da za tim nema potrebe onda u redu, to je njihova stvar.

 3. Molio bih gospodina Lepira i ostale novinare ovog sajta da mi odgovore da li se u Prnjavoru ugasio fudbal i da li se još uvijek igra košarka jer primjećujem da odavno nema nikakvih vijesti i informacija sa tih utakmica.Koliko je meni poznato jiš uvijek postoje tri fudbalska kluba i jedan košarkaški koji se takmiče u regularnim i zvaničnim prvenstvima. Da me neko pogrešno ne shvati poštujem ja i atletiku ali isto tako mnogi od nas vole i pomenuta dva sporta.

  • Поштовани,

   да би се објавила нека вијест из спорта неко из тих спортских клубова треба да нам пошаље извјештај + слика. Ако ти спортски клубови, који битишу у Прњавору сматрају да јавност не треба да зна за њихове резултате, то већ није до нас већ до њих.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*