Крсна слава Српске демократске странке Прњавор

Градска организација Српске демократске странке Прњавор прославила је крсну славу СДС Светог апостола Петра и Павла – Петровдан и 33 године постојања. Након ломљења славског колача уприличен је славски ручак и дружење којем је присуствовао велики број чланова, симпатизера СДС и гостију.

СДС

9 Comments

  1. je opozicija glavna u Zvezdama Granda na svim antisrpskim medijima,što znači da neprijatelji vide nešto dobro za sebe preko opozicije a još da im je da je ona na Vlasti,ajoj,tad bi radilo i oružje kako su sada opozicioneri sposobni a to bi značilo nestanak srpskog naroda jer nije kao prije i jer je opozicija prozapadna.Opozicija je postala komunistička a kako ne bi jer su Komunisti samo presvukli dres i prešli u eSDeeS,sad kao eto slave malo da se kobojagi pokažu jer iduće godine su izbori,treba izvarati po milioniti put narod da će mu biti bolje samo ako promijeni Vlast uz pomoć nvo soroševog antisrpskog medija been ahahaha

  2. Ovakvi kad su bili na Vlasti sa bratom im Bakirom su po svijetu najviše pljuvali po Srbima i po Republici Srpskoj. Najviše su to radili jer su prodali zadnjice Bakiru po onom Sporazumu iz 2013/14 godine! Od tad su se i okrenuli za 300 stepeni.Postali su srpski neprijatelji sa ostatkom opozicije. Mogu da slave još 20 slava oni su svoje lice pokazali sve radi opstanka na Vlasti i u politici.U politici uvijek na vlasti kako kad ali imaju udio u Vlasti pa je pitanje kolimo su oni i kakva opozicija i da li su uopšte opozicija ili…………

    • Da u pravu ste! Bratija koja je poslije rata iznjedrita iz ovih ostataka stranek SDS je sve radila protiv R. Srpske, Primjer onog bajnog poslanika iz Šerega što je sprečavo uvođenje vode u svoje selo a ovaj vrli bezbednjak optužen za promet droge. Otkila ga kriptovana aplkacija pa se ukakio a vikao da to rade drugi! Svi glavni u ovom ostatku stranke su bili kradljivci i prevaranti i lako je bilo neprijateljima sa njma, es ad je malo tvrđe!

  3. Sunčanica je opasna, kada udari, čovjek jednostavno svašta izaražava, kažu, ponajviše gluposti. Amin.

    • @za Ma Bravo, i ja tako kažem,Sunčanica je opasna, kada udari, čovjek jednostavno svašta izaražava, kažu, ponajviše gluposti. Amin, baš se tako ponašaju, ali i gore,uvijek su na neki način loši za narod za koga liju krokodilske suze,svoj glas ne daju narodu već tuđinu.Draži im je strano ovno i Bakirovo nego srpska čokolada.Sve kako Veliki Šef preko okeana kaže!

  4. Ovo su najveći borci za Republiku Bosnu i Hercegovinu što su se pokazali od 2014 do 2019 godine sa ostatkom opozicije u RS ! Ponovo čemo zajedno. Koristim ovu priliku da im čestitam slavu a uskoro akbgd svi pod jednim krovom bez suvišnih entiteta i svi da budemo što i jesmo Bošnjaci islamske vjeroispovjesti.

    • Vodi ih sebi ali nećeš ti to,već si srećan da je opozicija u RS i da radi za vas.Koliko vidim ni jedan neprijatelj srpskog naroda nije podržavao opoziciju…….

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*