ŽFK Ljubić: Djevojke oduševile bez obzira na poraz

U okviru 6. kola Prve Lige Republike Srpske ŽFK Ljubić je poražen od gostiju iz Modriče rezultatom 0-3.

Uz sjajno prvo poluvrijeme obe ekipe u kom su naše djevojke imale dominaciju utakmicu je odlučila nezrela odluka sudije Jelene Močić u tridesetom minutu prvog poluvremena, koja je poslije običnog gurkanja dviju igračica kaznila našu ali i protivničku igračicu crvenim kartonom, čime je promjenila i samom odlukom unijela nervozu u obe ekipe ali i dalji nastavak meča.

U nastavku protivnik iz Modriče je pokazao da je iskusniji i boljom igrom zasluženo uz naše greške pobijedio rezultatom 0-3.

Protivniku čestitamo na zasluženoj pobjedi, našim djevojkama na sjajnoj borbi, kao i našoj publici koja je danas došla u velikom broju da nas podrži.

Fudbalskom Savezu Republike Srpske skrećemo pažnju da u buduće delegira adekvatna službena lica, jer što se desilo nama danas, da se ne dešava u buduće drugim ekipama.

Sve u svemu još jednom čestitke gostima na zasluženoj pobjedi, publici veliko hvala na podršci, određenima puno uspjeha, iskustva i rada, a našim djevojkama i treneru da ostanu to što jesu jer su najbolji!

Sportski pozdrav!
Predsjednik Milorad Jotić

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*