Zbog kvara bez vode Veljka Milankovića, Trg Srpskih boraca, Alekse Šantića,Novosadska i dijelu ulice Alekse Malića

Dana 15.03.2023. godine, zbog kvara na vodovodnoj liniji F 120 u Ulici Veljke Milankovića bez vode će ostati korisnici u sledećim ulicama. Veljka Milankovića, Trg Srpskih boraca, Alekse Šantića,Novosadska i dijelu ulice Alekse Malića.

Potpuna stabilizacija vodosnadbijevanja se očekuje do 21.00 časova.

Hvala na razumijevanju!

7 Comments

  1. Sve to rade Crveni,Crveni….Jos ce da zovnu i Dzingis Kana i ima da nas sve smaze kao cevapcice. Da je Jelena predsjednica nikakav se kvar ne bi mogao desiti pa vi ljudi glasajte opet za Dodu tako mu vi tepate.Ocul ja ist dobit kolko pisem

  2. E moj nacelnice, kitis se uspjehom tudjih privatnih kompanija a nisi u stanju vodovod dovesti u red, kako se koja ulica asfaltira barabe vec kopaju i popravljaju kvarove na cijevima koje su ugradjene prije koju godinu.

    • A ti jadnice nisi u stanju izmisliti svoj nik ili imaginarno ime nego se koristis mojim,, OVO MALO GRADA ” sa potpuno drugim pogledom na ovu sredinu.

      • Ovih dana se ocekuje da se Prnjavor proglasi gradom pa me interesuje hoce li biti kakve proslave,dosli bi i mi iz dijaspore da proslavimo.

    • E to Prnjavore! Tri slova koja puno znace. Ti kao da si studirao psiholoske nauke za konkretnu oblast tj kako se lako narod navuce na tanak led tj da se ekonomski i politicki samounisti i tako ga iskoristimo. Stalno treba govoriti kako bas nista kod vas ne valja i kako ne moze biti gore od ovoga sad i to tako treba stalno govoriti pa ce se narodu jednom zgaditi vlast i kad ova vlast ode mi samo uletimo i uzmemo vlast pa uz pomoc stranih prijatelja americkih i europskih,Smita i svih drugih ustavno razvlastimo eres i konacno jednom napravimo BiH bez entiteta da bi svima nama bilo dobro i da napredujemo kao EU i Amerika.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*