Učenici Muzičke škole humanitarnim koncertom po četvrti put pokazali humanost

Spoj mladosti, pjesme i humanosti okupio je učenike srednje Muzičke škole “Konstantin Babić” iz Prnjavora na četvrtom humanitarnom koncertu.

Ove godine, cilj koncerta bio je prikupljanje novčanih sredstava za porodicu Mandić iz Prosjeka, koji su nedavno ostali bez porodičnog doma.

Dobre muzike nije nedostajalo, a na koncertu su se predstavili učenici svih razreda prnjavorske srednje Muzičke škole.

Koncert je i ove godine organizovan na inicijativu učenika škole. Kažu, iako nije bilo lako sve realizovati, želja da pomognu Mandićima ipak je bila veća od svih poteškoća.

“Zadovoljni smo organizacijom koncerta, a posebno nam je drago što ćemo na ovaj način pomoći porodici kojoj je to u ovom trenutku najpotrebnije” – kaže učenica Muzičke škole “Konstantin Babić” Nataša Kovačević.

Većina učenika predstavila se u okviru nekoliko tačaka, a kažu pripreme traju od septembra.

Profesori kažu, ponosni su na đake koji su sami organizovali događaj.Ističu, nadaju se da će se tradicija održavanja humanitarnih koncerata nastaviti i narednih godina.

Srednja muzička škola “Konstantin Babić”osnovana je 2017. godine, a iza sebe imaju četiri uspješno održana humanitarna koncerta, sve sa ciljem da pomognu svojim sugrađanima kojima je pomoć u tom trenutku najpotrebnija.

TV K3

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*