U srijedu sjednica Skupštine opštine Prnjavor

Kolegijum Skupštine opštine održao je sjednicu na kojoj je usvojen prijedlog da se u srijedu, 28. septembra održi 15. redovna sjednica Skupštine opštine, sa 12. tačka dnevnog reda.

Na dnevnom redu, između ostalog, nalazi se Prijedlog odluke o pokretanju postupka za dodjelu statusa grada Opštini Prnjavor, Prijedlog odluke o izmjeni Odluke o organizovanju Javne ustanove Centar za kulturu Prnjavor, kao i Prijedlog odluke o davanju na poklon putničkog automobila Opštinskoj organizaciji Crvenog krsta Prnjavor i davanju saglasnosti načelniku opštine za potpisivanje Ugovora o poklonu.

Na 15. redovnog sjednici, odbornici lokalnog parlamenta glasaće o razrješenju, a zatim i imenovanju, članova Odbora za žalbe, Upravnog odbora JU Centar za kulturu i JZU Dom zdravlja Prnjavor, kao i izboru jednog člana Komisije za pitanja mladih i Odbora jednakih mogućnosti.

Sjednica počinje u 9.00 časova.

2 Comments

  1. Kog grada, neki dan pitam za građevinsku dozvolu,suma boli glava a tu nema ni kanalizacije ni asvalta ma nista. Koja je to mafija. Ulica naseljena a nema kanalizaciju samo me interesuje od tih kuca sto su vec tu gdje ide kanalizacija. Lopovska posla

  2. Статус града?Јел то некаква зајебанција?Па пола Општине Прњавор нема воду а о осталој инфраструктури да не говоримо!Још један предизборни трик СНСД-а за прикупљање гласова.Додуше и Лакташи су град а немају Средњу школу.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*