U ponedjeljak sjednica Skupštine opštine

Kolegijum Skupštine opštine održao je juče sjednicu, na kojoj je odlučeno da dvadeset prva redovna sjednica Skupštine opštine bude održana u ponedjeljak, 20. marta.

Na dnevnom redu nalazi se šesnaest tačaka, između ostalog, Prijedlog odluke o dodjeli opštinskih priznanja u 2023. godini, povodom 24. marta – Dana opštine Prnjavor, Prijedlog odluke o pristupanju izmjeni dijela Urbanističkog plana „Prnjavor“ (izmjena II), Prijedlog odluke o uspostavljanju saradnje opštine Prnjavor sa opštinom Sremski Karlovci, kao i Prijedlog odluke o prihvatanju zaduženja opštine Prnjavor kod Evropske investicione banke po „Projektu vodovod i kanalizacije u Republici Srpskoj II“.

Skupština opštine izjasniće se i o izvještaju o radu načelnika i Opštinske uprave opštine Prnjavor, kao o izvještajima, o realizaciji Ugovora o pružanju komunalnih vodnih usluga za prošlu godinu, o realizaciji Plana kapitalnih ulaganja na području opštine Prnjavor za prošlu godinu, o realizaciji Programa održavanja objekata zajednične komunalne potrošnje za prošlu godinu i realizaciji Programa održavanja lokalne putne mreže za prošlu godinu.

Odbornici Skupštine opštine glasaće i o nekoliko odluka o prodaji nepokretnosti u svojini opštine Prnjavor.

Sjednica počinje u 9.00 časova, a na samom početku biće održan aktuelni čas.

2 Comments

  1. pokušat ćemo na dnevni red da postavimo tačku dnevnog reda IZGRADNJA DVORANE i ZABRANU RADA NEDELJOM

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*