RK Sloga: Pobjeda u prvoj prijateljskoj utakmici

RK Sloga Prnjavor – ORK “Kozara II” Gradiška 31:24 (15:11)

“Za prvu utakmicu i nakon samo četiri odrađena treninga mogu biti zadovoljan, ali smatram da ovo nije ni blizu onoga što možemo uraditi. U prvom poluvremenu promašili smo više od 10 čistih prilika i da je realizacija bila bolja pobjeda bi bila mnogo ubjedljivija. Pošto već za četiri dana igramo Kup utakmicu, priliku sam najviše dao momcima od kojih očekujem da iznesu tu utakmicu. Imamo mnogo sjajnih momaka u ekipi, pred kojima je blistava budućnost i ono što je najvažnije, njihove vrijeme tek dolazi. Dolazak Radovana Škrge je veliko pojačanje, momak koji je premijerligaški igrač može uvijek praviti razliku na terenu. Ovom prilikom moram pohvaliti sve momke na borbenosti i želju, igra u fazi odbrane je bila dobra a golmani odlični. Ostaje nam još mnogo posla da se uigramo i spremimo, prvo za Kup a onda i za nastavak sezone u Drugoj m:tel Ligi Republike Srpske” – izjavio je naš trener Salih Pala nakon pobjede nad ekipom ORK “Kozara II” iz Gradiške.

Strijelci za našu ekipu bili su Milos Žunić (11), Miloš Veljančić (6), Radovan Škrga (6), Nikša Nikolić (5), Dario Slatinac (2) i Aleksandar Trivunović (1). Odlični su bili i golmani, Milovan Šljivić je imao 11 odbrana a Ivan Komnenović 7.

Ovom prilikom se zahvaljujemo gostima iz Gradiške na dolasku, fer i korektnoj utakmici i želimo im mnogo sreće u nastavku sezone.

U subotu 20.februara od 17:30h igramo utakmicu pretkola Kupa Republike Srpske protiv ekipe ORK “Sava 2019” iz Broda.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*