Servisne informacije za 15. maj 2024.

STANICA POLICIJE: U protekla 24 časa dogodila se jedna saobraćajna nezgoda, na lokalnom putu u Štprcima. Učestvovalo je jedno putničko vozilo, jedno lice zaodbilo je lakše povrede.

TERITORIJALNA VATROGASNA JEDINICA: Nije bilo intervencija.

DOM ZDRAVLJA-HITNA POMOĆ: 36 pregleda.

ELEKTRO-PRNJAVOR: Zbog radova na mreži, za danas je najavljeno nekoliko planskih isključenja struje i to:

 • Donji Vijačani Radovmirovići 9-14
 • Babanovci 4 9-13
 • U dijelu ulice Živojina Praradovića, tokom dana dolaziće do povremenih prekida u isporuci struje.

Radio Prnjavor

3 Comments

 1. Dana 13.maja u ul. Ž. Preradovića, desio se nestanak struje, u vremenu od 15:02 do 15:09 časova.
  Danas, 15. maja, u vremenu od 15:40 do 15:49 časova, ponovo se ponovio nestanak struje. U oba slučaja nema prethodnog obavještenja o razlozima isključenja ali ni poslije toga Elektro-Prnjavor se ne oglašava, kao da se ništa nije dogodilo.
  U našoj ulici ovo se dešava veoma često te predlažem novinarima Serviskih informacija da ispita razloge ovakvog neodgovornog ponašanja radnika Elektro-Prnjavora.

  • Meni sad nije jasno jel se ovaj covek zeza ili je za njega problem da nije imao struju 7 minuta a ljudi po selima nemaju celi dan cim padne kisa i malo dune vetar?

   • @ Jel ti to ozbiljno?

    Uvaženi gospodine, nisi razumio poruku komentatora koji navodi česte nestanke struje u gradskoj ulici, odmah iza sjedišta Elektro-Prnjavora.
    U konkretnom slučaju problem je u nenajavljenom nestanku struje koji se dešava često, to jedno. Drugi problem je neizvjesnost i pitanje kada će doći! To što je došla struja za nekoliko minuta govori da nešto tu nije u redu, da se radi o namjernom zavitlavanju građana bez ikakvog razloga. Jer za desetak minuta ne može se otkloniti ni najmanji kvar u sistemu snabdjevanja, slažeš se?
    Što se tiče višečasovnog nestanka struje na selu, a nisu planska isključenja, nema pritužbi potrošača, što znači – nisu se ni dogodila. Drugo, razlika u nestanku od par minuta i nekoliko sati jeste velika, što se vremena tiče, ali posledice isključenja i uključenja po elektro uređaje mogu biti iste.
    U svakom slučaju nešto ne “štima” u radu kod Elektro-Prnjavora, monopoliste u snabjevanju strje potrošačima.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*