Servisne inforamcije za 3. april 2024.

STANICA POLICIJE: U protekla 24 časa dogodile su se tri saobraćajne nezgode. Prva u ulici Vlade Vinčića, dva putnička vozila, druga na magistralnom putu kod grada Prnjavora i treća u ulici Slavka Šuška, gdje su takođe učestvovala dva putnička vozila. U sve tri slučaja sve je prošlo uz materijalnu štetu, na sreću bez povrijeđenih lica.

TEROTORIJALNA VATROGASNA JEDINICA: Nije bilo intervncija.

DOM ZDRAVLJA-HITNA POMOĆ: 42 pregleda.

ELEKTRO-PRNJAVOR: Kako smo obavješteni iz Elektro Prnjavora, zbog radova na mreži bez struje će biti mjesno područje Gornji Vijačani i Briježani od 09,00-11,00 časova.

Radio Prnjavor

4 Comments

    • taman kazu poskupjece struja , mi jedva docekali kao bajagi branimo narod a oni drugi dan kazu nece da poskupi,pa ne bi se covek obesio , oni nama prave spletke a mi se odmah zaobadamo.isto sada i za placanje za izborni zakon a izgleda ipak ce ga sprovesti RS , nasi iz opozicije se odmah zaobadaju umesto da malo pricekaju da vide sta ce biti. isto se i nasa Ajša Pjandurevic zaobadala i ispusila pricu, ajoj pored take nesposobne opozicije joj joj i krava bi mogla vladati.

  1. U cemu je problem da odjednom ,,Prnjavor info “ne objavljuje komentare na odredjenu temu a siguran sam da je to bila najinteresantnija vijest u zadnjih deset dana . U cemu je problem prijetnja , pristranost ili nesto trece ?

    • sve se ne objavljuje,mnogi moji komentari nisu objavljeni tako da razmišljma da više ne pišem.Svagde je isto na svim portalima.Recimo kod Srba je problem i to kod svih ako to što se objavljuje dovodi u pitanje “bratstvo i jedinstvo naših naroda i narodnosti” itd. onda neće biti objavljeno ili će biti objavljen samo dio.To sam primetila i na portalima u Srbiji, jer se valjda računa da što se više sagneš biće ti bolje……….

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*