Prnjavorski rukometaši u reprezentaciji Kampa Rastimo

Nakon odličnih nastupa na Međunarodnim rukometnim turnirima, tri pionira RK Sloga BetOle pozvani u reprezentaciju kampa Rastimo. Poziv za učešće u selekciji kampa 2011/12 godište na Međunarodnom rukometnom turniru “Open trophy Novi Sad 2023” su dobili Stefan Ignjatić, David Drinić i Damian Simeunčević.

Pioniri Sloge nedavno su osvojili turnir u Slavonskom Brodu “Ljeto u Brodu 2023” gdje su u finalu savladali pionirskog prvaka Hrvatske, ekipu RK Ivan Mikanovci. Na putu do finala prnjavorčani su savladali ekipe RK Nova Gradiška, RK Nexe Našice i RD Dejan Krtolica Slavonski Brod.

Prije turnira u Slavonskom Brodu, pioniri Sloge osvojili su srebrnu medalju na Međunarodnom turniru “Piramyd Cup 2023” u Visokom, gdje su finale izgubili od ekipe RK Celje Pivovarna Laško.

Dobri nastupi prnjavorskih pionira, kao i učešće na kampu Rastimo dovelo je tri pionira Sloge do reprezentacije kampa Rastimo. Ovo je još jedan pokazatelj da se u Rukometnog kluba Sloga BetOle dobro radi i da se uspješan rad prati. Iz RK Sloga pozivaju sve dječake od 7 do 14 godina da se pridruže klubu i počnu trenirati rukomet. Treninzi su utorkom, srijedom i četvrtkom od 18.30 do 19.30 časova na igralištu kod Srednje škole.

RK Sloga

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*