Prnjavor: Pokloni za 269 prvačića (FOTO)

Opština Prnjavor je, i ove godine obezbjedila poklone za prvačiće, njih ukupno 269 u osam osnovnih škola na području opštine.

Zbog trenutne epidemiološke situacije, prvog školskog dana neće biti organizovana posjeta osnovnim školama, a pokloni će biti dostavljeni u škole.

Načelnik opštine Prnjavor, Darko Tomaš i predsjednik Skupštine opštine, Željko Simić čestitali su početak nove školske godine svim učenicima i prosvjetnim radnicima, sa željom da u školskoj 2020/2021. godini ostvaruju odličan uspjeh, jer sticanjem znanja i obrazovanjem budućih generacija na najbolji način pomažu razvoju naše opštine.

Opština Prnjavor

8 Comments

  • Tacno Dado, konstatovali smo da ke 1500 porodica raseljeno samo jednim potezom SDS-a, kada su trazili od Italijana reket za firmu Sportek, koja je danas u K.Varošu. Tomaš sada sve to pokusava da sredi, sto je SDS, zeznuo.
   I samo dobija rijeci hvale, naprijed Tomaš.

   • kada pišeš kao da si “veliki vođa”, kojih je to 1500 porodica raseljeno, Italijani su otišli u Italiju jer im je to matična, normalna, uređena zemlja. Daj nam podatak koliko je porodica odselilo iz Republike Srpske od 2005. godine, od kada je vode ljudi koje ti nazivaš izbaviteljima, zašto narod odlazi iz te “dobrote” koju imate samo na papiru, ova djeca su rođena nakod 10 godina vlasti SNSD-a u RS, a ima ih najmanje upola manje nego kada je SNSD došao na vlast.

   • A kako to da ostvari načelnik čini po savjetima svoje desne ruke Vlade Živkovića. Istog Vlade koji je tada otjerao te investitore!Stara narodna sa kim si takav si!!!

 1. Svaka čast nacelniče Tomaš, sa vama smo i u narednom mandatu.
  Zahvalni Gradjani Prnjavora.
  Ovako ce da pise na ulazu u Prnjavor posle izbora.

  • Kao običan građanin ne mogu biti zahvalan ni jednom političaru, svoje političke funkcije dobro naplaćuju od narodnog novca, narodu daju mrvice i traže zahvalnost, stvarno licemjerno.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*