Prnjavor: Počinje 12. motorijada

Moto-klub “Prnjavor 07” iz Prnjavora ovog vikenda domaćin je 12. “Bajk festa”, druženja tokom kojeg se u Sportsko-rekreativnom centru “Borik” u prigradskom naselju Lazina voda okupi nekoliko hiljada članova moto-klubova iz regiona, ali i ostalih ljubitelja motora i brze vožnje.

Prnjavorski moto-klub i ove godine gostima i sugrađanima pripremio je zanimljiv program, koji će početi večeras zajedničkom večerom i druženjem bajkera i muzikom uživo.

Centralni dio manifestacije predviđen je za sutra, kada će u poslijepodnevnim časovima biti upriličen defile ulicama grada, moto-egzibicije, bajkerske igre u kampu i večernji koncert “Bajage i instruktora”.

Još u ponedjeljak je stigla tročlana ekipa Moto-kluba “Birs” iz Skoplja predvođena Draganom Simoskim, koji već godinama dolazi na prnjavorski “Bajk fest”.

Postavljen je do sada najveći šator, kao i veliki broj suncobrana, što zajedno pokriva više od hiljadu metara kvadratnih.

Na prošlogodišnjoj Motorijadi u Prnjavoru bilo je više od 2.000 motora.

Srna

4 Comments

  1. Mogu misliti kako si ti odgojen kad’ ti je Zoran Vrhovac u grupi odgojenih gradskih likova XD … junace saberi se,, vidis da ti nije dobro

  2. Slazem se sa tobom 99 %, komentar ti je na mjestu ! Ali gdje nadje Zoku Vrhovca ? On je sve samo ne emancipovan, kulturan i odgojen lik ! I nemoj mo pogresno razumjeti svi imaju pravo na svoje misljenje

  3. Imena sase prosana , krune , brace prosana , sabre , zoke vrhovca i još njih par pravih emanipoanih i kulturno gradski odgojenih likova se ne spominju na ovoj Cirkusijadi . Naravno da smetaju ovim novim nadriprnjavorcanima kako su sami sebe proglasili !!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*