6 Comments

  1. Nostalgija, bez uvrede ali misljenja sam da je nivo kulture, lijepog ponasanja, uvazavanja prema drugima na jako niskom nivou kod danasnje omladine… Previse iskomercijalizovani i preokupirani da imaju vise od drugoga makar im to i ne trebalo je napravilo odsustvo duhovnog, moralnog a pomalo i vaspitanja kod istih… Treba da shvate,, da nije bogat onaj kome treba mnogo nego onaj koji je i sa malo zadovoljan ”. Da bi grad bio lijep i pozeljan za zivjeti (a iz takvog grada jedino moze nostalgija da nastane) i stanovnistvi treba da bude normalno, odmjereno i plemenito… Ovo mi ne mirise na to….

  2. Da to je bio moj Prnjavor…. Ljudi skromni, radni a prije svega kulturni i lijepo odgojeni.. Svako svakome se mogao obratiti za bilo sta, 90 % slicnog finansijskog imetka zaradjenog postenim radom… A druzenja kao ovo na Prnjavorskim trkama motora, radnim akcijama, logorovanjima, zimovanjima Prnjavorskih izvidjaca, svirki u Domu kulture ovi novi,, Prnjavircani ” ni u snu ne mogu da zamisle…. Ma tesko je ovo mnogima objasniti a oni koji su to prosli vjerovatno mogu samo duboko nostalgicno uzdahnuti…. Nikad vise moj Prnjavore!!!!

    • Čovjek kada dođe u pozne godine, po svojoj prirodi sa setom se sjeća starih vremena jer je tada bio mlad, a ne da je tamo davno sve bilo bajno. Tako će i ova generacija koja sada ima do tridesetak godina za nekih 30 godina govoriti, a kako je nekada bilo dobro u Prnjavoru. I sve tako u krug.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*