Prijem za najboljeg sportistu RS

Načelnik opštine Prnjavor, Siniša Gatarić, upriličio je prijem za najboljeg sportistu Republike Srpske, prnjavorčanku, Natašu Vidović i njenog trenera u karate klubu „Ipon“, Dragana Milankovića.

prijem kod nacelnika sportista godine

Najbolji sportista RS za 2015.godinu, prnjavorčanka, Nataša Vidović, istakla je na prijemu kod načelnika opštine Prnjavor, Siniše Gatarića, da je zahvalna načelniku koji prati sportiste i ima najviše sluha za njih i njihove uspjehe.

„Ovakav rezultat nisam očekivala ali sam težila ka njemu. Ove godine sam prvi put nastupila u seniorskoj reprezentaciji a najveći uspjeh sam postigla u maju kada sam se sa svjetskog prvenstva u Letoniji vratila sa tri medalje“, istakla je Nataša.

Trener KK „Ipon“ Dragan Milanković takođe se zahvalio načelniku na prijemu i istakao da je ovo drugi put da ovaj klub ima sportistu godine RS, podsjetivši da je to prvi put bio aktuelni načelnik opštine, Siniša Gatarić, prije 18 godina 1997.

„Ja kao trener mogu biti ponosan na to što sam član ovog Kluba i nastojaćemo i u budućem periodu da nastavimo da dobro radimo sa djecom i omasovimo ovaj sport“, rekao je Milanković.

Načelnik Gatarić je istakao da mu je posebno drago što je Nataša proglašena za najboljeg sportistu baš u sportu u kom je i on bio proglašen za najboljeg.

„Sport u Prnjavoru ima potencijal a Natašino priznanje je za cjelokupan sortski milje našeg grada. Nadam se da ćemo u budućem periodu imati sportiste i iz drugih sportova na najvišim pijedastalima koje vrednuje ovo društvo“, rekao je Gatarić.

Gatarić je istakao i da je puno lakše osvojiti medalju na borilištu nego dobiti priznanje društvene zajednice i samim tim Natašin uspjeh je još veći kada se zna da su u konkerenciji bili i sportisti iz puno većih gradova nego Prnjavor. On dodaje i da je u samom startu njen uspjeh bio neprikosnoven i nije postojala mogućnost da joj se ovo priznanje najuspješnijeg sportiste ne dodijeli.

TV K3

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*