Priča dana: Sirana Milanković

Naša sirana se od samog početka bavi proizvodnjom bijelih sireva za koje se može reći da su osnovni i najtraženiji proizvodi svakog proizvođača mliječnih proizvoda.

Kvalitetan bijeli sir je temelj svake uspješne mljekare i on se svrstava u meke sireve. Mnogi će se složiti da je to proizvod koji se lako pravi, ali istina je da je sam proces pravljenja i dobijanja kvalitetnog bijelog sira zaista pravi izazov.

S obzirom na sirovinu od koje se dobija, mlijeka, na sam proces proizvodnje, čuvanja i zrenja, skladištenja i higijene na najvišem nivou, ova proizvodnja se smatra jednom od najzahtjevnijih.

Naši proizvodi su sirevi za koje smo godinama unazad pažljivo tražili, skupljali i birali tradicionalnu recepturu i u koje smo uložili mnogo truda i ljubavi da bi dobili kvalitetan bijeli sir sa prefinjenom aromom, teksturom, ugodnog i blagog mirisa i sa lijepom bijelom bojom.

Naša sirana Milanković u ponudi ima isključivo bijele sireve, a u nekoj skorijoj budućnosti planiramo i proizvodnju tvrdih sireva.

Mladi sir, zreli sir, dimljeni kao i sirevi sa dodatkom svježe i tucane paprike, svježi sir za pite i kolače, sve se to nalazi u našoj ponudi.

Svi su oni neizostavni dio trpeze onih koji su ljubitelji dobrih ukusa, tradicionalne ali i moderne kuhinje.

Čitajuci mnoge literature, naišli smo na članak u kome piše da su neka istraživanja pokazala da je zadovoljstvo koje se javlja prilikom konzumiranja sira, slično zadovoljstvu konzumiranja čokolade. Iskreno se nadamo da i vama, koji konzumirate naše sireve, to zaista predstavlja zadovoljstvo, a nama čast i sreću sto smo postigli svoj cilj.

Hvala svima koji su uz nas, trudićemo se i u buducnosti da opravdamo vaše povjerenje i zadržimo naš kvalitet.

Vaša sirana Milanković

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*