Predstavljanje rada udruženja “Ho Re Ce”

Pozivamo vas dana 15.7.2020. srijeda u 18 časova u prostorijama Doma kulture u Prnjavoru, učestvujete na predstavljanju rada udruženja Ho Re Ce i da se po vašoj želji priključite tom udruženju.

Na tom sastanku ćemo vas upoznati sa ciljevima, radom i zalaganjem našeg udruženja. Imamo iste probleme, hajde da zajedno tražimo rešenje. Trebalo bi da ponesete pečat radi eventualnog pristupanja udruženju.

Ugostitelji širom Republike Srpske imaju slične probleme. Mnoge mjere koje država donosi direktno utiče na naše poslovanje. Udruženje HoReCa je napravljeno da se bavi ovim problemom a poslije toga i rješavanju mnogo drugih problema iz ovog sektora. Pozivamo poslodavce iz ugostiteljsko sektora iz Prnjavora da dođu i upoznaju se sa našim radom i eventualno postanu dio našeg udruženja.

Ugostitelji širom Republike Srpske imaju slične probleme.

Mnoge mjere koje država donosi direktno utiče na naše poslovanje. Udruženje HoReCa je napravljeno da se bavi ovim problemom a poslije toga i rješavanju mnogo drugih problema iz ovog sektora.

Pozivamo poslodavce iz ugostiteljsko sektora iz Prnjavora da dođu i upoznaju se sa našim radom i eventualno postanu dio našeg udruženja.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*