Policija uhvatila vinovnika udesa kod Fortune!

Prnjavorska policija uhvatila je i privela Siniša Đ. (23), iz Palačkovaca, kod Prnjavora, koji je u četvrtak izazvao udes kod Fortune na Vijaci, na ulazu u Prnjavor, a potom pobjegao sa mjesta nesreće. Siniša Đ. je uhvaćen u jednom gradskom ugostiteljskom objektu, istog dana.

Lice je odbilo alko-test, a noć je provelo u pritvoru. Prtiv njega će biti podnijet prekršajni nalog, zbog izazivanja udesa, kao i bjekstva sa mjesta nesreće. Utvrdiće se i okolnosti da li posjeduje validnu, odnosno uopšte vozačku dozvolu. Siniša Đ. je, inače, policiji poznat po paljevini “Ukrinskog raja” i jedne obližnje vikend kuće, a dovodi se u vezu sa još nekim krivičnim djelima.

Vinovnik je skrivio nesreću kada je posuđenim “golfom 4” pri preticanju kolone udario u vozačeva vrata “pežoa”, i gurajući ga više metara bukvalno zakucao u saobraćajni znak. Odmah potom je vratio vozilo u rikverc, dodao gas i napustio mjesto nesreće.

Međutim, ubzo je napustio i vozilo i trčeći se udaljio u nepoznatom pravcu. Policajci su pronašli to napušteno vozilo, iz kog je ispao hladnjak.

Putnicima iz “pežoa” je pružena ljekarska pomoć u Domu zdravlja Prnjavor, odnosno UKC Banjaluka.

Prnjavor.info

2 Comments

  1. E nesretniče jedan bijedni, ne dao ti Bog da si mene udario. Ne bi te trebala policija tražiti, proklinjao bi majčino mlijeko što te zadojilo.
    Čuj, udariti pa pobjeći, to samo miševi i pacovi rade. A vala kada sam vidio tvoju sliku nesretniče i ličiš na pacova!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*