Poklonio firmu radnicima

Ambasador Bosne i Herecegovine u Rumuniji, dr Mile Vasić, koji je u žižu javnosti dospio kada su vodeći hrvatski mediji objavili tekstove u kojima su optužili HDZ da je plagirao njegov izborni program pod imenom 5+, koji je on kao član Narodnog demokratskog pokreta (NDP) kreirao za potrebe parlamentarnih izbora u Republici Srpskoj, ponovo je zainteresovao javnost jednim neubičajenim potezom.

Naime, Vasić je firmu, čiji su osnivači i vlasnici njegova supruga i on, poklonio svojim radnicima!

Ambasador Vasić je istakao da u tome ne vidi ništa neobično i da je za njega najprirodnije bilo da firmu koju je pravio zajedno sa svojim radnicima njima i pokloni.

On je dodao da, budući da se nalazi u Rumuniji gdje obavlja dužnost Ambasadora BiH, nije u mogućnosti da nastavi da vodi firmu u punom kapacitetu, imao je izbor ili da firmu ugasi ili da je proda. U takvoj situaciji, profesor Vasić nije imao dilemu šta treba da uradi i odlučio je da je pokloni svojim radnicima i kolegama.

Firma je od sada, zahvaljujući velikodušnom i nadasve humanom gestu ambasadora Vasića, u vlasništvu njegovih dojučerašnjih radnika i kolega.

Prnjavor.info

5 Comments

    • Nema potrebe, Nemanja ima djecu koja će naslijediti firmu i koja već rade u toj firmi! I ne, nemam rodbinske veze s njima, prije nego što me iznapadaju…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*