Parkirao u kružnom toku (Foto)

Nedavno je opština Prnjavor dobila svoj prvi kružni tok. Sa pravilima vožnje u kružnom toku ne snalaze se svi vozači najbolje.

Prije nekoliko dana region su obišle fotografije vozača koji je u prnjavorskom kružnom toku vozio u kontra smjeru. Jutros, iz istog tog kružnog toka, dolazi nam još jedna netipična situacija kada su u pitanju kružni tokovi.

Naime, vozač čiji identitet nije poznat, iz nama za sada nepoznatih razloga  parkirao je automobil “pežo” u kružnom toku. Kao što se jasno vidi na fotografiji, od vozača ni traga ni glasa, a za to vrijeme njegov automobil je parkiran u kružnom toku.

Prnjavor.info

8 Comments

  1. aaaaa ,hajvna ćoeka.pa nemereš preko kruznog ćovjeće,moraš se vrćeti nekoliko puta u krug ,dok ti se nezmahtna u toj tvojoj tikvi,pa ondak ilzlijećeš na lijevu stranu,a brate hajvana nemzma propise ,dje murija,odmah vi njega u ćuzu,pa isućite te svoji prndek pa udri,udri,udri,doklena nezapati da treba u kruznome lijevo da smota.

  2. Ovaj stoji ovde od sinoć.
    Nije tačno da je parkirao već je čovjek imao saobraćajnu nesreću gdje su mu poiskakali svi air bag-ovi u autu.
    Ja bih na njegovom mjestu tužio puteve pošto prilikom prilaza kružnom toku iz pravca BL nigdje nema znaka da se nailazi na kružni tok, niti ograničenja brzine (od npr. 40 km/h) tako da ko god uđe u kružni tok dozvoljenom brzinom završiće ovako. Ne znaju svi da je ovde Željka otvorila kružni tok, ima tu i slučajnih prolaznika. Druže, tuži puteve zbog nepostojanja znaka i dobićeš sigurno!

    • Prvo kretanje u naselhenom mjestu nesmije da predje 50 kmh..da je vozi 50 i vidio kruzni stao bi..ovo je samo pokazatelj nase svijesti i naseg nepostovanja znakova za koje tvrdis da nema…na ulaz u grad iz pravca Dervente lijepo stoji Prnjavor i ogranicenje …eto na slici se isto tako vidi znak pa se ja pitam koga o to da tuzi?instruktora koji ga je ucio da vozi ili uciteljicu koja ga bije naucila nicemu pa je nepismen

  3. Po svemu sudeci ovaj nije ni vidio kruzni tok. Ovo je parkiranje ali vjerovatno u pijanom stanju…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*